μεγάλα φυτά

  Μεγάλα φυτά εσωτερικού χώρου για εντυπωσιακή διακόσμηση

  Όλοι έχουμε παρατηρήσει ότι τα φυτά εσωτερικού χώρου μπορούν να κάνουν τη διαφορά στη διακόσμηση ενός χώρου. Γιατί λοιπόν να μην τα διακοσμήσεις κι εσύ στο σπίτι σου; Αν θέλεις η πρασινάδα που θα τοποθετήσεις να είναι πραγματικά εντυπωσιακή και να τραβά τα βλέμματα θα σου δείξουμε μερικά μεγάλα φυτά που μπορείς να χρησιμοποιήσεις στη διακόσμηση.

  Είναι αλήθεια ότι μια δόση πράσινου θα ζωντανέψει το decor του σπιτιού και θα φέρει μια δόση φύσης στο εσωτερικό. Ειδικά αν επιλέξεις ένα φυτό που μπορεί να μεγαλώσει πολύ τότε το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα πιο έντονο. Ανακάλυψε λοιπόν μερικά μεγάλα φυτά εσωτερικού χώρου για εντυπωσιακή διακόσμηση!

  Εντυπωσιακά μεγάλα φυτά για το σπίτι σου!

   

  Φίκος λυράτα

  μεγάλος φίκος λυράτα

  Ο φίκος λυράτα είναι ίσως το πιο μοντέρνο φυτό που μπορείς να τοποθετήσεις στο εσωτερικό του σπιτιού. Τα πλατιά του φύλλα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά και μπορούν να αναβαθμίσουν τη διακόσμηση. Αυτός είναι και ο λόγος που τον βλέπουμε όλο και περισσότερο στα σπίτια! Ο φίκος λυράτα μπορεί να μεγαλώσει και να γίνει πολύ ψηλός. Τοποθέτησε τον σε ένα φωτεινό σημείο στο σπίτι, μακριά από καλοριφέρ, και πότιζε τον περίπου μια φορά την εβδομάδα (πιο αραιά το χειμώνα) και θα τον δεις θα γίνεται ιδιαίτερα εντυπωσιακός!

  Δες επίσης: 5 Όμορφα φυτά για καλή ενέργεια στο σπίτι

  Ελιά

  μεγάλη ελιά εσωτερικός χώρος

  Η ελιά στη διακόσμηση εσωτερικού χώρου είναι ένα trend των τελευταίων χρόνων. Εξάλλου θα δώσει έναν μεσογειακό αέρα στο σπίτι σου και μπορεί να αποτελέσει το κεντρικό στοιχείο κάθε δωματίου. Διάλεξε μια μεγάλη γλάστρα και τοποθέτησε την σε φωτεινό σημείο και άσ’ την να κλέψει τις εντυπώσεις!

  Δες επίσης: 5 Ιδέες διακόσμησης με φυτά εσωτερικού χώρου

  Φίκος ο ελαστικός

  φίκος ελαστικός σαλόνι

  Ένας ακόμα φίκος που ξεχωρίζει για την ομορφιά αλλά και για το μέγεθος του είναι ο φίκος ελάστικα. Αναπτύσσεται καλύτερα σε μέρη με έμμεσο φως και θέλει πότισμα περίπου μια φορά την εβδομάδα ή ακόμα και πιο αραιά τους χειμερινούς μήνες. Τοποθέτησε τον στο σαλόνι και θα δεις ότι θα αλλάξει όλο το χώρο!

  Δες επίσης: 5 Εντυπωσιακές ιδέες για διακόσμηση με βάζα

  Μονστέρα

  μεγάλη μονστέρα σαλόνι μεγάλα φυτά

  Σίγουρα κάπου θα έχει πάρει το μάτι σου τη μονστέρα, η οποία έχει αναδειχτεί σε ένα πολύ αγαπητό φυτό εσωτερικού χώρου. Αυτό οφείλεται κυρίως στα ξεχωριστά μεγάλλα φύλλα της που δεν υπάρχει περίπτωση να τα μπερδέψεις με άλλου φυτού! Η μονστέρνα μπορεί να αναπτυχθεί αρκετά, αν και αργά, σε ύψος και σε πλάτος. Φρόντισε λοιπόν να την φυτέψεις σε μια μεγάλη γλάστρα.

  Δες επίσης: Ιδέες για να ανανεώσεις το σπίτι χωρίς να ξοδέψεις τίποτα

  Στρελίτσια

  μεγάλη στερλίτσια σαλόνι μεγάλα φυτά

  Η στρελίτσια ή αλλιώς πουλί του παραδείσου είναι ένα ακόμα πανέμορφο φυτό που μπορεί να μεγαλώσει πολύ. Αυτό που κάνει το φυτό αυτό πολύ ξεχωριστό είναι τα ιδιαίτερα άνθη του, με το πορτοκαλί και μπλε χρώμα που θυμίζουν πουλί. Εξού και το όνομα! Θα δώσει στο σπίτι σου έναν εξωτικό αέρα αν την τοποθετήσεις σε ένα σημείο με έμμεσο φως και την ποτίζεις όταν το χώμα δείχνει στεγνό.

  Δες επίσης: Συμβουλές Feng Shui για ένα ισορροπημένο σαλόνι

  Γιούκα

  γιούκα

  Το γιούκα είναι ένα ακόμα διαδεδομένο φυτό εσωτερικού χώρου που μπορεί να γίνει μεγάλο και εντυπωσιακό. Το τέλειο με το γιούκα είναι ότι διατηρείται αρκετά εύκολα και έχει μικρές απαιτήσεις σε φροντίδα. Αν λοιπόν ψάχνεις ένα μεγάλο φυτό χωρίς ωστόσο να έχεις το χρόνο ή τις γνώσεις να το φροντίσεις ιδιαίτερα, το γιούκα είναι η τέλεια επιλογή!