κεριά δίσκος φέρεις καλή τύχη

5 Τρόποι να φέρεις καλή τύχη στο σπίτι σου

Σύμφωνα με το Feng Shui τα αντικείμενα που θα τοποθετήσεις μέσα στο σπίτι σου και ο τρόπος που θα τα διακοσμήσεις παίζουν σημαντικό ρόλο στο να φέρεις καλή τύχη στο χώρο. Αν λοιπόν θέλεις θετική ενέργεια στο σπίτι σου, η οποία θα σε ευνοήσει σε όλους τους τομείς της ζωής σου τότε ίσως ήρθε η ώρα να λάβεις υπόψη σου μερικές απλές διακοσμητικές ιδέες.

Δεν είναι απαραίτητο να ψάξεις εξειδικευμένα διακοσμητικά αντικείμενα αν θέλεις ένα σπίτι που να συμβαδίζει με τη φιλοσοφία του Feng Shui. Αντίθετα, μπορείς να το πετύχεις πολύ εύκολα με τους 5 τρόπους να φέρεις καλή τύχη στο σπίτι σου!

Πως να φέρεις τύχη και ευημερία στο χώρο σου!

 

1. Τοποθέτησε φρέσκα λουλούδια

βάζο λουλούδια

Τα φρέσκα λουλούδια αποτελούν μεγάλο boost για το feng shui του χώρου σου! Αν λοιπόν έχεις ανάγκη από μια δόση θετικής ενέργειας τότε τοποθέτησε μερικά φρεσκοκομμένα λουλούδια σε ένα όμορφο βάζο. Ειδικά αν τα λουλούδια σου έχουν όμορφο άρωμα τότε ακόμα καλύτερα! Όταν όμως μαραθούν μην παραλείψεις να τα πετάξεις. Τα νεκρά και μαραμένα λουλούδια όχι απλά δε βοηθάν αλλά είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο συνηθισμένα λάθη στο feng shui!

Δες επίσης: 5 Tips του Feng Shui για καλή υγεία και ενέργεια!

2. Διακόσμησε με κεριά

κεριά δίσκος φέρεις καλή τύχη

Τα κεριά δεν αποτελούν τυχαία ένα από τα πιο αγαπημένα διακοσμητικά για το σπίτι. Πέρα από το ότι ομορφαίνουν το χώρο, τον κάνουν να φαίνεται πιο ζεστός και cozy. Αυτή η αίσθηση ζεστασιάς, συγκέντρωσης και χαλάρωσης είναι ευεργετική τόσο για εσένα προσωπικά όσο και για την αύρα του σπιτιού. Έτσι, προσελκύει την θετική ενέργεια και απομακρύνει ότι αρνητικό υπάρχει στο χώρο. Μην παραλείψεις λοιπόν να διακοσμήσεις το χώρο με αρκετά κεριά!

Δες επίσης: 4 Λάθη που κάνεις όταν ανάβεις τα κεριά σου!

3. Τοποθέτησε στρατηγικά τους καθρέπτες

καθρέπτης τζάκι

Οι καθρέπτες μπορούν να αποτελέσουν ένα σημαντικό εργαλείο στο να φέρεις καλή τύχη στο σπίτι. Αρκεί βέβαια να τους χρησιμοποιήσεις σωστά! Για να το πετύχεις αυτό θα πρέπει η αντανάκλαση του καθρέπτη σου να είναι κάτι ευχάριστο. Για παράδειγμα, μια καλή ιδέα είναι να κρεμάσεις έναν καθρέπτη απέναντι από ένα παράθυρο με ωραία θέα ώστε να φέρει θετική ενέργεια και χαρά ή επάνω από το τζάκι. Αντίθετα, απόφυγε να τοποθετήσεις καθρέπτες απέναντι από την εξώπορτα ή απέναντι από το κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο σου.

Δες επίσης: Πώς να διακοσμήσεις με καθρέφτες για καλό feng shui

4. Κάνε το σπίτι να μυρίζει όμορφα με αρωματικά χώρου

τραπέζι βιβλία αρωματικό χώρου φέρεις καλή τύχη

Οι ωραίες μυρωδιές είναι σίγουρα χαλαρωτικές και αποτελούν πηγή έμπνευσης και ευχαρίστησης. Η αρωματοθεραπεία εξάλλου είναι μια δημοφιλής μέθοδος για να αλλάξεις την ενέργεια ενός χώρου. Κάνε λοιπόν το σπίτι να μυρίζει όμορφα με αρωματικά χώρου με μυρωδιές που σου αρέσουν και που σε κάνουν να χαλαρώνεις!

Δες επίσης: 5 Λάθη στο Feng Shui και πώς να τα διορθώσεις!

5. Επίλεξε συγκεκριμένα φυτά για τη διακόσμηση

κασπό κρασούλα

Σε γενικές γραμμές, τα υγιή και περιποιημένα φυτά είναι καλά για την ενέργεια του χώρου. Υπάρχουν όμως συγκεκριμένα φυτά που φέρνουν τύχη και ευημερία στο σπίτι σου! Για παράδειγμα, το μπαμπού, η κρασούλα και το σπαθίφυλλο λέγεται ότι αποτελούν τέλειες επιλογές αν θέλεις καλή τύχη και ευμάρεια στη ζωή σου!