διακοσμήσεις διάδρομο

  6 Λύσεις για να διακοσμήσεις το διάδρομο στο σπίτι!

  Πολλά σπίτια, και κυρίως εκείνα που είναι παλιάς κατασκευής, διαθέτουν ένα μεγάλο χολ. Συνήθως ο χώρος αυτός μένει ανεκμετάλλευτος με αποτέλεσμα να δείχνει τελείως άχαρος και να νιώθεις ότι το μόνο που κάνει είναι να «τρώει» χώρο από τα υπόλοιπα δωμάτια. Αν όμως εσύ θέλεις να δώσεις στυλ στο διάδρομο σου τότε μπορείς, αρκεί να τον διακοσμήσεις σωστά.

  Υπάρχουν λοιπόν τρόποι να μετατρέψεις το χολ του σπιτιού από πληκτικό και άχρηστο σε πρακτικό και καλόγουστο. Δες 6 λύσεις για να διακοσμήσεις το διάδρομο στο σπίτι!

  Πώς να διακοσμήσεις με στυλ τους διαδρόμους του σπιτιού!

   

  1. Διακόσμησε με κάδρα

  Μπορείς να κάνεις το χολ σου να θυμίζει γκαλερί κρεμώντας απλά μερικά κάδρα κατά μήκος του. Οι τρόποι να κρεμάσεις τα κάδρα είναι πολλοί! Μπορείς να τα βάλεις δίπλα δίπλα ή ακόμα και να φτιάξεις ένα gallery wall. Ακόμα, μια άλλη ιδέα είναι να κρεμάσεις έναν εντυπωσιακό πίνακα στο τέλος του διαδρόμου που θα είναι ορατός από την αρχή του.

  Δες επίσης: Όμορφες ιδέες για να διακοσμήσεις το σπίτι με κάδρα!

  2. Στρώσε ένα χαλάκι διαδρόμου

  Μια κίνηση που θα κάνει το διάδρομο σου απευθείας πιο ζεστό είναι το να στρώσεις ένα χαλάκι. Με τον τρόπο αυτό το χολ θα αποκτήσει χαρακτήρα και δε θα δείχνει πια απλά ένας αφιλόξενος χώρος.

  Δες επίσης: Πώς να ομορφύνεις το σπίτι με ξύλινα διακοσμητικά!

  3. Τοποθέτησε μια κονσόλα

  Μια κομψή ιδέα για το διάδρομο σου είναι να τοποθετήσεις ένα τραπέζι- κονσόλα. Αν ο διάδρομος σου είναι αρκετά στενός τότε πρέπει να βρεις μια κονσόλα λεπτή, η οποία δε θα στενέψει υπερβολικά το χώρο. Διακόσμησε την κονσόλα με τα σωστά διακοσμητικά αντικείμενα και σίγουρα το χολ σου θα μοιάζει προσεγμένο και με στυλ!

  Δες επίσης: Πως να διακοσμήσεις τον μπουφέ στο σπίτι!

  4. Βάλε μια ιδιαίτερη ταπετσαρία

  Ο πιο απλός τρόπος για να μετατρέψεις τελείως το διάδρομο σου είναι με το να βάλεις μια ταπετσαρία. Με αυτή την οικονομική και εύκολη στην εφαρμογή της λύση το χολ σου θα αλλάξει τελείως όψη και θα αποκτήσει ενδιαφέρον.

  5. Διακόσμησε με καθρέπτες

  Συνήθως τα χολ είναι ιδιαίτερα στενά, πράγμα που τα κάνει να μοιάζουν κλειστοφοβικά. Για να το αλλάξεις αυτό αρκεί να τα διακοσμήσεις με καθρέπτες. Τοποθέτησε λοιπόν καθρέπτες διαφόρων στυλ, είτε ολόσωμους, είτε στρόγγυλους αν θέλεις να φτιάξεις ένα μοντέρνο διάδρομο που θα μοιάζει ευρύχωρος!

  Δες επίσης: Ιδέες για όμορφη διακόσμηση του σπιτιού με καθρέφτες!

  6. Κρέμασε ένα λεπτό ράφι

  Κάτι που μπορείς να κάνεις αν ο διάδρομος σου είναι πραγματικά στενός αλλά δε θέλεις να τον αφήσεις άδειο είναι να κρεμάσεις ένα λεπτό ράφι. Διακόσμησε το ράφι με ένα βάζο, με κεριά ή άλλα μη ογκώδη αντικείμενα. Για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα τοποθέτησε έναν καθρέπτη πάνω από το ράφι. Έτσι, ακόμα και ο πιο στενός διάδρομος θα δείχνει εντυπωσιακός!