ιδέες για οργάνωση σπιτιού

5 Προτάσεις για αποθήκευση και οργάνωση σπιτιού

Η οργάνωση σπιτιού αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κομμάτι. Πολλές φορές δεν καταφέρνουμε να έχουμε πλήρη τάξη με αποτέλεσμα να χάνεις αντικείμενα ή να μην μπορείς να τα βρεις εύκολα. Ήρθε η ώρα να βάλεις ένα τέλος στην ακαταστασία ή την ελλειπή οργάνωση με αυτά τα αντικείμενα. Με αυτά τα προιόντα θα οργανώσεις διάφορα πράγματα και να τα βάλεις όλα σε μια τάξη.

Θέλεις να μάθεις το πως; Συνέχισε να διαβάζεις και βρες αντικείμενα που θα κάνουν την αποθήκευση και την οργάνωση αντικείμενων..παιχνιδάκι. Δες ,λοιπόν, 5 προτάσεις για αποθήκευση και οργάνωση σπιτιού!

Η οργάνωση του σπιτιού θα γίνει παιχνιδάκι με αυτά τα αντικείμενα!

 

Κρεμαστή παπουτσοθήκη

κρεμαστή παπουτσοθήκη

Εάν πρόκειται για μεγάλη οικογένεια, τότε είναι πολύ πιθανό τα παπούτσια να προκαλούν ένα χάος. Βέβαια, μπορεί και εσύ να έχεις πάθος με τα παπούτσια και να έχεις πολλά. Όπως και να έχει, ένα πρόβλημα με την αποθήκευση τους υπάρχει. Ένας εύκολος τρόπος για να κερδίσεις χώρο και να αποθηκεύσεις τα παπούτσια σου, είναι αυτή η παπουτσοθήκη. Έχει πολλές μικρές θήκες για 24 ζευγάρια και κρέμεται από την πόρτα. Μην ψάχνεις άλλο το άλλο μισό ζευγάρι. Τώρα θα τα έχεις όλα σε τάξη!

Μπορείς να τη δεις εδώ!

Δες επίσης : 8 Τρόποι οργάνωσης των παπουτσιών σου στο σπίτι!

Θήκες κρεμάστρες για τσάντες

θηκες για τσάντες με κρεμάστρα

Οι τσάντες είναι και αυτές ένα άλυτο ζήτημα. Μια λύση για να αποθηκεύσεις τις τσάντες χωρίς να πιάνουν χώρο αλλά και χωρίς να φθείρονται, είναι αυτές οι έξυπνες θήκες κρεμάστρες. Ουσιαστικά, τις κρεμάς από την ντουλάπα σου και αποθηκεύεις τις τσάντες σου μέσα στις θήκες.

Δες το εδώ!

Δες επίσης : 5 Έξυπνες ιδέες για να αποθηκεύσεις τις τσάντες σου!

Διαχωριστικά συρταριών

διαχωριστικα συρταριών

Σε απογοητεύει ο περιορισμένος χώρος στα συρτάρια; Μήπως η οργάνωση του σπιτιού μένει μισή λόγω του ελλιπούς χώρου; Κέρδισε χώρο στα συρτάρια σου με αυτά τα διαχωριστικά. Αυτά, θα ορίσουν στο πόσο χώρο πιάνει κάθε αντικείμενο και θα σε βοηθήσουν να εκμεταλλευτείς κάθε διαθέσιμο κενό στα ράφια ή τα συρτάρια.

Ρίξε τους μια μάτια εδώ!

Δες επίσης : Πώς να διατηρείς το σπίτι σου πάντα τακτοποιημένο

Θήκη αποθήκευσης καλωδίων και ηλεκτρονικών

θήκη για ηλεκτρονικά ήδη

Τα καλώδια όλο χάνονται, μπλέκονται και δύσκολα τα βρίσκεις όταν πραγματικά τα χρειάζεσαι. Αυτή η υφασμάτινη θήκη διαθέτει κατάλληλα χωρίσματα και θήκες για να αποθηκεύσεις κάθε καλώδιο, μπαταρία ή ηλεκτρονικό έχεις στο σπίτι. Μη χάνεις τα απαραίτητα και οργάνωσε τα προσεκτικά και αναλυτικά σε μια τέτοια θήκη.

Μπορείς να τη βρεις εδώ!

Δες επίσης : Οδηγός για την οργάνωση και καθαρισμό του σπιτιού

Χώρος οργάνωσης για εσώρουχα

υφασματινο κουτι για εσώρουχα

Τα εσώρουχα είναι πιο ευαίσθητα και πρέπει να τα φυλάς ξεχωριστά από ρούχα και κάλτσες. Πώς θα το κάνεις αυτό χωρίς να χρησιμοποιήσεις έξτρα χώρο; Με αυτή την θήκη για εσώρουχα που έχει και καπάκι. Αποθήκευσε σουτιέν, εσώρουχα, σλιπάκια και όλα αυτά σε ειδικό χώρο με κάλυψη. Μπορείς, μάλιστα, να αγοράσεις και πολλά τέτοια κουτιά για κάθε μέλος της οικογένειας.

Βρες τα εδώ!

Δες επίσης : 7 Έξυπνες ιδέες για να οργανώσεις τα εσώρουχα σου!

Κάνε την οργάνωση σπιτιού παιχνιδάκι με αυτά τα έξυπνα αντικείμενα. Για ακόμα περισσότερες επιλογές οργάνωσης και όχι μόνο, επισκέψου το NewChic!