πολυτελές σπίτι λίγα χρήματα

  6 Ιδέες για ένα πολυτελές σπίτι με λίγα χρήματα!

  Ποιος είπε ότι για να δείχνει το σπίτι σου κομψό και “πλούσιο” πρέπει να έχεις ξοδέψει μια περιουσία; Είναι αλήθεια ότι μερικές απλές κινήσεις ή μικρές αγορές μπορούν να αναβαθμίσουν το σπίτι σου και να το κάνουν να δείχνει πολυτελές με λίγα χρήματα!

  Αν λοιπόν θέλεις να δώσεις στο χώρο σου μια ανανέωση με στόχο να το κάνεις να μοιάζει πιο σικ τότε θα χαρείς να μάθεις ότι μπορείς να το πετύχεις ακόμα και με μικρό budget. Ανακάλυψε λοιπόν 6 ιδέες για ένα πολυτελές σπίτι με λίγα χρήματα!

  Πως να δείχνει το σπίτι σου “πλούσιο” με μικρό budget!

   

  1. Τοποθέτησε ένα μεγάλο χαλί

  σαλόνι μεγάλο χαλί πολυτελές σπίτι λίγα χρήματα

  Ένα μεγάλο χαλί, το οποίο θα καλύπτει μεγάλο μέρος του δαπέδου, είναι ότι πρέπει για να δείχνει το σαλόνι σου (ή οποιοδήποτε άλλο δωμάτιο) πιο μεγαλοπρεπές! Μάλιστα, ένα τέτοιο απλό τρικ θα κάνει το χώρο να φαίνεται εκτός από πιο πολυτελής και πιο μεγάλος.

  Δες επίσης: 5 Μυστικά για cozy ατμόσφαιρα στο σπίτι σου!

  2. Διακόσμησε τον καναπέ με αρκετά μαξιλάρια

  διακοσμητικά μαξιλάρια καναπές

  Ένα διακοσμητικό αντικείμενο που κάνει απευθείας το σπίτι να φαίνεται πιο “πλούσιο” είναι τα μαξιλάρια για τον καναπέ και τις πολυθρόνες σου. Μάλιστα, μη φοβηθείς να τοποθετήσεις αρκετά! Επιπλέον, ένα ακόμα κόλπο για να δείχνουν πολυτελή τα μαξιλάρια σου είναι να τα γεμίσεις αρκετά, ώστε να είναι φουσκωτά και να στέκονται όμορφα!

  Δες επίσης: 5 Φθινοπωρινοί δίσκοι για τα τραπέζια σου!

  3. Κρέμασε τις κουρτίνες σου πιο ψηλά

  σαλόνι λευκό χρώμα

  Οι κουρτίνες αποτελούν ένα από τα βασικότερα διακοσμητικά στοιχεία σε ένα δωμάτιο. Αν θέλεις να δώσεις μια πινελιά πολυτέλειας στο δωμάτιο και μάλιστα χωρίς κανένα κόστος τότε πρέπει να κρεμάσεις τις κουρτίνες σου λίγο πιο ψηλά απ’ ότι συνήθως. Μια τέτοια κίνηση θα κάνει επιπλέον το χώρο να φαίνεται πιο μεγάλος!

  Δες επίσης: Προτάσεις για κουρτίνες στο σαλόνι!

  4. Χρησιμοποίησε καλάθια και μπολ για τα μικροπράγματα

  τραπεζάκι σαλονιού μπολ

  Ένας απλός τρόπος για να αποφύγεις την ακαταστασία αλλά με σικ τρόπο είναι να χρησιμοποιήσεις καλάθια και διακοσμητικά μπολ για να αποθηκεύεις εκεί μικροπράγματα. Έτσι, ο χώρος θα δείχνει πιο οργανωμένος αλλά και πιο πολυτελής.

  5. Πες ναι στο βελούδο

  μπορντό πολυθρόνα πολυτελές σπίτι λίγα χρήματα

  Ένα ύφασμα που προσδίδει απευθείας πολυτέλεια είναι το βελούδο. Αν λοιπόν βρίσκεσαι σε αναζήτηση καναπέ ή πολυθρόνας τότε μπορείς να διαλέξεις μια από βελούδο. Έτσι, θα δώσεις αίσθηση πολυτέλειας στο χώρο.

  Δες επίσης: 5 Ιδέες για να ομορφύνεις οποιοδήποτε δωμάτιο!

  6. Προτίμησε ουδέτερα χρώματα

  σαλόνι ουδέτερα χρώματα

  Είναι αλήθεια ότι τα ουδέτερα χρώματα στη διακόσμηση είναι η πιο safe αλλά και κομψή επιλογή. Αν θέλεις λοιπόν να δείχνει ένας χώρο πιο πολυτελής, αποφεύγοντας όμως το ρίσκο μπορείς να επιλέξεις neutrals, τόσο στα χρώματα τοίχων όσο και στα χρώματα επίπλων και διακόσμησης.