λάθη Feng Shui διορθώσεις

  5 Λάθη στο Feng Shui και πώς να τα διορθώσεις!

  Το Feng Shui είναι η φιλοσοφία σύμφωνα με την οποία η σωστή διακόσμηση του σπιτιού μπορεί να φέρει ισορροπία και αρμονία στη ζωή. Το να διακοσμήσεις όμως το σπίτι σύμφωνα με τις αρχές του Feng Shui δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση, αφού υπάρχουν λάθη που πρέπει οπωσδήποτε να διορθώσεις.

  Αν λοιπόν θέλεις μια συνεχή ροή καλής ενέργειας στο σπίτι πρέπει να εντοπίσεις τις λάθος κινήσεις σου και να τις αλλάξεις. Ανακάλυψε 5 λάθη στο Feng Shui και πως μπορείς να τα διορθώσεις!

  5 Κοινά λάθη στο Feng Shui που πρέπει να αλλάξεις!

   

  1. Κρεβάτι χωρίς κεφαλάρι

  κρεβάτι ξύλινο άσπρα κίτρινα σεντόνια λάθη Feng Shui διορθώσεις

  Αν το κρεβάτι σου δεν έχει κεφαλάρι τότε πρέπει να λάβεις δράση άμεσα. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με το Feng Shui  ένα κρεβάτι με σταθερό κεφαλάρι προσφέρει υποστήριξη και δύναμη. Έτσι, κι εσύ με τη σειρά σου αισθάνεσαι ασυναίσθητα μεγαλύτερη δύναμη άρα και αυτοπεποίθηση. Αν λοιπόν αναζητάς κρεβάτι ξέρεις τι να διαλέξεις ενώ αν το κρεβάτι που έχεις ήδη δεν έχει κεφαλάρι πρόσθεσε ένα.

  Δες επίσης: 5 Tips διακόσμησης υπνοδωματίου που θα φέρουν τύχη!

  2. Μαραμένα λουλούδια

  βάζο λουλούδια άσπρα

  Τα λουλούδια και τα φυτά είναι ένα απόλυτο must για καλή ενέργεια στο σπίτι. Με την προϋπόθεση πάντα ότι είναι καλά φροντισμένα και υγιή. Έτσι, τα μαραμένα λουλούδια και τα άρρωστα φυτά μπορούν να χαλάσουν την ενέργεια του σπιτιού. Αν λοιπόν τα φυτά σου δεν τα πάνε καλά προσπάθησε να τα σώσεις ή αν τα λουλούδια σου έχουν μαραθεί τελείως είναι ώρα να τα πετάξεις.

  Δες επίσης: 5 Tips του feng shui για την υγεία!

  3. Ραγισμένοι ή βρώμικοι καθρέπτες

  μεγάλος καθρέπτης γλάστρες φυτά

  Οι καθρέπτες είναι ένα σημαντικό αντικείμενο για το Feng Shui γιατί, τηρώντας ορισμένες σημαντικές προϋποθέσεις, μπορούν να κάνουν τη θετική ενέργεια να ρέει στο σπίτι. Πολύ σημαντικό όμως είναι οι καθρέπτες να βρίσκονται σε καλή κατάσταση, δηλαδή να είναι καθαροί και φυσικά ούτε λίγο ραγισμένοι. Αν κάτι από τα δύο ισχύει τότε η καλή ενέργεια δε θα μπορεί να αντανακλαστεί και να μεταφερθεί.

  Εξίσου σημαντικό όμως είναι το μέρος του τοποθετείς τους καθρέπτες. Έτσι, δεν πρέπει με τίποτα να είναι τοποθετημένοι απέναντι ο ένας από τον άλλο ή να βρίσκονται απέναντι από το κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο καθώς θα δημιουργήσουν μια συνεχή ροή ενέργειας που δε χρειάζεσαι όταν ξεκουράζεσαι.

  Δες επίσης: Πού να βάλεις τους καθρέφτες για καλό φενγκ σούι!

  4. Οι άδειοι τοίχοι

  πορτοκαλί καναπές πολλοί πίνακες

  Οι άδειοι τοίχοι, χωρίς στοιχεία διακόσμησης σίγουρα δεν είναι καλαίσθητοι και δημιουργούν την αίσθηση ενός «κρύου» χώρου. Ένας άλλος όμως σημαντικός λόγος για να μην αφήνεις τους τοίχους σου άδειους είναι επειδή δεν είναι μια καλή κίνηση από πλευράς Feng Shui. Κι αυτό γιατί οι κενοί τοίχοι δε δημιουργούν κανένα συναίσθημα και δε σου φέρνουν ικανοποίηση. Διακόσμησε λοιπόν τους τοίχους σου με ότι εσύ αγαπάς, είτε είναι πίνακες, είτε ράφια ή οτιδήποτε άλλο.

  Δες επίσης: 5 Tips διακόσμησης υπνοδωματίου που θα φέρουν τύχη!

  5. Η ακαταστασία

  σαλόνι καφέ καναπές μπλε πολυθρόνα

  Πως μπορείς να είσαι σε καλή διάθεση και σε ισορροπία όταν το σπίτι σου είναι ακατάστατο; Η ακαταστασία λοιπόν είναι ένα μεγάλο λάθος για το Feng Shui καθώς η ενέργεια μπορεί να παγιδευτεί μεταξύ των αντικειμένων που βρίσκονται διάσπαρτα στο χώρο και να μη ρέει στο σπίτι. Βρες λοιπόν τρόπους να την αποφύγεις, όπως είναι διάφορα κουτιά και άλλα σύνεργα οργάνωσης που θα σε βοηθήσουν να βάλεις μια τάξη στο χώρο πριν φτάσει σε κακό σημείο.