Αδένιον

Τα 5 ομορφότερα φυτά εσωτερικού χώρου!

Είτε είσαι νέος στον κόσμο των φυτών εσωτερικού χώρου, είτε το χεις βάλει σκοπό ζωής το σπίτι σου να γίνει αμαζόνιος, είσαι στο σωστό μέρος!

Τα φυτά εσωτερικού χώρου όχι μόνο γεμίζουν τα άδεια ράφια και στολίζουν τον μονόχρωμο τοίχο σου, αλλά βοηθούν και στην αποτοξίνωση της ατμόσφαιρας του σπιτιού σου. Υπαρχουν χιλιάδες φυτά εσωτερικού χώρου που αναπτύσσονται σε φυσιολογικές θερμοκρασίες σπιτιού, όμως εδώ θα δούμε τα ομορφότερα!

Ποια φυτά εσωτερικού χώρου να επιλέξω;

1.Monstera

Η ευκολία στην φροντίδα και η ανοχή σε ένα ευρύ φάσμα συνθηκών καθιστούν τη Monstera ιδανικό φυτό και για εσωτερικούς χώρους. Για το λόγο αυτό, αλλά και για το πανέμορφο πλατύ φύλλωμά της είναι ένα δημοφιλές φυτό για το σπίτι ή το γραφείο.

Δες επίσης: Ποια 6 φυτά φέρνουν θετική ενέργεια στο σπίτι!

2.Κορδυλίνι κόκκινο

Το Κορδυλίνι είναι ένα καλλωπιστικό φυτό εσωτερικού χώρου που αναπτύσσεται προς τα πάνω όπως τα δένδρα. Τα φύλλα του έχουν χρώμα μπορντό και η φροντίδα του είναι απλή καθιστώντας το ιδανικό για αρχάριους.

Δες επίσης: 5 Οφέλη που έχουν τα φυτά στην διακόσμηση!

3.Αγλαόνημα

Το Αγλαόνημα καλλιεργείται ως καλλωπιστικό φυτό που φέρνει τύχη στην Ασία εδώ και αιώνες. Ζει σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και για αυτό είναι δημοφιλές φυτό εσωτερικού χώρου. Το φύλλωμα του ποικίλει από άσπρο-πράσινο μέχρι και κοκκινό-πράσινο.

Δες επίσης: 5 Φυτά εσωτερικού χώρου που θα κλέψουν τις εντυπώσεις!

4.Καλαθέα Ορνάτα

Η Καλαθέα είναι πολυετές φυτό εσωτερικού χώρου λὀγω του χρώματος και των ιδιοτήτων της. Η κάτω επιφάνεια των φύλλων έχει βυσσινή απόχρωση, κάτι που κάνει το φυτό να φαίνεται πολύ όμορφο και ξεχωριστό. Μάλιστα πολλοί παρομοιάζουν τα φύλλα της με φτερά παγωνιού.

Δες επίσης: 7 Τρόποι για να διακοσμήσεις με φυτά το σαλόνι!

5.Αδένιον

Αδένιον

Δες επίσης: 5 Ιδέες για να αναδείξεις τα φυτά στο σπίτι σου!

Το αδένιον είναι από τα αγαπημένα μου φυτά εσωτερικού χώρου. Οι λάτρεις των μπονζάι και των λουλουδιών βρίσκουν τη χρυσή τομή στο Αδένιον. Ανθοφορεί συχνά, είναι εύκολο στην φροντίδα και πανέμορφο στην όψη!

google-news

Ακολουθήστε το Exypnes-idees.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!