χρώματα διακόσμηση σπιτιού 2023

  4 Χρώματα που θα κυριαρχήσουν το 2023 στη διακόσμηση σπιτιού!

  Το νέο έτος βρίσκεται, ήδη, πολύ κοντά και η αλήθεια είναι πως μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις. Μια από αυτές αφορά τη διακόσμηση σπιτιού και τα trendy χρώματα, που θα βλέπουμε συνεχώς. Κάποια από αυτά είναι οι γήινοι τόνοι και τα pastel χρώματα. Εάν θέλεις να μάθεις περισσότερα, διάβασε παρακάτω για τα 4 χρώματα που θα κυριαρχήσουν το 2023 στη διακόσμηση σπιτιού!

  Ποια χρώματα σπιτιού θα κυριαρχήσουν το 2023;

  1. Έντονα σκούρα χρώματα

  Το 2022 είδαμε πολλούς interior designers να επιλέγουν τα έντονα χρώματα στη διακόσμηση χώρων. Έτσι και φέτος, βλέπουμε να παραμένουν στη μόδα, αλλά με κάποιες παραλλαγές. Το 2023 θα δούμε σκούρα χρώματα στους τοίχους σπιτιών και γενικότερα χώρων, τα οποία δίνουν βάθος και παραδόξως, ζωντάνια.

  Δες επίσης: 6 Τάσεις διακόσμησης που θα κυριαρχήσουν το 2023

  2. Γήινοι τόνοι

  Οι πιο γήινοι τόνοι στα σπίτια είναι μια μεγάλη τάση, εδώ και λίγο καιρό. Για άλλη μια χρονιά θα δούμε αποχρώσεις του μπεζ, του καφέ, αλλά και του πράσινου να κυριαρχούν στους εσωτερικούς χώρους. Δίνουν μια boho και cozy διάθεση, που δεν μπορούν να τη δώσουν κάποια άλλα χρώματα. Επίσης, το ξύλο θα είναι ένα από τα υλικά, που για ακόμη μια χρονιά, θα κλέψει τις εντυπώσεις.

  Δες επίσης: 4 Υπέροχα χρώματα τοίχου για το σαλόνι σου!

  3. Παστέλ χρώματα

  Φέτος, εκτός από τους γήινους τόνους και τα σκούρα χρώματα, θα έχομε και πολλές pastel αποχρώσεις, όπως απαλό μωβ, γαλάζιο, πράσινο, αλλά και γκρι. Αυτά τα χρώματα θα τα δούμε σε πολλούς τοίχους, αξεσουάρ, αλλά και έπιπλα και σίγουρα θα τα λατρέψεις.

  Δες επίσης: Τα Καλύτερα χρώματα τοίχου για μικρούς χώρους

  4. Ροζ αποχρώσεις

  Δες επίσης: 4 Ιδέες διακόσμησης σπιτιού με παστέλ χρώματα!

  Σε περίπτωση που δεν το είδες, η Pantone αποκάλυψε την πρόβλεψη για το χρώμα της νέας χρονιάς 2023 και δεν είναι άλλο από το Viva Magenda. Το συγκεκριμένο χρώμα είναι μια έντονη απόχρωση του ροζ, που θα κάνει θραύση φέτος. Θα είναι σίγουρα το νέο trend στο χώρο της μόδας, αλλά και στην εσωτερική διακόσμηση.

  google-news

  Ακολουθήστε το Exypnes-idees.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!