χρώματα τοίχου μικρούς χώρους

  Τα Καλύτερα χρώματα τοίχου για μικρούς χώρους

  Αν έχεις ένα μικρό σπίτι τότε σίγουρα ξέρεις ότι το να το διακοσμήσεις ώστε να μη δείχνει ακόμα μικρότερο ή κλειστοφοβικό είναι μια πρόκληση. Το σημαντικό είναι να κάνεις έξυπνες επιλογές από τα έπιπλα μέχρι ακόμα και το χρώμα του τοίχου. Εξάλλου, είναι αλήθεια ότι μερικά χρώματα τοίχου είναι ότι πρέπει για να κάνουν μικρούς χώρους να δείχνουν πιο ευχάριστοι και ευρύχωροι!

  Πράγματι, είναι σημαντικό να βάψεις τους τοίχους ενός μικρού δωματίου στο κατάλληλο χρώμα ώστε να δείχνει ευχάριστο. Ανακάλυψε τα καλύτερα χρώματα τοίχου για μικρούς χώρους!

  Χρώματα τοίχων για το μικρό σου δωμάτιο!

   

  Λευκό χρώμα στους τοίχους

  λευκός τοίχος λευκός καναπές χρώματα τοίχου μικρούς χώρους

  Σίγουρα έχεις ακούσει ότι ένας μικρός χώρος έχει ανάγκη από ανοιχτά χρώματα για να δείχνει πιο μεγάλος! Αυτό εν μέρει είναι αλήθεια. Έτσι, το λευκό χρώμα στους τοίχους είναι μια κλασική επιλογή που δείχνει μίνιμαλ αλλά και διαχρονική. Μη φοβηθείς ότι οι λευκοί τοίχοι στο δωμάτιο θα δείχνουν βαρετοί. Αντίθετα, ένα λευκό δωμάτιο, ακόμα και μικρό, μπορεί να γίνει πολύ στιλάτο με τη σωστή διακόσμηση.

  Δες επίσης: Ιδέες για άνετο και λειτουργικό μικρό σπίτι

  Navy blue τοίχοι

  μπλε τοίχος σαλόνι χρώματα τοίχου μικρούς χώρους

  Μπορεί τα σκούρα χρώματα σε ένα μικρό δωμάτιο να μη συνηθίζονται αλλά δεν απαγορεύονται! Το σημαντικό είναι το χρώμα που θα επιλέξεις να είναι ιδιαίτερο ώστε να κάνει ένα statement και να ξεχωρίζει. Στο πλαίσιο αυτό, ένα navy μπλε χρώμα στους τοίχους είναι ότι πρέπει για το σαλόνι ή το υπνοδωμάτιο καθώς θα το κάνει να ξεχωρίζει και να δείχνει ιδιαίτερο παρά το μικρό μέγεθος του!

  Δες επίσης: Λύσεις σε κοινά προβλήματα που έχει ένα μικρό σπίτι!

  Greige τοίχοι για μικρούς χώρους

  σαλόνι greige τοίχοι

  Το greige χρώμα στους τοίχους αποτελεί μεγάλη τάση και όχι άδικα! Το χρώμα αυτό που είναι κάτι ενδιάμεσο σε μπεζ και γκρι είναι μια τέλεια επιλογή αν θέλεις ένα φυσικό χρώμα στους τοίχους που έχει όμως μια πινελιά διαφορετικότητας. Εξάλλου, είναι πολύ εύκολο να το συνδυάσεις με ότι χρώμα έπιπλα κι αν έχεις!

  Δες επίσης: Τα χρώματα των δωματίων επηρεάζουν την ψυχολογία!

  Sage green χρώμα στους τοίχους

  σαλόνι πράσινοι τοίχοι

  Το sage green είναι ένα ιδιαίτερο χρώμα για τους τοίχους του σπιτιού που πάει τέλεια σε χώρους οποιουδήποτε μεγέθους! Αν θέλεις ένα χρώμα που δεν έχεις δει χιλιάδες φόρες τότε το πράσινο αυτής της απόχρωσης είναι ότι πρέπει!

  Δες επίσης: 5 Χρώματα τοίχου που φέρνουν ηρεμία και χαλάρωση!

  Απαλό μωβ χρώμα για μικρά δωμάτια

  μωβ τοίχοι τραπεζαρία

  Ένα χαρούμενο χρώμα που απευθείας σου φτιάχνει τη διάθεση και ταιριάζει ιδανικά σε μικρούς χώρους είναι το ανοιχτό μωβ. Μια τέτοια απόχρωση του μωβ φωτίζει το χώρο με αποτέλεσμα να τον κάνει να δείχνει μεγαλύτερος! Τόλμησε τον λοιπόν στο υπνοδωμάτιο ή σε κάποιο άλλο δωμάτιο του σπιτιού.