σαλόνι μαξιλάρες πράσινος τοίχος κανόνες διακόσμησης δεν πρέπει ακολουθείς

  5 Κανόνες διακόσμησης που δεν πρέπει να ακολουθείς!

  Η διακόσμηση είναι έκφραση του γούστου και της προσωπικότητας μας, επομένως είναι κάτι τελείως υποκειμενικό. Ωστόσο, υπάρχουν μερικοί κανόνες διακόσμησης που μπορεί να ακολουθείς ενώ δεν πρέπει γιατί είναι παρωχημένοι και δε σε αφήνουν να επιδείξεις την προσωπική σου αισθητική.

  Ξεκόλλα λοιπόν από ξεπερασμένες απόψεις που αφορούν τη διακόσμηση του σπιτιού σου και εκφράσου ελεύθερα. Ανακάλυψε ποιοι είναι οι 5 κανόνες διακόσμησης που δεν πρέπει να ακολουθείς απαραίτητα!

  5 Διακοσμητικοί κανόνες που είναι απαρχαιωμένοι!

   

  1. Τα λευκά δωμάτια είναι βαρετά

  κομψό λευκό υπνοδωμάτιο

  Μπορεί γενικά να επικρατεί η ιδέα ότι ένα δωμάτιο στο οποίο επικρατεί το λευκό πρέπει να έχει τουλάχιστον ένα έντονο χρώμα για να σπάει τη μονοτονία αλλά αυτό δεν ισχύει πάντα. Τα λευκά δωμάτια μπορούν να γίνουν πολύ κομψά και ενδιαφέροντα αν τα συνδυάσεις σωστά. Εξάλλου, το να βάλεις επιτηδευμένα χρώμα σε ένα λευκό χώρο μοιάζει πλέον πολύ στημένο και καθόλου φρέσκο.

  Δες επίσης: 5 Απλοί τρόποι να κάνεις το υπνοδωμάτιο πιο cozy!

  2. Δεν πρέπει να μπλέκεις τα prints

  πολύχρωμο σαλόνι μπλε καναπές

  Παλιότερα ακούγαμε συνεχώς ότι σε κάθε δωμάτιο μπορείς να διακοσμείς μόνο με ένα print και φυσικά στα υπόλοιπα στοιχεία πρέπει να υπάρχει μονοχρωμία. Αυτό πλέον είναι βαρετό! Μπορείς να αφήσεις ελεύθερη τη δημιουργικότητα σου και να διακοσμήσεις το χώρο, είτε αυτός είναι σαλόνι είτε υπνοδωμάτιο με διάφορα prints της αρεσκείας σου. Μη διστάσεις λοιπόν να συνδυάσεις μια πουά ταπετσαρία με καρό μαξιλάρια και λαχούρ ριχτάρι! Μπορεί να ακούγεται παράτολμο αλλά αν είσαι άνθρωπος με στυλ σίγουρα θα μπορείς να το υποστηρίξεις!

  Δες επίσης: 6 Μοναδικές λύσεις για οικονομική φθινοπωρινή διακόσμηση σπιτιού!

  3. Χρειάζεσαι οπωσδήποτε καναπέ στο σαλόνι σου

  σαλόνι μαξιλάρες πράσινος τοίχος κανόνες διακόσμησης δεν πρέπει ακολουθείς

  Ναι, ο καναπές είναι από τα πιο συνηθισμένα και χρήσιμα έπιπλα. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι ένα σαλόνι δεν είναι πλήρες χωρίς αυτόν. Αν θέλεις να δώσεις έναν ανανεωμένο αέρα στο σαλόνι ή αν απλά δε θέλεις να ξοδέψεις πολλά χρήματα ο χώρος σου θα είναι εξίσου εντυπωσιακός με εναλλακτικά καθίσματα, όπως οι πολυθρόνες και οι μαξιλάρες. Μην πιέζεσαι λοιπόν να βάλεις έναν καναπέ στο χώρο αν δε σου αρέσει και δε θέλεις.

  Δες επίσης: Οι νέες τάσεις στην εσωτερική διακόσμηση για το 2021

  4. Τα ξύλινα έπιπλα σου πρέπει να έχουν το ίδιο χρώμα

  ξύλινο τραπέζι ξύλινες καρέκλες

  Το να σετάρεις τα ξύλινα έπιπλα σε ένα δωμάτιο δείχνει πλέον τελείως στημένο. Δε χρειάζεται λοιπόν απαραίτητα να έχεις όλα σου τα έπιπλα στο ίδιο χρώμα. Διακόσμησε λοιπόν χωρίς δισταγμό άσπρο ξύλο με πιο καφέ απόχρωση και μην έχεις αμφιβολίες ότι το αποτέλεσμα μπορεί να πετύχει.

  Δες επίσης: 6 Διακοσμητικά απαραίτητα για το υπνοδωμάτιο σου!

  5. Κάθε δωμάτιο χρειάζεται φωτιστικό οροφής

  κομψό λευκό υπνοδωμάτιο

  Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα φωτιστικά σε ένα χώρο είναι απαραίτητα τόσο για διακοσμητικούς όσο και για πρακτικούς λόγους. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι πρέπει απαραίτητα να υπάρχει ένα φωτιστικό οροφής σε κάθε δωμάτιο. Το ίδιο αποτέλεσμα ακριβώς μπορείς να πετύχεις και με άλλο στυλ φωτιστικών, όπως τα επιδαπέδια, οι απλίκες και τα λαμπατέρ.