κενό ντουλάπια κουζίνας

  5 Τρόποι να γεμίσεις το κενό πάνω από τα ντουλάπια κουζίνας!

  Πολλές φορές όση προσπάθεια κι αν κάνουμε να διακοσμήσουμε ένα χώρο πάντα υπάρχουν μερικά σημεία που δείχνουν άβολα και χαλάνε την εικόνα. Και όταν μιλάμε για την κουζίνα, ένα τέτοιο σημείο είναι το κενό πάνω από τα ντουλάπια της κουζίνας. Ευτυχώς όμως υπάρχουν εύκολες ιδέες για να το διορθώσεις.

  Δε χρειάζεται λοιπόν να αφήνεις άδειο το χώρο πάνω από τα ντουλάπια, κάνοντας έτσι την κουζίνα να μοιάζει κρύα και χωρίς στυλ. Δες 5 τρόπους να γεμίσεις το κενό πάνω από τα ντουλάπια της κουζίνας!

  Όμορφοι τρόποι να καλύψεις το κενό των ντουλαπιών στην κουζίνα!

   

  1. Διακόσμησε με φυτά

  κουζίνα φυτά κενό ντουλάπια κουζίνας

  Τα φυτά είναι μια τέλεια ιδέα διακόσμησης για όλα τα δωμάτια και για όλα τα σημεία! Έτσι, μπορούν να γεμίσουν με επιτυχία και στυλ και το χώρο πάνω από τα ντουλάπια σου δίνοντας έτσι χρώμα και ζωή στην κουζίνα. Για να το πετύχεις χρειάζεσαι απλά μερικά γλαστράκια με τα αγαπημένα σου φυτά. Επειδή βέβαια πρόκειται για ένα σημείο στο οποίο δε θα φτάνει πάρα πολύ φως καλύτερα να επιλέξεις φυτά εύκολα να διατηρήσεις, όπως είναι τα παχύφυτα.

  Δες επίσης: 5 Τρόποι διακόσμησης για το πλαϊνό ντουλαπιών κουζίνας!

  2. Γέμισε το κενό με καλάθια

  ψάθινα καλάθια κουζίνα

  Τα καλάθια είναι μια τέλεια ιδέα αν θέλεις να προσθέσεις τόσο αποθηκευτικό χώρο όσο και κομψότητα στην κουζίνα σου. Με τον τρόπο αυτό θα είναι ουσιαστικά σαν να προσθέτεις έξτρα χώρο στην κουζίνα σου, πράγμα που καθιστά τα καλάθια πάνω από τα ντουλάπια μια τέλεια λύση για μια μικρή κουζίνα.

  Δες επίσης: 5 Τάσεις διακόσμησης για την κουζίνα σου το 2021

  3. Διακόσμησε με πίνακες

  πίνακες πάνω από ντουλάπια

  Μπορεί να μη βλέπουμε συχνά πινελιές τέχνης στην κουζίνα αλλά όταν υπάρχουν μπορούν να αναβαθμίσουν το δωμάτιο. Έτσι, μια πρωτότυπη και πολύ ιδιαίτερη ιδέα είναι να διακοσμήσεις το κενό επάνω από τα ντουλάπια της κουζίνας με πίνακες ή κάδρα. Με τον τρόπο αυτό η κουζίνα σου θα αλλάξει τελείως στυλ και θα δείχνει πιο ψαγμένη.

  Δες επίσης: 6 Μοντέρνα διαχωριστικά χώρου για σαλόνι-κουζίνα!

  4. Κρέμασε ράφια

  κουζίνα ράφια βαζάκια μπολ

  Τα ράφια πάνω από τα ντουλάπια είναι ακόμα μια καλή λύση για μια κουζίνα που έχει περιορισμένο χώρο. Κι αυτό γιατί μια σειρά με ράφια θα πολλαπλασιάσει το χώρο αποθήκευσης που έχεις και ουσιαστικά θα είναι σαν να αποκτάς έξτρα ντουλάπια. Έτσι, η κουζίνα σου θα είναι πολύ πιο πρακτική και άνετη.

  Δες επίσης: 5 Όμορφοι τρόποι να διακοσμήσεις το σπίτι με ράφια!

  5. Γέμισε το κενό με βιβλία

  κουζίνα βιβλία κενό ντουλάπια κουζίνας

  Τα βιβλία είναι ένα ειδικό διακοσμητικό αντικείμενο για να γεμίζει κενά με στυλ. Ειδικά μάλιστα αν μαγειρεύεις και έχεις στην κατοχή σου βιβλία ή περιοδικά μαγειρικής τότε μόλις βρήκες πού μπορείς να τα τοποθετήσεις χωρίς να σου τρώνε χρήσιμο χώρο!

  google-news

  Ακολουθήστε το Exypnes-idees.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!