μικρή είσοδος

  5 Ιδέες για να διακοσμήσεις μια μικρή είσοδο

  Η είσοδος είναι η πρώτη εικόνα που αποκτά κανείς μπαίνοντας στο σπίτι μας. Για το λόγο αυτό είναι σημαντικό να είναι προσεγμένη και όμορφη. Ωστόσο, όταν έχεις μια μικρή είσοδο το να την διακοσμήσεις με στυλ χωρίς όμως να την κάνεις να φαίνεται ακόμα μικρότερη είναι μια πρόκληση.

  Όπως κάθε μικρός χώρος, έτσι και μια μικρή είσοδος έχει πάντα τις δυσκολίες της όσον αφορά τη διακόσμηση της. Ανακάλυψε λοιπόν 5 ιδέες για να διακοσμήσεις μια μικρή είσοδο!

  Πως να διακοσμήσεις μια μικρή είσοδο σπιτιού!

   

  1. Κρέμασε απλά ένα ράφι

  ραφιέρα καθρέπτης

  Βασική συμβουλή όταν έχεις έναν μικρό χώρο είναι να εκμεταλλεύεσαι τους τοίχους! Έτσι και σε μια μικρή είσοδο οι τοίχοι θα είναι το όπλο σου! Μπορείς λοιπόν να κρεμάσεις απλά ένα ράφι στην είσοδο ώστε να ακουμπάς λίγα πράγματα μπαίνοντας και να μην αφήσεις το σημείο άδειο. Μάλιστα, θα βρεις ράφια που έχουν γαντζάκια ώστε να κρεμάς πράγματα. Με τον τρόπο αυτό θα κάνεις την είσοδο σου όμορφη αλλά και πρακτική.

  Δες επίσης: 7 Έξυπνες ιδέες οργάνωσης για την είσοδο του σπιτιού!

  2. Διακόσμησε με ένα στενό έπιπλο

  μικρή είσοδος ραφιέρα

  Μπορεί να έχεις μικρή είσοδο αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το να τοποθετήσεις ένα έπιπλο είναι απαγορευτικό. Αν βρεις ένα έπιπλο στις σωστές διαστάσεις τότε δε θα έχεις πρόβλημα. Για παράδειγμα, μια στενή ραφιέρα είναι ότι πρέπει για να διακοσμήσεις την είσοδο. Μάλιστα, διακόσμησε την ραφιέρα με βάζα, καλάθια ή άλλα διακοσμητικά για να την ομορφύνεις!

  Δες επίσης: 5 Ιδέες για να ανανεώσεις την είσοδο του σπιτιού!

  3. Στρώσε ένα όμορφο χαλάκι

  είσοδος χαλάκια μικρή είσοδος

  Όσο μικρή κι αν είναι η είσοδος σου σίγουρα υπάρχει χώρος για να τοποθετήσεις έστω ένα χαλάκι! Μπορεί λοιπόν να μην χωράει τίποτα άλλο αλλά αν στρώσεις ένα όμορφο χαλάκι στην είσοδο σίγουρα θα δώσεις την πινελιά σου και θα κάνεις το χώρο πιο cozy!

  Δες επίσης: Όμορφη διακόσμηση στις άδειες γωνίες του σπιτιού

  4. Δώσε χρώμα με φυτά

  φίκος ψάθινο κασπό

  Τα φυτά εσωτερικού χώρου ταιριάζουν σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού και η είσοδος δεν αποτελεί την εξαίρεση! Έτσι, ακόμα κι αν δεν έχεις χώρο για πολλά, μια γλάστρα σε ένα όμορφο κασπό με ένα εντυπωσιακό φυτό είναι αρκετό για να δώσει χρώμα και ζωή στην είσοδο και να δημιουργήσει μια καλή πρώτη εντύπωση!

  Δες επίσης: Διακόσμηση για μικρό σπίτι

  5. Τοποθέτησε μια παπουτσοθήκη

  είσοδο στενή παπουτσοθήκη

  Ένα από τα πιο απαραίτητα αντικείμενα σε μια είσοδο είναι η παπουτσοθήκη. Ακόμα κι αν δεν έχεις πολύ χώρο στο συγκεκριμένο σημείο μπορείς να επιλέξεις μια στενή παπουτσοθήκη που δε θα σου δεσμεύει πολύ χώρο. Επιπλέον, μπορείς να τοποθετήσεις επάνω στην παπουτσοθήκη διακοσμητικά ώστε να ομορφύνεις το σημείο.

  google-news

  Ακολουθήστε το Exypnes-idees.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!