στιλάτο ράφι

  5 Κομψές ιδέες για να αποκτήσεις ένα στιλάτο ράφι

  Τα ράφια συγκαταλέγονται στα πιο χρήσιμα διακοσμητικά αντικείμενα γιατί μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλούς τρόπους. Βέβαια, για να δείχνει κομψό και στιλάτο το ράφι σου και να αναβαθμίσει τη διακόσμηση του χώρου πρέπει να ακολουθήσεις και μερικές συγκεκριμένες συμβουλές.

  Πράγματι, ένα ή περισσότερα ράφια είναι ικανά να διακοσμήσουν όμορφα τον τοίχο με αποτέλεσμα να ζεστάνουν το δωμάτιο. Ανακάλυψε λοιπόν 5 κομψές ιδέες για να αποκτήσεις ένα στιλάτο ράφι!

  Πως να διακοσμήσεις κομψά τα ράφια σου!

   

  1. Τοποθέτησε αντικείμενα σε διάφορα ύψη

  τριάδα ραφιών διακοσμητικά

  Ένα στοιχείο που θα κάνει τα ράφια σου πολύ ενδιαφέροντα είναι η ετερογένεια! Με άλλα λόγια, δε χρειάζεται να σετάρεις τα πάντα. Μάλιστα, μπορείς να αναμείξεις αντικείμενα σε διάφορα ύψη πάνω στα ράφια, από χαμηλά κεριά μέχρι ψηλά βάζα. Αυτό το mix and match στη διακόσμηση των ραφιών σου είναι που θα τα κάνει ξεχωριστά και στιλάτα.

  Δες επίσης: 6 Τρόποι να διακοσμήσεις το τζάκι το φθινόπωρο!

  2. Βάλε στο ράφι μια δόση πράσινου

  ράφια πίσω από καναπέ

  Σίγουρα έχεις προσέξει ότι τα φυτά εσωτερικού χώρου είναι μια μεγάλη τάση στη διακόσμηση. Αυτό ισχύει ακόμα και για τα ράφια σου! Μια δόση πράσινου θα τους δώσει χρώμα και ζωντάνια. Μια καλή ιδέα λοιπόν είναι να τοποθετήσεις ανάμεσα στα υπόλοιπα διακοσμητικά που έχεις επάνω στο ράφι μια ή περισσότερες μικρές γλάστρες που θα το ομορφύνουν.

  Δες επίσης: Πως να διακοσμήσεις τον τοίχο της τηλεόρασης!

  3. Κάνε layering των αντικειμένων

  layering ράφι πίνακες στιλάτο ράφι

  Μια πολύ μοντέρνα ιδέα για τα ράφια σου είναι να κάνεις layering με τα διακοσμητικά. Αυτό πρακτικά σημαίνει να δημιουργήσεις στρώσεις, τοποθετώντας μερικά αντικείμενα μπροστά από κάποια άλλα. Μάλιστα, μπορείς να το κάνεις χρησιμοποιώντας αποκλειστικά πίνακες, τοποθετώντας τους μεγαλύτερους πίσω και κάποιους μικρότερους μπροστά τους.

  Δες επίσης: Πως να διακοσμήσεις τον τοίχο της τηλεόρασης!

  4. Χρησιμοποίησε βιβλία

  ράφια διακοσμητικά βιβλία

  Τα βιβλία είναι το τέλειο αντικείμενο για τα ράφια σου. Φυσικά, τα ράφια είναι ιδανικά για να αποθηκεύσεις μερικά βιβλία. Εκτός όμως από τον κλασικό, κάθετο τρόπο να τοποθετήσεις τα βιβλία σου μπορείς να τοποθετήσεις μερικά βιβλία οριζόντια, τόσο για την εναλλαγή, όσο και για να τα χρησιμοποιήσεις ως μέσο για να δώσεις ύψος σε άλλα αντικείμενα!

  Δες επίσης: Φθινοπωρινή διακόσμηση στο τραπεζάκι του σαλονιού!

  5. Κράτα το ράφι οργανωμένο και χωρίς ακαταστασία

  ράφια καλάθια στιλάτο ράφι

  Πολλές φορές τα ράφια χρησιμοποιούνται ως αποθηκευτικός χώρος. Στις περιπτώσεις αυτές είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθεί ακαταστασία και το ράφι να δείχνει ανοργάνωτο. Μπορείς όμως να κρατήσεις το ράφι σου οργανωμένο και ταυτόχρονα στιλάτο με τα σωστά αξεσουάρ. Τέτοια είναι τα καλάθια και οι δίσκοι που θα σε βοηθήσουν να αποθηκεύσεις τα αντικείμενα σου, δίνοντας ταυτόχρονα στυλ αλλά και οργάνωση στο δίσκο!