ομορφες ιδεες για ραφια στο μπανιο

  5 Ιδέες για στιλάτα ράφια στο μπάνιο

  Τα ράφια αποτελούν ένα διακοσμητικό αντικείμενο που μπορεί να τοποθετηθεί σε όλα τα δωμάτια, από το σαλόνι μέχρι ακόμα και το μπάνιο! Ειδικά στο μπάνιο, χώρο τον οποίο δεν διακοσμούμε ιδιαίτερα, τα ράφια μπορούν να αποτελέσουν μια πινελιά ανανέωσης. Μάλιστα, οι λόγοι για να τα χρησιμοποιήσεις είναι πολλοί!

  Όποιο κι αν είναι το μέγεθος του μπάνιου σου, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μερικά ράφια θα το αλλάξουν. Έτσι, σε ένα μικρό μπάνιο θα δώσουν έξτρα αποθηκευτικό χώρο ενώ αν έχεις ένα μεγάλο μπάνιο θα το κάνουν να δείχνει πιο γεμάτο. Ανακάλυψε 5 ιδέες για στιλάτα ράφια στο μπάνιο σου!

  Πως να αποκτήσεις κομψά ράφια μπάνιου!

   

  1. Χρησιμοποίησε τα ράφια για αποθήκευση πετσετών

  καλάθια τοίχο πατσέτες

  Ειδικά αν έχεις ένα μικρό μπάνιο μέσα στο οποίο θα πρέπει να διατηρείς αποθηκευμένες και τις πετσέτες σου τότε θα χρειαστείς τα ανάλογα αξεσουάρ! Και δεν υπάρχει πιο αποτελεσματικό από τα ράφια! Μερικά ράφια στον τοίχο είναι ότι πρέπει για να έχεις εκεί διπλωμένες τις πετσέτες σου και να τις χρησιμοποιείς όταν τις χρειάζεσαι. Μάλιστα, ένας πρωτότυπος και όμορφος τρόπος είναι να κρεμάσεις καλάθια, σαν εναλλακτικά ράφια.

  Δες επίσης: Πως να διακοσμήσεις ένα σκοτεινό μπάνιο!

  2. Τοποθέτησε καλάθια για διαχωρισμό

  ραφιέρα τουαλέτα καλάθια

  Τα καλάθια αποτελούν ένα τέλειο αντικείμενο για να κρατάς οργανωμένα τα πράγματα σου με στυλ! Μπορείς λοιπόν να γεμίσεις τα ράφια σου με ψάθινα καλάθια, έτσι ώστε να χρησιμοποιήσεις τα ράφια σαν αποθηκευτικό χώρο. Μέσα στα καλάθια τοποθέτησε διάφορα αντικείμενα που αποθηκεύεις και χρησιμοποιείς στο μπάνιο, όπως είναι τα σαμπουάν, οι χτένες, το βαμβάκι και τα σαπούνια ντεμακιγιάζ. Αυτό θα σου φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο αν έχεις ένα μικρό πάγκο στο μπάνιο σου.

  Δες επίσης: 7 Ιδέες για καθρέφτη στο μπάνιο!

  3. Διακόσμησε το ράφι με φυτά

  φυτά ράφια τουαλέτα

  Τα φυτά δίνουν ζωή σε όλους τους χώρους, ακόμα και στο μπάνιο! Ειδικά λοιπόν αν δεν έχεις χώρο στον πάγκο ή πάνω σε κάποιο έπιπλο μπάνιου, μπορείς να τοποθετήσεις γλαστράκια με φυτά επάνω στα ράφια. Έτσι, θα δώσεις χρώμα και ζωή σε ολόκληρο το μπάνιο με αυτόν τον πολύ απλό τρόπο!

  Δες επίσης: 6 Εντυπωσιακά φυτά που θα ομορφύνουν το μπάνιο!

  4. Κρέμασε ράφια για τα καλλυντικά σου

  ραφάκια καλλυντικά

  Αν συνηθίζεις να βάφεσαι ή να φτιάχνεις τα μαλλιά σου στο μπάνιο τότε θα χρειαστείς και τον αντίστοιχο χώρο. Κι επειδή όλα αυτά τα αντικείμενα που χρησιμοποιείς, όπως καλλυντικά, προϊόντα μαλλιών ή χτένες, πιάνουν χώρο, μπορείς να τα κρατάς μαζεμένα και οργανωμένα πάνω σε μικρά ράφια! Με τον τρόπο αυτό θα σου είναι πολύ πιο απλό να βρεις ότι ψάχνεις!

  Δες επίσης: 5 Tips για να ανανεώσεις τη διακόσμηση του μπάνιου!

  5. Ομόρφυνε τα ράφια με πίνακες

  ράφια πίνακες μπάνιο

  Μερικοί θεωρούν ότι οι πίνακες στο μπάνιο είναι υπερβολή αλλά αυτό δεν ισχύει! Λίγοι πίνακες επάνω στα ράφια του μπάνιου σου είναι ένας τέλειος τρόπος για να δώσεις στυλ στο χώρο και να τον κάνεις να ξεφύγει από την basic διακόσμηση που συνηθίζεται!