ιδέες οργάνωσης για τις πετσέτες στο μπάνιο

5 Τρόποι να αποθηκεύεις τις πετσέτες μπάνιου!

Οι πετσέτες (ή τα μπουρνούζια) είναι απαραίτητο στοιχείο σε ένα μπάνιο. Όμως πιάνουν πολύ χώρο οπότε συχνά γίνεται δύσκολη η αποθήκευση τους. Ποιοι είναι λοιπόν οι καλύτεροι τρόποι να οργανώσεις τις πετσέτες μπάνιου σου;

Το να βάλεις τις πετσέτες σε ντουλάπια ή ράφια είναι συνηθισμένοι τρόποι. Παρακάτω θα σου δείξουμε 5 πρωτότυπες ιδέες που θα σου γλιτώσουν πολύτιμο χώρο από το μπάνιο σου ενώ παράλληλα ο χώρος σου θα δείχνει συμμαζεμένος και όμορφος!

Πως να οργανώσεις τις πετσέτες στο μπάνιο!

 

1. Οργάνωσε τις πετσέτες πίσω από τη πόρτα του μπάνιου!

πετσέτες στη πόρτα μπάνιου

Ο χώρος πίσω από τη πόρτα είναι ένας χώρος με περιορισμένες επιλογές για εκμετάλλευση. Μια έξυπνη ιδέα θα ήταν να βάλεις πιαστράκια ή ράγες για να κρεμάς τις πετσέτες πίσω από τη πόρτα σου έτσι ώστε να στεγνώνουν εύκολα και να μη σου πιάνουν χώρο στο υπόλοιπο μπάνιο!

Δες επίσης: 4 Tips για μαλακές πετσέτες μπάνιου!

2. Αποθήκευσε τις πετσέτες σου σε μια διακοσμητική σκάλα!

οργάνωση στο μπάνιο

Μια διακοσμητική σκάλα, η οποία θα λειτουργεί και ως διακοσμητικό αλλά και ως ράφια, είναι επίσης καλή λύση. Εάν το μπάνιου σου είναι μικρό τότε μπορείς να ανοίγεις τη σκάλα για να κρεμάς τις πετσέτες σου και να τη κλείνεις όταν δε τη χρειάζεσαι για να κερδίζεις λίγο χώρο στο μπάνιο!

Δες επίσης: 4 DIY που μπορείς να κάνεις με πετσέτες θαλάσσης!

3. Γλίτωσε χώρο στο μπάνιο με ένα ψηλό ράφι πάνω από τη πόρτα!

αποθήκευση πετσετών μπάνιου

Ένα καλό σημείο για να αποθηκεύσεις πετσέτες ή άλλα αντικείμενα μπάνιου είναι και ο χώρος πάνω από τη πόρτα. Είναι ιδανική λύση για μικρά μπάνια ή για ψηλοτάβανους χώρους!

Δες επίσης: 7 Έξυπνες ιδέες για καλοκαιρινή διακόσμηση μπάνιου!

4. Φτιάξε DIY πιαστράκια από σχοινί για τις πετσέτες!

τρόπος να κρεμάσεις πετσέτες μπάνιου

Για τις πετσέτες χεριών και προσώπου σου προτείνουμε να φτιάξεις μοναδικά πιαστράκια από σχοινί. Είναι μια κομψή ιδέα που θα κάνει μοναδικό το μπάνιο σου!

Δες επίσης: 7 Μοναδικές ιδέες για σωστή οργάνωση μπάνιου!

5. Stand μπάνιου για να οργανώνεις τις πετσέτες σου!

stand μπάνιου

Δες επίσης: 6 Εύκολες ιδέες οργάνωσης για το μπάνιο!

Τέλος, χρήσιμο θα ήταν και ένα stand για τις πετσέτες του μπάνιου και όχι μόνο. Εάν έχει και ροδάκια τότε ακόμα καλύτερα για να μπορείς να το μετακινείς ανάλογα με τις ανάγκες σου. Πάνω του μπορείς να βάλεις επιπλέον αντικείμενα όπως σαμπουάν, κρέμες, αρωματικά χώρου και διακοσμητικά!