τζάκι φθινόπωρο

  6 Τρόποι να διακοσμήσεις το τζάκι το φθινόπωρο!

  Μπορεί το τζάκι να είναι κάτι που χρησιμοποιείς μόνο το χειμώνα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να το έχεις άδειο όλες τις υπόλοιπες εποχές. Μάλιστα, μερικές φθινοπωρινές πινελιές στο τζάκι μπορούν να αναβαθμίσουν ολόκληρο το σαλόνι αυτή την εποχή. Και ευτυχώς οι τρόποι για να έχεις ένα στιλάτο τζάκι το φθινόπωρο είναι πολλοί!

  Μην παραλείπεις λοιπόν τη διακόσμηση στο τζάκι σου ακόμα και το φθινόπωρο καθώς μπορεί να αλλάξει το δωμάτιο. Ανακάλυψε 6 τρόπους για να διακοσμήσεις το τζάκι το φθινόπωρο!

  Πως να διακοσμήσεις το τζάκι το φθινόπωρο!

   

  1. Τοποθέτησε αποξηραμένα φυτά

  τζάκι πάμπας γιρλάντα

  Τα αποξηραμένα φυτά είναι μια καλή ιδέα αν θέλεις κάτι που δε θα χρειάζεται συνέχεια ανανέωση, όπως είναι τα αληθινά λουλούδια. Μάλιστα, φυτά που ζουν για πάντα, όπως είναι το pampas grass θα δώσουν στο τζάκι σου φθινοπωρινές πινελιές που θα το ανανεώσουν.

  Δες επίσης: 6 Ιδέες για φθινοπωρινή διακόσμηση στο υπνοδωμάτιο!

  2. Διακόσμησε με κολοκύθες

  τζάκι κολοκύθες καθρέπτης

  Οι κολοκύθες αποτελούν κατεξοχήν διακοσμητικό του φθινοπώρου! Διακοσμώντας λοιπόν το τζάκι σου με μερικές κολοκύθες, είτε ψεύτικες είτε αληθινές, θα του δώσεις τον τόνο που επιζητάς!

  Δες επίσης: Φθινοπωρινή διακόσμηση στο τραπεζάκι του σαλονιού!

  3. Στερέωσε μερικούς καθρέπτες

  καθρέπτες διακόσμηση τζακιού

  Οι καθρέπτες αποτελούν ένα τέλειο διακοσμητικό αντικείμενο για όλο το σπίτι και για όλες τις εποχές. Αν θέλεις λοιπόν να ανανεώσεις το τζάκι σου το φθινόπωρο μια φρέσκια ιδέα είναι το να φτιάξεις ένα layering με μερικούς καθρέπτες.

  Δες επίσης: 5 Ιδέες για όμορφη φθινοπωρινή διακόσμηση τοίχου!

  4. Διακόσμησε με φθινοπωρινά χρώματα

  πολύχρωμες κολοκύθες διακόσμηση τζακιού

  Χρώματα όπως το κίτρινο, το καφέ και το πορτοκαλί είναι τα αγαπημένα του φθινοπώρου! Γιατί λοιπόν να μη διακοσμήσεις το τζάκι σου σε τέτοιες αποχρώσεις; Διάλεξε διακοσμητικά αντικείμενα που κινούνται σε αυτούς τους χρωματικούς τόνους και το τζάκι σου θα μπει σε φθινοπωρινό mood!

  Δες επίσης: 5 Φθινοπωρινοί δίσκοι για τα τραπέζια σου!

  5. Κρέμασε έναν μεγάλο πίνακα

  μεγάλος πίνακας τζάκι φθινόπωρο

  Αν είσαι λάτρης της τέχνης τότε σίγουρα ένας μεγάλος πίνακας πάνω από το τζάκι θα ταιριάζει στο στυλ σου! Μάλιστα, μπορείς να διαλέξεις έναν πίνακα με μια φθινοπωρινή απεικόνιση για να βάλεις το τζάκι σου στο κλίμα!

  Δες επίσης: Φθινοπωρινές ιδέες για τη διακόσμηση του σπιτιού!

  6. Διακόσμησε με ψάθινα καλάθια

  τζάκι ψάθινα καλάθια

  Αν έχεις ένα boho σαλόνι τότε μια τέλεια ιδέα για να διακοσμήσεις το χώρο επάνω από τζάκι σου φέτος το φθινόπωρο είναι μερικά ψάθινα καλάθια. Εξάλλου, κάτι τέτοιο αποτελεί μεγάλη διακοσμητική τάση και θα δώσει τύπο σε ολόκληρο το δωμάτιο!