ακριβό μπάνιο

  5 Ιδέες για να δείχνει το μπάνιο σου ακριβό

  Σίγουρα λατρεύεις τα μπάνια που βλέπεις σε ταινίες και μοιάζουν πολυτελή και πάντα στην εντέλεια! Δε χρειάζεται όμως απαραίτητα μια ανακαίνιση για να φαίνεται το μπάνιο σου ακριβό και να σου δίνει μια αίσθηση πολυτέλειας. Μπορείς να πετύχεις ένα lux μπάνιο με αρκετά πιο οικονομικούς τρόπους!

  Θέλεις να αναβαθμίσεις το μπάνιο σου και να το κάνεις πιο πολυτελές; Μπορείς να το κάνεις χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία. Ανακάλυψε λοιπόν 5 ιδέες για να δείχνει το μπάνιο σου ακριβό!

  5 Τρόποι να δώσεις αίσθηση πολυτέλειας στο μπάνιο!

  1. Διακόσμησε με δίσκους

  δίσκος κεριά ακριβό μπάνιο ξύλινος δίσκος ακριβό μπάνιο δίσκος μπανιέρας

  Οι δίσκοι έχουν αναδειχτεί σε ένα μεγάλο must αξεσουάρ για όλο το σπίτι! Και το μπάνιο δεν αποτελεί εξαίρεση! Εξάλλου, μπορείς να τους χρησιμοποιήσεις με πολλούς τρόπους στο δωμάτιο αυτό. Αρχικά, είναι ένα τέλειο αντικείμενο για να κρατάς οργανωμένο τον πάγκο σου και να τοποθετείς μέσα στο δίσκο βαζάκια, καλλυντικά και άλλα τέτοια μικροπράγματα που συνήθως αποθηκεύεις στο μπάνιο. Ακόμα, ένας δίσκος στο μπάνιο μπορεί να έχει διακοσμητική χρήση ώστε να τοποθετείς μέσα σε αυτόν κεριά, αρωματικά χώρου, βάζο και άλλα τέτοια αντικείμενα που ομορφαίνουν το δωμάτιο. Επιπλέον, αν έχεις μπανιέρα ένας δίσκος θα δείχνει τέλειος και σε αυτό το σημείο, κάνοντας έτσι το μπάνιο να μοιάζει με σπα!

  Δες επίσης: 5 Ιδέες για Οικονομική αναβάθμιση μπάνιου!

  2. Βάλε χρυσές λεπτομέρειες στο χώρο

  κομψό ακριβό μπάνιο νιπτήρας μπάνιου χρυσός καθρέπτης νιπτήρας μπάνιου χρυσές λεπτομέρειες

  Το χρυσό είναι σίγουρα ένα χρώμα που δίνει αίγλη και glamour στη διακόσμηση, με την προϋπόθεση βέβαια ότι είναι στη σωστή απόχρωση. Αν θέλεις τα στοιχεία αυτά στο μπάνιο σου τότε διακόσμησε με χρυσές λεπτομέρειες. Για παράδειγμα, μπορείς να αλλάξεις τη βρύση στο νιπτήρα και την μπανιέρα και να τοποθετήσεις άλλες σε χρυσό χρώμα. Ακόμα, δοκίμασε να αλλάξεις το πόμολο της πόρτας και τις κρεμάστες για τις πετσέτες με άλλες, χρυσές. Μια επίσης elegant ιδέα είναι να τοποθετήσεις έναν επιβλητικό καθρέπτη με χρυσό πλαίσιο στο μπάνιο σου.

  Δες επίσης: Πρωτότυπες ιδέες για νιπτήρα μπάνιου

  3. Χρησιμοποίησε λουλούδια και φυτά στη διακόσμηση

  μίνιμαλ μπάνιο κρεμαστά φυτά βάζο λουλούδια μπάνιο ντουζιέρα φυτό

  Αν και οι περισσότεροι αγαπάμε τα λουλούδια και τα φυτά εσωτερικού χώρου σπάνια τα διακοσμούμε στο μπάνιο μας. Κακώς όμως γιατί η προσθήκη αυτή θα αναβαθμίσει το μπάνιο. Διακόσμησε λοιπόν με ένα βάζο με όμορφα λουλούδια στον πάγκο ή με φυτά που θα αντέξουν στις συνθήκες του μπάνιου, όπως είναι τα παχύφυτα και η σανσεβιέρια.

  Δες επίσης: 5 Έξυπνες ιδέες για οργάνωση μικρού μπάνιου

  4. Δώσε βάση στα φωτιστικά σου

  ρατάν φωτιστικό μπανιέρα μοντέρνο ακριβό μπάνιο φωτιστικά φωτιστικό νιπτήρας μπάνιου

  Στα περισσότερα μπάνια τα φωτιστικά περνάνε απαρατήρητα γιατί είναι αδιάφορα. Αν όμως θέλεις ένα πολυτελές μπάνιο θα πρέπει να φροντίσεις να είναι καλοφωτισμένο και με ωραία φωτιστικά. Για παράδειγμα, μπορείς να επιλέξεις ένα statement φωτιστικό οροφής που θα κάνει τη διαφορά. Ακόμα, φρόντισε να ενισχύσεις το φωτισμό με απλίκες όπου χρειάζεται, για παράδειγμα πάνω από τον καθρέπτη.

  Δες επίσης: 5 Tips για καθαρό μπάνιο σε λιγότερο χρόνο

  5. Διακόσμησε τους τοίχους με κάδρα και πίνακες

  κάδρα μπάνιο κάδρα ακριβό μπάνιο σκούρος τοίχος χρυσοί πίνακες μπάνιο

  Μπορεί να θεωρείς ότι οι πίνακες και τα κάδρα είναι μόνο για το σαλόνι και την κρεβατοκάμαρα αλλά δεν είναι έτσι. Μερικά τέτοια διακοσμητικά τοίχου είναι ικανά να κάνουν το μπάνιο σου πιο σοφιστικέ και ψαγμένο. Έτσι, θα δείχνει και πιο ακριβό! Μπορείς ακόμα να φτιάξεις ένα gallery wall στο μπάνιο σου!