τοίχο καλάθια

  5 Τρόποι να διακοσμήσεις τον τοίχο σου με καλάθια!

  Οι επιλογές που έχεις για να διακοσμήσεις έναν άδειο τοίχο μπορεί να είναι πολλές, αλλά συχνά είναι αναμενόμενες. Αν θέλεις λοιπόν να διαλέξεις κάτι διαφορετικό για τον τοίχο σου τότε τα ψάθινα καλάθια αποτελούν μια τέλεια επιλογή!

  Πράγματι, τα καλάθια είναι μια ωραία λύση για να γεμίσεις κάθε κενό τοίχο και να δώσεις στυλ στο δωμάτιο. Εξάλλου, είναι ελαφριά, πράγμα που τα καθιστά ιδανικά για να κρεμαστούν. Δες 5 τρόπους να διακοσμήσεις τον τοίχο σου με καλάθια!

  Πώς να κρεμάσεις όμορφα καλάθια στους τοίχους σου!

   

  1. Κάνε mix and match τα στυλ καλαθιών

  πολλά καλάθια τοίχος καναπέ

  Μια πολύ εντυπωσιακή και έθνικ επιλογή για να διακοσμήσεις έναν τοίχο στο σπίτι είναι να κρεμάσεις ένα mix and match καλαθιών. Δε χρειάζεται λοιπόν τα καλάθια που θα κρεμάσεις να είναι ίδια μεταξύ τους ή να έχουν απαραίτητα το ίδιο στυλ. Δημιουργώντας μια σύνθεση για τον τοίχο με διαφόρων ειδών διακοσμητικά θα κάνεις τον τοίχο σου να ταιριάζει με όποιο στυλ διακόσμησης έχεις επιλέξει για το χώρο σου!

  Δες επίσης: 5 Ιδέες διακόσμησης για τον τοίχο πίσω από τον καναπέ!

  2. Πρόσθεσε καλάθια σε ένα ράφι

  ράφι πάνω από κρεβάτι καλάθια

  Αν δε θέλεις να γεμίζεις τον τοίχο σου με τρύπες για να κρεμάσεις κάτι τότε μια έξυπνη λύση είναι να χρησιμοποιήσεις τα ράφια που έχεις ήδη κρεμασμένα. Έτσι, μπορείς πολύ απλά να τοποθετήσεις μερικά καλάθια στο ράφι σου και έτσι να τα αναδείξεις. Μάλιστα, κάτι τέτοιο είναι πολύ εύκολο και επιπλέον έτσι δεν προκαλείς κάποια επιπλέον φθορά στον τοίχο.

  Δες επίσης: 19 Εναλλακτικές ιδέες για να διακοσμήσεις τους τοίχους του σπιτιού σου!

  3. Δημιούργησε αντίθεση με ένα σκούρο τοίχο

  ψάθινα πανέρια υπνοδωμάτιο πράσινος τοίχος

  Τα ψάθινα καλάθια έχουν συνήθως ένα μπεζ- καφέ χρώμα, το οποίο εξάλλου είναι φυσικό και πολύ κομψό. Αν θέλεις όμως τα καλάθια σου να είναι το επίκεντρο του χώρου και να τραβάνε την προσοχή τότε αρκεί να βάψεις σκούρο τον τοίχο στον οποίο θα τα κρεμάσεις. Ένας μπορντό ή ένας κυπαρισσί τοίχος θα δημιουργήσει την τέλεια αντίθεση και θα είναι πολύ στιλάτος!

  Δες επίσης: 5 Διακοσμητικά τοίχου που θα ανανεώσουν το χώρο!

  4. Δώσε χρώμα με πολύχρωμα καλάθια

  πολύχρωμα πανέρια τοίχο

  Αν αυτό που λείπει από τον τοίχο σου είναι λίγο χρώμα τότε προτίμησε ψάθινα καλάθια που έχουν χρώμα. Με τον τρόπο το αποτέλεσμα θα είναι πολύ ευχάριστο και θα φωτίζει όλο το χώρο!

  Δες επίσης: 5 Όμορφες ιδέες για τον τοίχο πίσω από το κρεβάτι!

  5. Διάλεξε μια μίνιμαλ διακόσμηση με καλάθια

  μίνιμαλ πανέρια κρεμασμένα

  Αν θεωρείς ότι σε ένα μίνιμαλ σπίτι δεν έχουν χώρο τα καλάθια τότε κάνεις λάθος. Η διακόσμηση με καλάθια δε χρειάζεται να είναι υπερβολική και πολύ γεμάτη. Έτσι, αν τοποθετήσεις λίγα καλάθια, σε μια απλή διαρρύθμιση, όπως το ένα κάτω από το άλλο το αποτέλεσμα θα είναι μίνιμαλ και θα ταιριάζει σε οποιοδήποτε σπίτι με πιο λιτή διακόσμηση.

  google-news

  Ακολουθήστε το Exypnes-idees.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!