οικονομική διακόσμηση μπαλκονιού

  5 Ιδέες για οικονομική διακόσμηση μπαλκονιού!

  Το μπαλκόνι είναι το ησυχαστήριο μας το καλοκαίρι. Ωστόσο, συχνά το να διακοσμήσεις τη βεράντα σου όπως έχεις ονειρευτεί στοιχίζει πολύ ακριβά. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές ιδέες για οικονομική διακόσμηση μπαλκονιού, οι οποίες δε στερούνται κομψότητας και ομορφιάς.

  Ποιος είπε ότι το να διαμορφώσεις όμορφα το μπαλκόνι πρέπει να κοστίζει ακριβά; Βάλε τη δημιουργικότητα και την πρακτικότητα σου να δουλέψουν και θα βρεις λύσεις με λίγα χρήματα. Δες 5 ιδέες για οικονομική διακόσμηση μπαλκονιού!

  Πως να διακοσμήσεις τη βεράντα με λίγα χρήματα!

   

  1. Χρησιμοποίησε παλέτες

  Οι παλέτες είναι το τέλειο υλικό για να φτιάξεις άπειρα πράγματα για τη βεράντα σου! Αρχικά, μπορείς να φτιάξεις έπιπλα μπαλκονιού, όπως τραπεζάκι και καναπέ, με πολύ λίγα χρήματα. Έτσι, ενώ τα έπιπλα εξωτερικού χώρου έχουν μεγάλο κόστος εσύ μπορείς να γλιτώσεις πολλά. Ακόμα, οι παλέτες μπορούν να διακοσμήσουν τους τοίχους της βεράντας ή να χρησιμοποιηθούν σαν μια εναλλακτική γλάστρα.

  Δες επίσης: 5 Λάθη που κάνεις όταν διακοσμείς το μπαλκόνι σου!

  2. Εκμεταλλεύσου παλιά αντικείμενα

  Η ανακύκλωση παλιών αντικειμένων είναι η τέλεια λύση για να διακοσμήσεις το μπαλκόνι με μηδενικό κόστος! Έτσι, υπάρχουν άπειρα παλιά αντικείμενα που μπορούν να ομορφύνουν τη βεράντα σου. Για παράδειγμα, ένα ποτιστήρι, ένα σουρωτήρι ή μια κανάτα μπορούν να αποτελέσουν ένα τέλειο βάζο ή κασπό. Επιπλέον, τα παλιά λάστιχα είναι μια τέλεια γλάστρα ή ένα διακοσμητικό τοίχου. Με τον τρόπο αυτό αφενός δεν πάνε χαμένα πράγματα που δε χρησιμοποιείς και αφετέρου διακοσμείς το μπαλκόνι με χαρακτήρα.

  Δες επίσης: 5 Έπιπλα που ταιριάζουν σε κάθε μικρό μπαλκόνι!

  3. Διακόσμησε με μερικές γιρλάντες φωτισμού

  Ο φωτισμός στη βεράντα είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία διακόσμησης, ειδικά για την εικόνα της το βράδυ. Μια ιδέα που θα σου κοστίσει ελάχιστα και θα αναβαθμίσει το χώρο είναι το να διακοσμήσεις με μερικές γιρλάντες φωτισμού. Τα φωτάκια αυτά θα προσφέρουν έξτρα φως για τις βραδινές ώρες και ταυτόχρονα θα δημιουργήσουν μια ρομαντική ατμόσφαιρα!

  Δες επίσης: 5 Προτάσεις για φωτισμό στον εξωτερικό χώρο!

  4. Τοποθέτησε αναρριχώμενα φυτά

  Και ποιος δε θα ήθελε ένα καταπράσινο μπαλκόνι γεμάτο με όμορφα φυτά; Η αλήθεια είναι όμως ότι τα φυτά μπορεί να είναι πολύ ακριβά. Μια οικονομική λύση λοιπόν είναι τα αναρριχώμενα φυτά, που είναι σε γενικές γραμμές φθηνά και που αναπτύσσονται γρήγορα με αποτέλεσμα να δίνουν μεγάλη δόση πρασινάδας στη βεράντα σου!

  Δες επίσης: 5 Όμορφα λουλούδια για ένα χρωματιστό μπαλκόνι!

  5. Χρησιμοποίησε καφάσια στη διακόσμηση

  Ένα ακόμα πολύ οικονομικό υλικό που μπορείς να προμηθευτείς πολύ εύκολα είναι τα ξύλινα καφάσια. Μάλιστα, οι χρήσεις τους μπορεί να είναι ποικίλες. Για παράδειγμα, κρέμασε τα καφάσια από το ταβάνι και τοποθέτησε μέσα σε αυτά φυτά. Εναλλακτικά, μπορείς να τα κρεμάσεις στον τοίχο και να τα χρησιμοποιήσεις σαν ράφια.