ιδεες διακοσμησεις με ραφια

  5 Όμορφοι τρόποι να διακοσμήσεις το σπίτι με ράφια!

  Οι άδειοι τοίχοι κάνουν ένα σπίτι να μη δείχνει ολοκληρωμένο και δε του δίνουν την προσωπική σου πινελιά. Φυσικά υπάρχουν πολλοί τρόποι για να τους διακοσμήσεις και ένας από τους πιο όμορφους και πιο οικονομικούς είναι τα ράφια.

  Πράγματι, τα ράφια μπορούν να κάνουν το χώρο σου να δείχνει πιο γεμάτος και πιο στιλάτος χωρίς πολύ κόπο. Δες λοιπόν 5 όμορφους τρόπους να διακοσμήσεις το σπίτι με ράφια!

  5 Υπέροχες ιδέες διακόσμησης με ράφια!

   

  1. Μικρά γωνιακά ράφια

  μικρό γωνιακό ράφι βιβλία γλαστράκι

  Τα μικρά γωνιακά ράφια είναι η ιδανική λύση αν δεν έχεις πολύ χώρο στο σπίτι σου. Τοποθετώντας 2-3 ράφια στις γωνίες σου μπορείς να τοποθετήσεις μερικά στοιχεία διακόσμησης όπως βάζα ή γλαστράκια ή ακόμα και να αποθηκεύσεις μερικά βιβλία. Έτσι, θα δώσεις στο χώρο μερικές επιφάνειες για εκμετάλλευση χωρίς όμως να τον γεμίζεις υπερβολικά.

  Δες επίσης: 6 Ιδέες για να διακοσμήσεις ένα δωμάτιο με καθρέπτες!

  2. Ράφια με σχοινί

  ράφια κρεμασμένα με σχοινί διακοσμήσεις ράφια

  Τα ράφια που κρέμονται με σχοινί είναι τέλεια αν το σπίτι σου έχει πιο boho αέρα! Ταιριάζουν ιδανικά τόσο σε κύριες κατοικίες όσο και σε εξοχικά σπίτια. Και το τέλειο είναι ότι για να κρεμάσεις δε χρειάζεται πολλή προσπάθεια ή εργαλεία. Ένα καρφί αρκεί! Προϋπόθεση είναι βέβαια να μην κρεμάς πολύ βαριά αντικείμενα.

  Δες επίσης: 5 Φωτιστικά που δεν πρέπει να λείπουν από το σαλόνι!

  3. Μεγάλα ράφια που καλύπτουν όλο τον τοίχο

  μεγάλα μακριά ράφια από άκρη σ'άκρη

  Αν είσαι από τους τυχερούς που έχουν ένα μεγάλο σπίτι τότε έχεις και περισσότερα περιθώρια για να το διακοσμήσεις με ράφια. Για παράδειγμα, μπορείς να τοποθετήσεις σε έναν τοίχο στο σαλόνι ράφια που να καλύπτουν όλη του την επιφάνεια. Κάτι τέτοιο είναι σίγουρα εντυπωσιακό αλλά και ιδανικό για να τοποθετήσεις τα όμορφα διακοσμητικά σου σε ένα εμφανές σημείο.

  Δες επίσης: 5 Τάσεις στη διακόσμηση που θα δούμε το 2020

  4. Ράφι πίσω από τον καναπέ

  ράφι πίσω απ΄τον καναπέ διακοσμητικά

  Δεν χρειάζονται πολλά ράφια για να διακοσμήσουν όμορφα το σαλόνι σου. Μερικές φορές ένα μόνο ράφι είναι αρκετό. Έτσι, αν ο τοίχος πίσω από τον καναπέ σου είναι κενός μπορείς να τοποθετήσεις ένα μόνο ράφι. Οι επιλογές για να το γεμίσεις είναι πολλές. Μπορείς να τοποθετήσεις πάνω σε αυτό διακοσμητικά, καθρέπτες ή ακόμα και πίνακες. Το σίγουρο είναι ότι θα καλύψεις όμορφα έναν τοίχο που δεν είναι ωραίο να μένει άδειος.

  Δες επίσης: Υπέροχες ιδέες για να διακοσμήσεις το τζάκι!

  5. Ράφια σε σχήμα κυψέλης

  ράφια σε σχήμα κυψέλης εξάγωνο μαύρος τοίχος

  Δες επίσης: 11 Ιδέες διακόσμησης για τους τοίχους του υπνοδωματίου σου!

  Αν το σπίτι σου έχει μοντέρνο στυλ τότε τα ιδανικότερα ράφια για σένα είναι τα ράφια που έχουν σχήμα κυψέλης, είναι δηλαδή εξάγωνα. Τα ράφια αυτά είναι τέλεια αν θέλεις να κρεμάσεις φυτά σε γλαστράκια ή κάποια μικρά διακοσμητικά. Με τον τρόπο αυτό θα προσθέσεις ένα πολύ ιδιαίτερο και πρωτότυπο στοιχείο στο σπίτι σου που θα ξεχωρίσει!