Τοίχος με κάδρα gallery wall

DIY διακόσμηση τοίχου με Gallery Wall

Γιατί νοιαζόμαστε τόσο για τη διακόσμηση του χώρου μας; Επειδή το σπίτι είναι το μέρος που περνάμε τις περισσότερες ώρες της μέρας, και θέλουμε να ταιριάζει στην προσωπικότητα μας! Μια δημιουργική επιλογή είναι η Diy διακόσμηση τοίχου στο σαλόνι ή στο δωμάτιο! Ένα Gallery Wall, δηλαδή πολλά κάδρα, πίνακες, φωτογραφίες και γενικότερα διακοσμητικά τοίχου, που δημιουργούν μια σύνθεση, είναι μια ωραία επιλογή!

Πώς όμως μπορείς να φτιάξεις το δικό σου Gallery Wall, με τις δικές σου πινελιές; Ακόμα,  πως με ελάχιστα χρήματα θα καταφέρεις να αναβαθμίσεις την εικόνα του σπιτιού και τη διακόσμηση του τοίχου σου; DIY: Do it yourself! Παρακάτω σου δίνουμε όλα τα βήματα για να πετύχεις την τέλεια Diy διακόσμηση τοίχου εύκολα και οικονομικά!

Φτιάξε το δικό σου ξεχωριστό Gallery Wall με λίγα χρήματα

Διάλεξε το στυλ που σου ταιριάζει

Διακόσμηση τοίχου με κάδρα gallery wallΔιακόσμηση τοίχου με άλμπουμ gallery wall

Διακόσμηση τοίχου με κάδρα gallery wall παιδικές ζωγραφιέςΔιακόσμηση τοίχου με κάδρα gallery wall ταινίες

Για να πετύχεις το τέλειο Gallery Wall, πρέπει να αποφασίσεις τη θεματική του, αλλά και σε ποιο δωμάτιο θα αλλάξεις τη διακόσμηση του τοίχου σου! Αν για παράδειγμα θέλεις να φτιάξεις τον τοίχο του σαλονιού, διάλεξε κάτι χαρούμενο, γιατί εκεί περνάς αρκετές ώρες της ημέρας και υποδέχεσαι τους καλεσμένους σου. Ακόμα, αν θέλεις να αλλάξεις τον τοίχο σε ένα παιδικό δωμάτιο, μπορείς να φτιάξεις μια σύνθεση από ζωγραφιές των παιδιών σου ή που θα βρεις στο ίντερνετ. Τέλος, αν είσαι σινεφίλ ή σου αρέσει πολύ η μουσική, μπορείς να βρεις αφίσες από ταινίες ή από άλμπουμ!

Δες επίσης: 3 Τάσεις διακόσμησης που θα εξαφανιστούν το 2023

Πρόσθεσε τη δική σου πινελιά

Τοίχος με κάδρα gallery wall καθρέπτης Διακόσμηση τοίχου με κάδρα gallery wall διακοσμητικά Τοίχος με κάδρα gallery wall φωτογραφίες

Καπέλα, φωτογραφίες, καθρέπτες, φυτά ή ό,τι άλλο φανταστείς! Η διακόσμηση του τοίχου μπορεί να γίνει ακόμα πιο δημιουργική, αν εντάξεις στο Gallery Wall σου διακοσμητικά ή προσωπικά αντικείμενα!

Δες Επίσης: 10 Εναλλακτικές προτάσεις για gallery wall στο σπίτι!

Βρες τα σχέδια που θα χρησιμοποιήσεις

Κορίτσι βλέπει εικόνες σε λάπτοπ

Βασικός κανόνας για να μην ξοδέψεις πολλά χρήματα στο Gallery Wall σου, είναι να διαλέξεις και να εκτυπώσεις μόνος σου τις εικόνες! Βρες μια θεματολογία που σου αρέσει και χρησιμοποίησε εικόνες και σχέδια για τη διακόσμηση του τοίχου σου. Έπειτα, βρες οικονομικά κάδρα σε διάφορα μεγέθη, ή χρησιμοποίησε κάδρα που υπάρχουν ήδη στο σπίτι σου! Ακόμα, η πιο οικονομική εναλλακτική που μπορείς να ακολουθήσεις, είναι να κολλήσεις τις εικόνες στον τοίχο σου, σαν αφίσες!

Δες Επίσης: 7 Όμορφες ιδέες για διακόσμηση τοίχου με κολλάζ!

Φτιάξε τη σύνθεση

Τοίχος με κάδρα gallery wall διαστάσειςΤοίχος με κάδρα gallery wall σωστή θέση Τοίχος με κάδρα gallery wall σωστή θέση

Αφού έχεις ολοκληρώσει την επιλογή των κάδρων και των φωτογραφιών που θα χρησιμοποιήσεις, σειρά έχει να επιλέξεις ένα μοτίβο. Σχεδίασε τη σύνθεση των κάδρων αρχικά σε χαρτί, και έπειτα κόψε χαρτιά στα μεγέθη των κάδρων. Κόλλα τα στον τοίχο και αντικατέστησέ τα με τα κάδρα σου!

Δες Επίσησ: 7 Τρόποι να κρεμάσεις φωτογραφίες στο σπίτι!

Ο Diy τοίχος σου είναι έτοιμος!
διακόσμηση τοίχου με κάδρα

Τώρα έχεις στο σπίτι σου έναν τοίχο με την υπογραφή σου! Η διακόσμηση του τοίχου σου γίνεται παιχνιδάκι!

google-news

Ακολουθήστε το Exypnes-idees.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!