διακοσμητικά τραπεζάκι

  5 Απαραίτητα διακοσμητικά για ένα κομψό τραπεζάκι!

  Το τραπέζι στο σαλόνι αποτελεί συνήθως ένα από τα πιο κεντρικά σημεία του δωματίου, στο οποίο το βλέμμα πέφτει πάντα αναπόφευκτα. Έτσι, ένα τραπεζάκι χωρίς τη σωστή διακόσμηση είναι ικανό να ρίξει την εικόνα ολόκληρου του σαλονιού. Για να αποφύγεις κάτι τέτοιο χρειάζεται να στολίσεις το τραπεζάκι με τα σωστά διακοσμητικά αντικείμενα.

  Είναι αλήθεια ότι οι λεπτομέρειες μετράνε, γι’ αυτό και πρέπει να επιλέξεις προσεκτικά τι θα βάλεις επάνω στο τραπεζάκι μέσης για να δείχνει εντυπωσιακό. Δες λοιπόν 5 διακοσμητικά που χρειάζεσαι για ένα κομψό τραπεζάκι!

  5 Αντικείμενα που θα αναβαθμίσουν και θα αναδείξουν το τραπεζάκι σαλονιού!

   

  1. Βάζα με λουλούδια ή γλαστράκι με φυτό

  Μια δόση χρώματος επάνω στο τραπέζι σου είναι απαραίτητη! Και ποιος τρόπος είναι καλύτερος από το να προσθέσεις ένα βάζο με λουλούδια ή ένα γλαστράκι με φυτό; Κάτι τέτοιο θα κάνει το τραπέζι σου να δείχνει ζωντανό και χαρούμενο. Φυσικά, αν διακοσμήσεις με λουλούδια, θα προσθέσεις και όμορφη μυρωδιά στο χώρο!

  Δες επίσης: 5 Ιδέες να διακοσμήσεις το τραπέζι σαλονιού την άνοιξη!

  2. Βιβλία

  Αν έχεις βιβλία ή περιοδικά που δεν ξέρεις που να αποθηκεύσεις τότε κράτησε μερικά για να τα τοποθετήσεις επάνω στο τραπέζι μέσης. Τα βιβλία είναι μια έξυπνη επιλογή καθώς αν τα τοποθετήσεις οριζόντια επάνω στο τραπέζι, δημιουργώντας μια μικρή στοίβα, θα μπορέσεις να ανυψώσεις άλλα αντικείμενα. Έτσι, θα δώσεις ύψος στο τραπέζι, πράγμα που θα το κάνει πιο ενδιαφέρον. Εξάλλου, με αυτό τον τρόπο θα δώσεις στο τραπέζι έναν σοφιστικέ τόνο!

  Δες επίσης: 10 Προτάσεις για ξύλινο τραπεζάκι σαλονιού!

  3. Κεριά

  Τα κεριά είναι ένα αγαπημένο διακοσμητικό αντικείμενο καθώς κάνουν το χώρο να μυρίζει ωραία, να δείχνει πιο ρομαντικός και πιο cozy. Για τους λόγους αυτούς λοιπόν δεν πρέπει να λείπουν από το τραπέζι σου! Είτε μεγάλα κεριά, είτε ρεσό μέσα σε μια κομψή θήκη, είτε κηροπήγια, όλα έχουν θέση επάνω στο τραπέζι σου!

  Δες επίσης: 10 Ιδιαίτερα και μοντέρνα τραπεζάκια για το σαλόνι!

  4. Διακοσμητικός δίσκος

  Οι διακοσμητικοί δίσκοι έχουν εξελιχθεί σε ένα από τα πιο χρήσιμα διακοσμητικά αντικείμενα για όλους τους χώρους! Με το να τοποθετήσεις ένα δίσκο επάνω στο τραπέζι σου το διατηρείς οργανωμένο, αποφεύγεις την ακαταστασία και φυσικά του προσδίδεις στυλ! Τώρα που είναι άνοιξη ένας ψάθινος διακοσμητικό δίσκος είναι ότι πρέπει για ένα κομψό τραπέζι!

  Δες επίσης: 5 Εναλλακτικά τραπέζια μέσης για ιδιαίτερα σαλόνια!

  5. Προσωπικά αντικείμενα και αντικείμενα με συναισθηματική αξία

  Αφού λοιπόν έχεις προσθέσει διακοσμητικά που κάνουν το τραπέζι σου κομψό ήρθε η ώρα να του δώσεις την προσωπική σου πινελιά! Έτσι, αντικείμενα όπως μια κορνίζα με φωτογραφία σου με αγαπημένα άτομα, ένα σουβενίρ από κάποιο ταξίδι ή οτιδήποτε άλλο έχει για εσένα συναισθηματική αξία έχει θέση επάνω στο τραπέζι. Με τον τρόπο αυτό θα αποκτήσει προσωπικότητα και στυλ και θα ξεφύγει από τα τυποποιημένα.