διακοσμήσεις καφάσια

  5 Όμορφες ιδέες για να διακοσμήσεις με καφάσια!

  Μπορεί συχνά να αναζητάμε τα πιο ακριβά και εντυπωσιακά έπιπλα και διακοσμητικά για το σπίτι μας, ωστόσο μπορεί να εκπλαγείς από το τι μπορεί να προκύψει από οικονομικά αντικείμενα και υλικά. Και ένα τέτοιο αντικείμενο είναι και το καφάσι. Πράγματι, χρησιμοποιώντας έξυπνα τα καφάσια μπορείς να φτιάξεις πανέμορφα πράγματα και να διακοσμήσεις ολόκληρο το σπίτι.

  Είναι αλήθεια ότι η ομορφιά κρύβεται συχνά στα απλά πράγματα. Έτσι, τα καφάσια, είτε ξύλινα είτε πλαστικά, μπορούν να σε βοηθήσουν να φτιάξεις πανέμορφα πράγματα και μάλιστα με ελάχιστο κόστος. Ανακάλυψε 5 όμορφες ιδέες για να διακοσμήσεις το σπίτι με καφάσια!

  Πως να χρησιμοποιήσεις τα καφάσια στη διακόσμηση του σπιτιού!

   

  1. Διακόσμησε τους τοίχους σου

   

  Ένα από τα πιο αγαπημένα διακοσμητικά για τους τοίχους είναι τα ράφια. Αν όμως θέλεις να διαλέξεις κάτι διαφορετικό τότε μερικά ξύλινα καφάσια θα κάνουν περίπου την ίδια δουλειά! Κρέμασε λοιπόν μερικά καφάσια και διακόσμησε τα με βιβλία, φυτά, κεριά ή ότι άλλο θέλεις. Μια τέτοια επιλογή είναι ιδιαίτερα ταιριαστή όχι μόνο για τον εσωτερικό χώρο αλλά και για το μπαλκόνι.

  Δες επίσης: 5 Ιδέες διακόσμησης για τον τοίχο πίσω από τον καναπέ!

  2. Χρησιμοποίησε τα καφάσια σαν κομοδίνο

  Ένα γρήγορο και απολύτως οικονομικό κομοδίνο μπορεί να φτιαχτεί χρησιμοποιώντας μόνο 1-2 καφάσια. Αν θέλεις κάτι απλό αρκεί να στερεώσεις δύο καφάσια το ένα επάνω στο άλλο. Αν πάλι θέλεις κάτι πιο περιποιημένο και πιάνουν τα χέρια σου τότε τοποθέτησε ποδαράκια στο καφάσι για να το ανασηκώσεις. Έτσι, θα έχεις ένα DIY πανέμορφο κομοδίνο.

  Δες επίσης: 5 Ιδέες για εναλλακτικό κομοδίνο για το υπνοδωμάτιο!

  3. Φτιάξε ένα σύνθετο από καφάσια

  Το σύνθετο είναι ένα έπιπλο πολύ βολικό για διάφορες χρήσεις. Αυτό δε σημαίνει ότι χρειάζεται να είναι και ακριβό, αφού μπορείς να φτιάξεις ένα χρησιμοποιώντας διάφορα καφάσια. Φτιάχνοντας το μόνος σου θα μπορέσεις να του δώσεις το σχήμα και το μέγεθος που θέλεις ακριβώς, προσαρμόζοντας το στο χώρο σου!

  Δες επίσης: Πώς να διακοσμήσεις το σπίτι σου με λουλούδια!

  4. Διακόσμησε με κρεμαστά καφάσια

  Μια πρωτότυπη και πολύ κομψή λύση για να χρησιμοποιήσεις μικρά καφάσια είναι να τα κρεμάσεις από ψηλά. Μάλιστα, για να δείχνει ακόμα πιο εντυπωσιακό το κρεμαστό σου καφάσι μπορείς να τοποθετήσεις μέσα σε αυτό ένα γλαστράκι με φυτό. Ιδανική λύση θα ήταν ένα κισσός ώστε να κρέμονται τα κλαδιά του από το καφάσι.

  Δες επίσης: 6 Πρωτότυπα ράφια για να διακοσμήσεις το μπαλκόνι!

  5. Χρησιμοποίησε τα για αποθήκευση στο μπάνιο

  Αν δεν έχεις στο μπάνιο σου ένα έπιπλο για να αποθηκεύεις τις πετσέτες, το χαρτί υγείας, τα καλλυντικά και άλλα μικροπράγματα τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις μερικά καφάσια για αυτό το σκοπό. Στερεώνοντας μερικά καφάσια το ένα δίπλα και πάνω στο άλλο θα φτιάξεις ένα μικρό εύκολο έπιπλο, ιδανικό για αποθήκευση πραγμάτων.