τοίχο τηλεόρασης

  Πως να διακοσμήσεις τον τοίχο της τηλεόρασης!

  Αναμφίβολα η διακόσμηση των τοίχων σε ένα σπίτι είναι ένα από τα βασικά πράγματα που πρέπει να κάνεις για να μη δείχνει απρόσωπο. Ωστόσο, κάποιους τοίχους είναι πιο δύσκολο να τους γεμίσεις από κάποιους άλλους. Πιο συγκεκριμένα, το να διακοσμήσεις τον τοίχο της τηλεόρασης αποτελεί συχνά μια πρόκληση.

  Συχνά υπάρχει η τάση να αφήνουμε άδειο τον τοίχο στον οποίο είναι κρεμασμένη ή στερεωμένη επάνω στο έπιπλο της η τηλεόραση. Παρόλα αυτά, μερικές ιδέες διακόσμησης θα μπορούσαν να αναβαθμίσουν τον τοίχο αλλά και ολόκληρο το δωμάτιο. Δες λοιπόν πως να διακοσμήσεις τον τοίχο της τηλεόρασης!

  Ιδέες διακόσμησης για τον τοίχο της τηλεόρασης!

   

  Κρέμασε ράφια

  ράφια τοίχος τηλεόραση

  Τα ράφια είναι ένα αντικείμενο που διακοσμεί τέλεια όλους τους τοίχους. Μάλιστα, ανάλογα με τα διακοσμητικά που θα τοποθετήσεις επάνω τους θα δώσεις και το στυλ που θέλεις. Μπορείς λοιπόν να τοποθετήσεις ένα ή περισσότερα ράφια επάνω από την τηλεόραση σου. Έτσι θα γεμίσεις με διακριτικό τρόπο το σημείο αυτό.

  Δες επίσης: 6 Καταπληκτικές ιδέες για γωνιακά ράφια στο σπίτι!

  Φτιάξε ένα gallery wall

  gallery wall τηλεόραση

  Μια ιδιαίτερη επιλογή που θα δώσει μοντέρνο τόνο στο σαλόνι σου είναι να φτιάξεις ένα gallery wall στον τοίχο της τηλεόρασης. Ανάμειξε λοιπόν μεταξύ τους κάδρα και πίνακες σε διάφορα μεγέθη και χρώματα. Αυτό το mix and match των κάδρων μεταξύ τους αλλά και με την τηλεόραση θα κάνουν τον τοίχο να ξεχωρίζει και να τραβάει τα βλέμματα!

  Δες επίσης: 6 Ιδέες για διακόσμηση τοίχου πάνω από καναπέ!

  Διακόσμησε με μια ταπετσαρία

  τοίχο τηλεόρασης τούβλο

  Μια ταπετσαρία είναι ένας εύκολος και οικονομικός τρόπος να ανανεώσεις οποιοδήποτε τοίχο. Για τον τοίχο της τηλεόρασης μπορείς να επιλέξεις μια ιδιαίτερη ταπετσαρία. Για παράδειγμα, μπορείς να δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση ενός τοίχου από τούβλο αν απλά επιλέξεις μια τέτοια ταπετσαρία. Με τον τρόπο αυτό θα δώσεις μια industrial πινελιά στο χώρο!

  Δες επίσης: Τα 7 πιο βασικά είδη ταπετσαρίας!

  Επίλεξε ένα έπιπλο που καλύπτει όλο τον τοίχο

  σαλόνι μεγάλο έπιπλο τηλεόρασης

  Μπορεί τα έπιπλα της τηλεόρασης να είναι συνήθως χαμηλά και λιγότερο ογκώδη αλλά αν έχεις ένα μεγάλο σαλόνι μπορείς να γεμίσεις τον τοίχο της τηλεόρασης με ένα ολόκληρο έπιπλο. Τα έπιπλα αυτά συνήθως έχουν δεξιά και αριστερά του χώρου της τηλεόρασης ράφια και συρτάρια, επομένως αποτελούν μια πολύ πρακτική επιλογή.

  Δες επίσης: 6 Έξυπνα tips για τη διακόσμηση μακρόστενου σαλονιού!

  Διακόσμησε τον τοίχο με πολλά φυτά

  ράφια πολλά φυτά τοίχος

  Ακόμα και ο τοίχος της τηλεόρασης χρειάζεται μια δόση πράσινου! Έτσι, μπορείς να γεμίσεις τον τοίχο με φυτά. Για να το κάνεις αυτό μπορείς είτε να κρεμάσεις απευθείας τα φυτά από κρεμαστά καλάθια είτε να τοποθετήσεις ράφια που θα διακοσμήσεις με διάφορες γλάστρες.