συντριβάνια για τον κήπο σου

11 Εντυπωσιακά συντριβάνια για τον κήπο σου!

Ο κήπος ενός σπιτιού είναι από τα πιο σημαντικά στοιχεία του, καθώς εκεί φαίνεται το γούστο και η προσωπικότητα του σπιτονοικοκύρη. Θα σου δείξω μερικά πανέμορφα συντριβάνια για τον κήπο σου μπορείς να φτιάξεις για να δώσεις έναν πιο αέρινο και μοντέρνο αέρα στο χώρο.

Ανάλογα τον χώρο που διαθέτεις μπορείς να φτιάξεις συντριβάνια με ψαράκια, ή πιο μικρά σαν λιμνούλα όπου θα περιτριγυρίζονται από πέτρες, στάμνες, λουλούδια και άλλα διακοσμητικά στοιχεία.

11 Πανέμορφα συντριβάνια για τον κήπο σου που πρέπει να δεις!

 

Συντριβάνι κήπου με πέτρες

συντριβανι με πετρουλες συντριβανι κυκλικο κηπου συντριβανια με πετρες και λουλουδιαΜε τις πέτρες μπορείς να φτιάξεις ένα πλαίσιο για το συντριβάνι σου. Αν έχεις μεγάλες πέτρες και βράχους το αποτέλεσμα θα είναι πιο γήινο και αρχοντικό, ενώ με τις πιο μικρές πέτρες μπορείς να διαμορφώσεις το μέγεθος πιο εύκολα. συντριβανια κηπουσυντριβανι με πετρες σε κηπο συντριβανι με πετρεςΜια ακόμη επιλογή είναι να βρεις βράχους σκαλιστούς έτσι ώστε να περνάει το νερό από μέσα και να φτιάξεις έτσι έναν μικρό καταρράκτη στο συντριβάνι σου.

Μπορείς να δεις ακόμα 23 Μοναδικές DIY Ιδέες για διακόσμηση κήπου με πέτρες!

Συντριβάνι κήπου με λουλούδια ή στάμνες

συνριβανι με ανθη συντριβανι με λουλουδια συντριβανι με σταμναΈνα συντριβάνι περιτριγυρισμένο από λουλούδια αποτελεί πάντα μια τέλεια επιλογή για εσένα που σου αρέσουν τα έντονα χρώματα και η ζωντάνια που αυτά χαρίζουν. Μπορείς να συνδυάσεις και μερικές μικρές πέτρες για να οριοθετήσεις το μέγεθος του.συντριβανι σε κηποσυντριβανι κηπου

Τα πυθάρια ή οι στάμνες είναι ακόμα μια πολύ όμορφη επιλογή που θυμίζει Ελλάδα και ολοκληρώνει την εικόνα με ένα ζεστό και πρωτότυπο τρόπο.

Μπορείς να δεις εδώ 45 Φανταστικές επιλογές για διακόσμηση κήπου με πυθάρια και γλάστρες!

Αυτές οι επιλογές για συντριβάνια για τον κήπο σου, είναι όλες εντυπωσιακές και μοναδικές. Ανάλογα τον χώρο που διαθέτεις  μπορείς να φτιάξεις το ιδανικό για εσένα και τον κήπο σου.

google-news

Ακολουθήστε το Exypnes-idees.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!