διχτυ προστατευτικο

8 Λύσεις σε προστατευτικά για κάγκελα μπαλκονιού!

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να προσθέσεις προστατευτικά για κάγκελα μπαλκονιού στο σπίτι σου οι οποίοι έχουν να κάνεις κυρίως με την ασφάλεια. Είτε έχεις μικρά παιδιά, είτε ηλικιωμένους είτε ακόμη τα κάγκελα στη βεράντα έχουν μικρό ύψος, αυτή η λύση είναι η ιδανική για εσένα.

Θα ανακαλύψεις μερικές κλασικές ιδέες αλλά και μερικές πιο μοντέρνες για να επιλέξεις αυτήν που σου ταιριάζει περισσότερο και να έχεις τον εξωτερικό χώρο που θέλεις, όπου θα μπορείς να τον χαίρεσαι με ασφάλεια.

8 Έξυπνες επιλογές σε προστατευτικά για κάγκελα μπαλκονιού!

 

1) Μαύρα προστατευτικά κάγκελα – Προστατευτικά μπαλκονιού

μαυρα προστατευτικα καγκελαΜια πολύ καλή λύση για να δώσεις ύψος στα κάγκελα και να προστατεύσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα είναι τα προστατευτικά κάγκελα. Μπορείς να βρεις το ύψος και τα μέτρα που σε ενδιαφέρουν όπως και το χρώμα. Ένα από τα πιο συνηθισμένα είναι το μαύρο χρώμα που μπορεί να μπει σε κάγκελα ίδιου χρώματος.

2) Προστατευτική μεμβράνη στα κάγκελαμεμβρανη αντισκαρφαλωτικη

Η προστατευτική μεμβράνη είναι ιδανική λύση για εσένα που θέλεις να καλύψεις τα κάγκελα του μπαλκονιού σου χωρίς να φαίνεται ότι έχεις βάλει κάτι. Παράλληλα είναι η ιδανική λύση για μικρά παιδιά. Έτσι δεν θα μπορούν να σκαρφαλώνουν στα κάγκελα και να πετάνε παιχνίδια από κάτω.

Μπορείς να δεις εδώ 6 Μοναδικές ιδέες για προστατευτικά μπαλκονιού!

3) Πλεξιγκλάς χαμηλό στα κάγκελα

πλεξιγκλας σε καγκελα

Το πλεξιγκλάς είναι ένα διαδεδομένο υλικό σε προστατευτικά για κάγκελα αφού είναι διαφανές και το αποτέλεσμα είναι διακριτικό και πολύ ασφαλές. Μπορείς να το βρεις σε διάφορα ύψη ώστε να επιλέξεις το ιδανικό για το δικό σου μπαλκόνι.

4) Κυκλικά προστατευτικά κάγκελα – Προστατευτικά για κάγκελα μπαλκονιού

κυκλικα καγκελα προστατευτικα

Αν το μπαλκόνι σου είναι κυκλικό, μπορείς να βρεις κυκλικά προστατευτικά κάγκελα και να ασφαλίσεις έτσι τον εξωτερικό σου χώρο. Αν είναι διαφορετικό χρώμα, μπορείς πάντοτε να τα βάψεις στο χρώμα που είναι τα κάτω για να έχεις ένα πιο όμορφο αποτέλεσμα.

Μπορείς να δεις επίσης 10 Φανταστικές ιδέες για εξωτερικό φωτισμό μπαλκονιού!

5) Λευκά κάγκελα προστατευτικάκαγκελα προστασιας λευκα

Τα λευκά κάγκελα για προστασία μπαλκονιού είναι τέλεια ιδέα και για κάγκελα αλλά και για εσένα που έχεις μικρή προστασία στη βεράντα σου και θέλεις να δώσεις ένα έξτρα ύψος για ασφάλεια.

6) Προστατευτικό δίχτυ στα κάγκελα – Προστατευτικά για κάγκελα μπαλκονιούδιχτυ προστατευτικο

Το προστατευτικό δίχτυ είναι η επιλογή που πολλές οικογένειες επιλέγουν λόγω της οικονομικής του τιμής. Ακόμα,  το επιλέγουν λόγω της εύκολη εφαρμογής από τον καθένα μας. Μπορείς να το βρεις σε πολλά χρώματα, ενώ η τιμή του ξεκινάει από 1 ευρώ το μέτρο.

Μπορείς να δεις ακόμα 9 Ιδέες για διακόσμηση στα κάγκελα του μπαλκονιού!

7) Πλεξιγκλάς με πλαίσιο στα κάγκελα προστατευτικο με τζαμι

Το πλεξιγκλάς σαν προστατευτικό για τα κάγκελα είναι ιδανικό και ασφαλές υλικό. Μπορείς να το βρεις με πλαίσιο για πιο στιβαρή εφαρμογή στα κάγκελά σου.

8) Πλεξιγκλάς ψηλό στα κάγκελα – Προστατευτικά για κάγκελα μπαλκονιού

τζαμαρια προστατευτικη μπαλκονιου

Μπορείς επίσης να βρεις πλεξιγκλάς για τα κάγκελα σου χωρίς πλαίσιο για ένα πιο διακριτικό αποτέλεσμα που πολλοί προτιμούν.

Μπορείς να δεις εδώ 2 Τρόποι για να έχεις ένα DIY τραπεζάκι μπαλκονιού!

Ότι και αν επιλέξεις σε προστατευτικά για κάγκελα μπαλκονιού, σίγουρα έτσι θα έχεις μια ασφαλή βεράντα για όλη την οικογένεια.