μπάνιο καθάρισμα

5 Tips για καθαρό μπάνιο σε λιγότερο χρόνο

Το μπάνιο είναι από τα δωμάτια του σπιτιού που χρειάζεται συνεχώς καθάρισμα. Πολλές φορές δημιουργούνται λεκέδες οι οποίοι φεύγουν με δυσκολία και σαν αποτέλεσμα θα πρέπει να αφιερώσεις χρόνο και ενέργεια για να τους εξαφανίσεις. Υπάρχουν όμως μερικά hacks που μπορούν να κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη. Πάμε λοιπόν να δούμε 5 Tips για Καθαρό Μπάνιο σε Λιγότερο Χρόνο.

5 Συμβουλές για Καθαρό Μπάνιο με τον πιο Οικονομικό Τρόπο

 

1. Αφαίρεσε λεκέδες από makeup με αφρό ξυρίσματος

άφρος καθάρισμα

Σίγουρα θα έχεις βρεθεί στην κατάσταση να δημιουργηθεί λεκές από makeup στα ρούχα σου. Ένας αποτελεσματικός τρόπος να τον βγάλεις απευθείας είναι να ρίξεις λίγο κρύο νερό και να βάλεις από πάνω αφρό ξυρίσματος. Τρίψε με μία οδοντόβουρτσα το λεκέ και το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει.

Δες επίσης: 10 Βλαβερές συνήθειες στο καθάρισμα για την υγεία σου

2. Μούλιασε την άκρη από το τηλέφωνο του μπάνιου

τηλέφωνο μπάνιου

Το τηλέφωνο του μπάνιου από τη χρήση μαζεύει άλατα στο σημείο που βγάζει νερό. Αν θες να το καθαρίσεις με ευκολία, πάρε μία σακούλα, ρίξε μέσα λευκό ξύδι και δέσε την από πάνω. Άφησε το για ένα βράδυ και τα άλατα θα φύγουν με ελάχιστο κόπο το επόμενο πρωί.

Δες επίσης: 4 Τρόποι να χρησιμοποιήσεις το ξύδι για το καθάρισμα του σπιτιού σου!

3. Κάνε την παλιά σου οδοντόβουρτσα ένα καθαριστικό εργαλείο

οδοντόκρεμα καθάρισμα

Πριν πετάξεις την παλιά σου οδοντόβουρτσα, βράσε νερό σε μία κατσαρόλα και ρίξε τη μέσα για δέκα λεπτά. Βγάλε τη με προσοχή με μία τσιμπίδα και λύγισε την προς τα κάτω στην περιοχή του κεφαλιού. Μόλις έφτιαξες το καλύτερο εργαλείο για να καθαρίζεις τις στενές γωνίες και τις μικρές εσοχές!

Δες επίσης: Κόλπα για καθάρισμα λεκέδων με υλικά που έχεις σπίτι!

4. Χρησιμοποίησε ασπιρίνη

ασπιρίνη καθάρισμα

Το σαλικυλικό οξύ που υπάρχει στην ασπιρίνη την κάνει πολύ αποτελεσματική για καθάρισμα. Πάρε δύο ασπιρίνες και διάλυσε τις σε νερό. Χρησιμοποίησε το μείγμα όπως χρησιμοποιείς το σαπουνόνερο για να καθαρίσεις τις επιφάνειες του μπάνιου σου.

Δες επίσης: 6 Πράγματα που κάνουν το μπάνιο σου ανθυγιεινό

5. Σόδα για την τουαλέτα

σόδα μπάνιο καθαριότητα

Αν θες να καθαρίζεις τη λεκάνη της τουαλέτας λιγότερο, τότε να έχεις στο μπάνιο σου ένα βάζο με μαγειρική σόδα. Η μαγειρική σόδα απορροφάει τις οσμές και λειάνει τις επιφάνειες. Πριν τραβήξεις το καζανάκι ρίξε λίγο μαγειρική σόδα ώστε να χρησιμοποιείς το πιγκάλ όλο και πιο σπάνια.

google-news

Ακολουθήστε το Exypnes-idees.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!