πως να διακοσμήσεις το μπαλκόνι σου με πέτρα, όμορφες ιδέες

  Προτάσεις για διακόσμηση μπαλκονιού με πέτρα!

  Το μπαλκόνι μας αποτελεί τη διέξοδο μας στη φύση κατά τους θερινούς μήνες κι όχι μόνο. Αν θέλεις λοιπόν η βεράντα να σου θυμίζει τη φύση τότε πρέπει να τη διακοσμήσεις με φυσικά υλικά. Ένα από αυτά είναι και οι πέτρες! Γι’ αυτό, μπορείς να βρεις παρακάτω υπέροχους τρόπους για διακόσμηση μπαλκονιού με πέτρα.

  Είναι αλήθεια ότι μπορείς να δημιουργήσεις ένα όμορφο εξωτερικό περιβάλλον με πέτρες και βότσαλα, μέσα στο οποίο θα ξεφεύγεις από την καθημερινότητα και θα χαλαρώνεις. Δες μερικές εντυπωσιακές προτάσεις για διακόσμηση μπαλκονιού με πέτρα!

  Πώς να διακοσμήσεις τη βεράντα με πέτρες και βότσαλα!

   

  Τοποθέτησε πέτρες στο πάτωμα της βεράντας

  Μπορείς να δώσεις στη βεράντα σου έναν αέρα φύσης τοποθετώντας στο πάτωμα μερικές πέτρες. Με τον τρόπο αυτό θα κάνεις το μπαλκόνι να θυμίζει παραλία. Οι τρόποι για να τοποθετήσεις τις πέτρες στο πάτωμα είναι πολλοί: για παράδειγμα, μπορείς να οριοθετήσεις ένα σημείο με πέτρες ή να αναμείξεις τα σημεία με πλακάκια με σημεία που θα υπάρχουν μόνο πέτρες. Αυτός επίσης είναι ένας τέλειος τρόπος να καλύψεις ένα παλιό ή φθαρμένο πάτωμα στη βεράντα.

  Δες επίσης: 6 Όμορφα διακοσμητικά τοίχου για τη βεράντα!

  Διακόσμησε με πέτρες και βότσαλα μέσα στις γλάστρες

  Αν έχεις πολλά βότσαλα τότε μπορείς να τα διακοσμήσεις στο εσωτερικό των γλαστρών που έχεις στο μπαλκόνι σου. Με αυτή την πολύ απλή ιδέα θα δώσεις μια πνοή ανανέωσης στα φυτά και τις γλάστρες σου! Μάλιστα, μπορείς να βάψεις τις πέτρες και να δώσεις χρώμα και χαρούμενες πινελιές στο χώρο!

  Δες επίσης: 6 Διακοσμητικά που θα αναβαθμίσουν κάθε μπαλκόνι!

  Βάλε πέτρες και βότσαλα γύρω από τις γλάστρες

  Ένας ακόμα εναλλακτικός τρόπος να χρησιμοποιήσεις τις πέτρες στη διακόσμηση του μπαλκονιού είναι να τις διακοσμήσεις γύρω από τις γλάστρες. Ειδικά οι λευκές πέτρες γύρω από τις γλάστρες σου θα δώσουν αέρα ανανέωσης και πολυτέλειας στο μπαλκόνι.  Επιπλέον, έτσι θα έχεις φτιάξει άτυπα ένα παρτέρι.

  Δες επίσης: Ιδέες για ολοκληρωμένο εξωτερικό χώρο από τα ΙΚΕΑ!

  Επίλεξε πέτρινες γλάστρες

  Οι γλάστρες αποτελούν φυσικά ένα αναπόσπαστο κομμάτι κάθε βεράντας. Αν θέλεις όμως γλάστρες από φυσικά υλικά τότε προτίμησε πέτρινες γλάστρες, οι οποίες δείχνουν ιδιαίτερα εντυπωσιακές. Έτσι, αφενός θα αναβαθμίσεις την εικόνα του μπαλκονιού σου και αφετέρου θα το κάνεις να δείχνει πιο φυσικό!

  Δες επίσης: 5 Όμορφες ιδέες για να φτιάξεις το μπαλκόνι σου!

  Διακόσμησε με πέτρα τον τοίχο

  Είναι αλήθεια ότι συχνά ξεχνάμε να ασχοληθούμε με τους τοίχους της βεράντας με αποτέλεσμα να τους αφήνουμε απλά άδειους. Μια τέλεια ιδέα λοιπόν για έναν κομψό τοίχο στο μπαλκόνι σου είναι να τοποθετήσεις πέτρες. Ένας πέτρινος τοίχος έχει χαρακτήρα και στυλ και ταιριάζει τέλεια σε έναν εξωτερικό χώρο όπως είναι η βεράντα.