διακοσμήσεις ραφιέρα

  5 Ιδέες για να διακοσμήσεις μια ραφιέρα!

  Η ραφιέρα αποτελεί ένα πολύ βολικό έπιπλο που ταιριάζει σχεδόν σε όλους τους χώρους και μπορεί να έχει πολλές διαφορετικές χρήσεις. Έτσι, μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις σαν αποθηκευτικό χώρο, σαν χώρο έκθεσης ή ότι άλλο εσύ θέλεις. Όπως και να χρησιμοποιήσεις όμως μια ραφιέρα, αν θέλεις ένα όμορφο αποτέλεσμα πρέπει να τη διακοσμήσεις κατάλληλα.

  Πράγματι, το έπιπλο αυτό είναι πολυλειτουργικό και δεν πρέπει να λείπει από το σπίτι σου. Δες λοιπόν 5 ιδέες για να διακοσμήσεις μια ραφιέρα!

  Πως να διακοσμήσεις όμορφα μια ραφιέρα!

   

  1. Βιβλία

  ραφιέρα βιβλία φάκελοι

  Η ραφιέρα μπορεί να αντικαταστήσει πλήρως μια βιβλιοθήκη. Έτσι, ένας απλός και χρήσιμος τρόπος διακόσμησης είναι να τοποθετήσεις επάνω της τα βιβλία σου. Μάλιστα, μπορείς να παίξεις με χρωματικούς συνδυασμούς τοποθετώντας σε κάθε ράφια βιβλία ίδιου χρώματος, ή ακόμα και με τα σχήματα βάζοντας άλλα βιβλία οριζόντια και άλλα κάθετα. Ότι κι αν επιλέξεις το σίγουρο είναι ότι μπορείς έτσι να αποκτήσεις μια εναλλακτική βιβλιοθήκη.

  Δες επίσης: 10 Ιδιαίτερα και μοντέρνα τραπεζάκια για το σαλόνι!

  2. Διάφορα διακοσμητικά

  ράφια διακοσμητικά πίνακας

  Τα διακοσμητικά σου πρέπει να είναι τοποθετημένα σε ένα εμφανές σημείο για να τα χαίρεσαι. Η ραφιέρα λοιπόν αποτελεί μια ωραία λύση για να εκθέσεις επάνω στα ράφια της τα αγαπημένα σου σουβενίρ, μικροαντικείμενα, κάδρα ή ότι άλλο χρησιμοποιείς για τη διακόσμηση του χώρου. Έτσι, ένα mix and match των διακοσμητικών σου θα αναδειχθεί επάνω στο σωστό έπιπλο.

  Δες επίσης: 5 Κομψά έπιπλα απαραίτητα για κάθε σπίτι!

  3. Καλάθια

  ράφια καλάθια καθρέπτης

  Μια άλλη ιδέα για να διακοσμήσεις τα ράφια είναι με όμορφα καλάθια, είτε ψάθινα είτε πάνινα. Με τον τρόπο αυτό ουσιαστικά θα έχεις μετατρέψει κάπως τη ραφιέρα σου σε συρταριέρα, αφού κάθε καλάθι μπορεί να λειτουργήσει ως χώρος αποθήκευσης. Μια τέτοια λύση είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε μικρά δωμάτιο, όπου ο αποθηκευτικό χώρος εκλείπει.

  Δες επίσης: 5 Τάσεις διακόσμησης που θα δούμε το Καλοκαίρι 2020

  4. Φυτά

  ραφιέρα γεμάτη φυτά διακοσμήσεις ραφιέρα

  Τα φυτά είναι πάντα μια καλή ιδέα! Ένας τέλειος τρόπος λοιπόν να διακοσμήσεις τη ραφιέρα σου είναι με πολλά φυτά. Μπορείς να ξεκινήσεις τοποθετώντας μεγαλύτερα φυτά στα κάτω ράφια και να διαλέγεις όλο και μικρότερα καθώς ανεβαίνεις προς το επάνω. Φυσικά η ραφιέρα μπορεί να τοποθετηθεί και στο μπαλκόνι ή τον κήπο σου ειδικά τώρα το καλοκαίρι ώστε να απολαμβάνουν τα φυτά σου τον ήλιο!

  Δες επίσης: 6 Φυτά που ταιριάζουν τέλεια στην κρεβατοκάμαρα σου!

  5. Είδη μπάνιου

  ραφιέρα μπάνιο φυτά

  Τα μπάνια μας συχνά είναι μικρά, χωρίς χώρο για να τοποθετήσουμε πετσέτες, μικροαντικείμενα, καλλυντικά και διακοσμητικά. Μια μικρή, στενή ραφιέρα λοιπόν θα ήταν η λύση σε ένα τέτοιο πρόβλημα. Τοποθέτησε κάτω κάτω τις πετσέτες σου, ενώ επάνω βάλε διάφορα διακοσμητικά, όπως ένας δίσκος ή μερικά κεριά που θα αναβαθμίσουν το χώρο!