έπιπλα μικρό μπαλκόνι

  5 Έπιπλα που ταιριάζουν σε κάθε μικρό μπαλκόνι!

  Παρόλο που το μπαλκόνι είναι το σημείο συνάντησης του σπιτιού το καλοκαίρι, αν το δικό σου είναι πολύ μικρό τότε σίγουρα δημιουργούνται κάποια θέματα. Ωστόσο, με τις σωστές επιλογές σε έπιπλα κάθε μικρό μπαλκόνι μπορεί να γίνει απόλυτα λειτουργικό.

  Πράγματι, τα κατάλληλα έπιπλα για μια βεράντα περιορισμένη σε μέγεθος είναι ικανά να την μεταμορφώσουν. Για το λόγο αυτό πρέπει να κινηθείς έξυπνα! Δες 5 έπιπλα που ταιριάζουν σε κάθε μικρό μπαλκόνι!

  5 Έπιπλα που χρειάζεται η μικρή βεράντα σου!

   

  1. Πτυσσόμενο τραπεζάκι

  Μπορεί ένα μεγάλο τραπέζι στη βεράντα να είναι το όνειρο σου, ωστόσο σε ένα μικρό μπαλκόνι κάτι τέτοιο είναι απαγορευτικό αν δε θέλεις να κλείσεις τελείως το χώρο. Η πιο έξυπνη επιλογή που έχεις να κάνεις είναι ένα πτυσσόμενο τραπέζι, στερεωμένο είτε στον τοίχο είτε ακόμα και στα κάγκελα. Το τέλειο με ένα τέτοιο έπιπλο είναι ότι μπορείς να το μαζεύεις όταν δε το χρειάζεσαι και να απελευθερώνεις χώρο.

  Δες επίσης: 5 Λάθη που κάνεις όταν διακοσμείς το μπαλκόνι σου!

  2. Καρέκλα που διπλώνει

  Μια καρέκλα που διπλώνει δένει τέλεια με ένα πτυσσόμενο τραπέζι και ταιριάζει ιδανικά σε μια μικρή βεράντα. Μάλιστα, εκτός από τις 1-2 καρέκλες που χωράνε σε κανονικές συνθήκες στο μπαλκόνι μπορείς να έχει μερικές ακόμα εφεδρικές σε περίπτωση που η παρέα μεγαλώσει. Έτσι, θα έχεις αρκετά καθίσματα για το μπαλκόνι ακόμα κι αν είναι μικρό!

  Δες επίσης: 5 Ιδέες για να γεμίσεις ένα μεγάλο μπαλκόνι!

  3. Καναπεδάκι με αποθηκευτικό χώρο

  Ένας μικρός διθέσιος καναπές είναι επίσης μια βολική επιλογή για κάθισμα στη βεράντα καθώς αφενός είναι περιορισμένος σε μέγεθος και αφετέρου είναι ιδιαίτερα βολικός. Φρόντισε όμως το καναπεδάκι σου να έχει αποθηκευτικό χώρο στο κάτω μέρος του. Κάτι τέτοιο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε ένα μικρό μπαλκόνι καθώς σου δίνει χώρο για να αποθηκεύσεις μικροπράγματα που υπό άλλες συνθήκες θα άφηνες από εδώ και από εκεί, κάνοντας έτσι τη βεράντα να δείχνει ανοργάνωτη.

  Δες επίσης: 5 Προτάσεις για φωτισμό στον εξωτερικό χώρο!

  4. Τρόλεϊ

  Ένα καροτσάκι- τρόλεϊ είναι μια τέλεια προσθήκη ακόμα και στη μικρή βεράντα σου για πολλούς λόγους. Καταρχάς μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ένα βοηθητικό τραπεζάκι όταν το χρειάζεσαι. Κατά δεύτερον, χάρη στα ραφάκια που έχει μπορεί να σου εξασφαλίσει αρκετό αποθηκευτικό χώρο για διάφορα πράγματα που έχεις στο μπαλκόνι. Επίσης, αποτελεί ένα έπιπλο πασπαρτού επομένως αν δε το χρειάζεσαι άλλο στη βεράντα υπάρχουν άπειρα σημεία που μπορείς να το τοποθετήσεις μέσα στο σπίτι!

  Δες επίσης: Όμορφοι τρόποι να διακοσμήσεις το μπαλκόνι με παλέτες!

  5. Ράφια στον τοίχο

  Τα ράφια είναι πάντα μια καλή ιδέα, αλλά όταν πρόκειται για έναν μικρό χώρο ακόμα περισσότερο! Έτσι, μην παραλείψεις να διακοσμήσεις τους τοίχους του μπαλκονιού με επιτοίχια ράφια, τα οποία θα σου προσφέρουν έξτρα επιφάνειες, χωρίς όμως να σου δεσμεύουν χώρο! Εξάλλου, είναι ένα τέλειο σημείο για να διακοσμήσεις με φυτά ή άλλα διακοσμητικά αντικείμενα.