κρύψεις καλοριφέρ

  Δημιουργικές ιδέες για να κρύψεις το καλοριφέρ

  Τα καλοριφέρ είναι ιδιαίτερα χρήσιμα αφού αποτελούν έναν από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους θέρμανσης. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι μερικά καλοριφέρ χαλάνε την εικόνα του δωματίου αφού δεν χαρακτηρίζονται για το στυλ τους. Ευτυχώς όμως υπάρχουν εύκολοι τρόποι να καμουφλάρεις ή να κρύψεις το καλοριφέρ μετατρέποντας το σε στοιχείο της διακόσμησης του χώρου.
  Πράγματι, κάποιες φορές τα καλοριφέρ ασχημαίνουν το χώρο και ρίχνουν την τελική εικόνα όσο κι αν εσύ προσπαθείς να τη φτιάξεις. Ανακάλυψε λοιπόν μερικές δημιουργικές ιδέες για να κρύψεις το καλοριφέρ!

  Πως να κρύψεις τα καλοριφέρ στο σπίτι σου!

  Στερέωσε ένα ράφι-Πως να κρύψεις τα καλοριφέρ

  Ένας γρήγορος, εύκολος και οικονομικός τρόπος να τραβήξεις την προσοχή από το καλοριφέρ που μπορεί να σου χαλάει την αισθητική είναι να κρεμάσεις ένα ράφι πάνω από το καλοριφέρ. Φυσικά, το ράφι αυτό μπορεί να διακοσμηθεί με φυτά, κεριά, βιβλία ή οποιοδήποτε άλλο διακοσμητικό εσύ θέλεις! Έτσι, το δωμάτιο θα ομορφύνει!

  Δες επίσης: 7 Τάσεις διακόσμησης που θα κυριαρχήσουν το 2022

  Τοποθέτησε ένα τραπεζάκι

  Ένα τραπεζάκι πάνω από το καλοριφέρ σου είναι ότι πρέπει για να πάρει το βλέμμα από το καλοριφέρ και να προσδώσει πινελιές στυλ στο χώρο. Διακόσμησε το τραπέζι σου με βάζα, κάδρα, λουλούδια και άλλα εντυπωσιακά στοιχεία. Με τον τρόπο αυτό κανείς δε θα προσέχει πλέον ότι κάτω από το τραπέζι σου υπάρχει καλοριφέρ!

  Δες επίσης: 5 Ιδέες για να δώσεις στο σπίτι σου σκανδιναβικό στυλ

  Βάψε τα καλοριφέρ- Πως να κρύψεις τα καλοριφέρ

  Ένας άλλος τρόπος να διαχειριστείς τα άχαρα καλοριφέρ είναι να τα ομορφύνεις αντί να τα κρύψεις. Για να το πετύχεις αυτό αρκεί να τα βάψεις! Μια ιδέα είναι να βάψεις το καλοριφέρ στο χρώμα του τοίχου ώστε να μη φαίνεται τόσο πολύ. Εναλλακτικά, μπορείς να το βάψεις σε ένα ωραίο χρώμα που να κάνει αντίθεση με το χώρο ώστε να του δώσεις στυλ!

  Δες επίσης: 6 Ιδέες για ένα πολυτελές σπίτι με λίγα χρήματα!

  Κρύψ’ το με μια ξύλινη κατασκευή

  Μια ξύλινη κατασκευή με τρύπες που θα καλύπτει το καλοριφέρ σου είναι ότι πρέπει αν θέλεις να τα κρύψεις τελείως. Θα πρέπει βέβαια να έχεις κατά νου ότι με το να περικλείσεις τα καλοριφέρ σε μια τέτοια κατασκευή θα μειώσεις την απόδοση τους με αποτέλεσμα το σπίτι να ζεσταίνεται πιο δύσκολα. Παρόλα αυτά πρόκειται σίγουρα για μια στιλάτη λύση!

  Δες επίσης: Ιδέες για άνετο και λειτουργικό μικρό σπίτι

  Τοποθέτησε στρατηγικά τα έπιπλα γύρω τους

  Ένας απλός τρόπος να κρύψεις τα καλοριφέρ είναι να τοποθετήσεις έξυπνα τα έπιπλα γύρω τους. Για παράδειγμα, τοποθετώντας μια πολυθρόνα ή ένα τραπέζι μπροστά του θα το κάνεις λιγότερο ορατό. Έχε βέβαια κατά νου ότι κάτι τέτοιο μπορεί να μπλοκάρει τη ζέστη που βγαίνει από τα καλοριφέρ.