φθινοπωρινή διακόσμηση τοίχου

  5 Ιδέες για όμορφη φθινοπωρινή διακόσμηση τοίχου!

  Το φθινόπωρο έχει έρθει για τα καλά. Μια αγαπημένη εποχή που φέρνει μαζί της τις πρώτες βροχές, τα φύλλα που πέφτουν, τις πρώτες δροσιές και μια cosy αίσθηση. Μια τέτοια αίσθηση δε θα μπορούσε να λείπει από το σπίτι σου, γι’ αυτό και η φθινοπωρινή διακόσμηση τοίχου είναι must. Φύλλα, κλαδιά, κουκουνάρια είναι μερικά από αυτά που θα συναντήσεις στην φθινοπωρινή διακόσμηση.

  Μείνε εδώ για να δεις όμορφες ιδέες που θα αλλάξουν εντελώς την αύρα στο σπίτι σου. Δημιούργησε την cozy και ζεστή ατμόσφαιρα που ονειρεύεσαι. Δες 5 ιδέες για όμορφη φθινοπωρινή διακόσμηση τοίχου!

  Φθινοπωρινή διακόσμηση τοίχου που θα ομορφύνει το σπίτι σου!

   

  Κάδρα με φθινοπωρινά φύλλα

  κάδρα με φύλλα

  Όταν ακούς τη λέξη “Φθινόπωρο”, αποκλείεται να μη σου έρχονται στο μυαλό τα μεγάλα, κιτρινωπά ή πορτοκαλί ξεραμένα φύλλα. Είναι από τις πρώτες εικόνες που μας έρχονται στο μυαλό και αντίστοιχα όταν τα βλέπουμε πάλι σκεφτόμαστε αυτή την εποχή. Με αυτά τα φύλλα, λοιπόν, θα δημιουργήσεις ένα όμορφο διακοσμητικό τοίχου. Βάλε μέσα σε κάδρα είτε ψεύτικα φύλλα είτε εκτυπωμένες εικόνες με φύλλα. Το αποτέλεσμα είναι απλό, διακριτικό αλλά πολύ όμορφο και αποτελεί μια πολύ καλή φθινοπωρινή διακόσμηση τοίχου.

  Δες επίσης : Όμορφες ιδέες για να διακοσμήσεις το σπίτι με κάδρα!

  Φύλλα κολλημένα στον τοίχο

  κολλημένα φύλλα

  Λέγοντας για φύλλα, μια άλλη πολύ εντυπωσιακή και παιχνιδιάρικη φθινοπωρινή διακόσμηση τοίχου είναι η συγκεκριμένη. Είναι επίσης πολύ απλή αλλά το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο. Βρες μερικά ψεύτικα αποξηραμένα φύλλα στην αγορά και ξεκινώντας από ψηλά στον τοίχο ,κόλλησε τα. Δε χρειάζεται να ακολουθήσεις συγκεκριμένο μοτίβο, σχέδιο ή να κάνεις μετρήσεις. Έτσι κι αλλιώς, η πτώση των φύλλων δεν είναι συγκεκριμένη! Αυτή η ιδέα είναι ιδανική για μικρούς χώρους όπως η είσοδος του σπιτιού ή το χολ.

  Δες επίσης : 10 Υπέροχες DIY κατασκευές με τα φύλλα του φθινοπώρου!

  Καλάθι με ξερά κλαδιά και λουλούδια

  καλάθι με ξερά κλαδιά

  Τα πλεκτά καλάθια είναι πολύ ρουστίκ και αποτελούν πολύ όμορφο καλοκαιρινό αλλά και φθινοπωρινό διακοσμητικό. Μια πολύ όμορφη ιδέα είναι ένα καλάθι με διάφορα αποξηραμένα κλαδιά, λουλούδια και κουκουνάρια. Επίλεξε ένα καλάθι που να ταιριάζει στα χρώματα του χώρου σου, βάλε μέσα κλαδιά με κουκουνάρια και αποξηραμένα λουλούδια στο χρώμα της επιλογής σου. Το αποτέλεσμα θα σε εντυπωσιάσει!

  Δες επίσης : 5 Τρόποι να διακοσμήσεις τον τοίχο σου με καλάθια!

  Κρεμαστά κουκουνάρια

  κρεμαστά κουκουνάρια

  Τα κουκουνάρια τα συναντάμε πολύ συχνά στη φύση. Είναι ο καρπός των πεύκων και είναι πολύ όμορφα ως προς τη μορφή τους. Συχνά αποτελούν μέρος τόσο της φθινοπωρινής όσο και της χειμερινής διακόσμησης. Μια πολύ όμορφη αλλά και εύκολη ιδέα για φθινοπωρινή διακόσμηση τοίχου είναι αυτά τα κρεμαστά κουκουνάρια. Σε ένα μικρό κλαδί κρέμασε κουκουνάρια σε διαφορετικά μήκη. Μπορείς να τροποποιήσεις τη συγκεκριμένη ιδέα όπως θέλεις. Να βάλεις περισσότερα κουκουνάρια, λουλούδια, να προσθέσεις χρώμα ή ξερά φύλλα.

  Δες επίσης : 10 Μοναδικές ιδέες διακόσμησης με κουκουνάρια!

  Αυτοκόλλητο τοίχου κλαδί δέντρου

  αυτοκόλλητο τοίχου δέντρο

  Τα αυτοκόλλητα τοίχου είναι μια εύκολη, γρήγορη διακόσμηση εάν θέλεις κάτι προσωρινό που θα το αλλάξεις μετά από κάποιο διάστημα. Μια καλή ιδέα για φθινοπωρινή διακόσμηση τοίχου είναι το αυτοκόλλητο σε σχήμα κλαδί δέντρου. Ουσιαστικά, είναι ένα μεγάλο κλαδί το οποίο είναι στολισμένο με διάφορα φθινοπωρινά φύλλα. Ωστόσο, μπορείς να το τροποποιήσεις επίσης όπως επιθυμείς. Μπορείς να βάλεις μόνο το αυτοκόλλητο κλαδί και να κολλήσεις τα φύλλα ή να τα ζωγραφίσεις.

  Δες επίσης : Όμορφες ιδέες για στολισμό σπιτιού με ξερά κλαδιά!

  Το φθινόπωρο ήρθε και η φθινοπωρινή διακόσμηση τοίχου δε λείπει από το σπίτι σου. Με αυτές τις όμορφες ιδέες μπορείς να δώσεις μια ζεστή και cozy φθινοπωρινή αύρα σε κάθε χώρο του σπιτιού σου!

  google-news

  Ακολουθήστε το Exypnes-idees.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!