σημεία ξεχνάς διακοσμήσεις

  5 Σημεία του σπιτιού που ξεχνάς να διακοσμήσεις

  Μπορεί να επιμελείσαι τη διακόσμηση του σπιτιού σου αλλά συμβαίνει συχνά να αφήνεις άδεια κάποια συγκεκριμένα σημεία. Αυτό έχεις ως αποτέλεσμα το αισθητικό αποτέλεσμα να δείχνει ημιτελές. Ποια είναι όμως αυτά τα σημεία που ξεχνάς να διακοσμήσεις και ρίχνεις τη συνολική εικόνα του δωματίου;

  Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν μέρη του σπιτιού που δε θεωρούμε σημαντικό να γεμίσουμε. Αυτό όμως συνήθως έχει αρνητικό αντίκτυπο μιας και δε προσδίδει χαρακτήρα στο χώρο. Ανακάλυψε λοιπόν 5 σημεία του σπιτιού που ξεχνάς να διακοσμήσεις!

  5 Σημεία του σπιτιού που αφήνεις άδεια!

   

  1. Εσωτερική σκάλα σπιτιού

  σκάλα σπιτιού κάδρα σημεία ξεχνάς διακοσμήσεις

  Αν έχεις ένα σπίτι με εσωτερική σκάλα και δε τη διακοσμείς κάνεις μεγάλο λάθος! Κι αυτό γιατί με μερικές πινελιές διακόσμησης το σημείο θα δείχνει πιο γεμάτο και ολοκληρωμένο. Οι τρόποι να διακοσμήσεις είναι διάφοροι και για όλα τα γούστα! Για παράδειγμα, μπορείς να κρεμάσεις πίνακες ή καθρέπτες στον τοίχο της σκάλας ή να τοποθετήσεις μερικά φυτά στις γωνίες της.

  Δες επίσης: 5 Λόγοι που η διακόσμηση του σπιτιού δεν έχει συνοχή

  2. Γωνίες

  γωνία πολλά φυτά σημεία ξεχνάς διακοσμήσεις

  Όλα τα σπίτια έχουν μερικές γωνίες που δείχνουν άχαρες και αδιάφορες. Ωστόσο, αν τις διακοσμήσεις σωστά θα καταφέρεις να κάνεις το σημείο αυτό όμορφο και να αναβαθμίσεις την εικόνα του χώρου. Μια κλασική ιδέα είναι να τοποθετήσεις ένα ψηλό και στενό τραπεζάκι και να το διακοσμήσεις. Επιπλέον, μπορείς να γεμίσεις τη γωνία με γλάστρες σε διάφορα ύψη.

  Δες επίσης: Όμορφη διακόσμηση στις άδειες γωνίες του σπιτιού

  3. Πάγκος κουζίνας

  πάγκος κουζίνας λουλούδια

  Τα πράγματα που συνηθίζουμε να έχουμε στον πάγκο της κουζίνας είναι κυρίως οι ηλεκτρικές συσκευές. Κακώς όμως γιατί κάτι τέτοιο κάνει την κουζίνα σου να δείχνει άψυχη. Δοκίμασε λοιπόν να βάλεις μερικά στοιχεία διακόσμησης επάνω στον πάγκο, όπως είναι ένα βάζο με λουλούδια, ένα μπολ με φρούτα ή μερικά κεριά.

  Δες επίσης: Έξυπνοι τρόποι να δείχνει η κουζίνα σου πολυτελής

  4. Διάδρομος

  διάδρομος ράφι καθρέπτης

  Οι διάδρομοι συνήθως αποτελούν ένα άχαρο σημείο στο σπίτι που αν δε το διακοσμήσεις ο χώρος θα φαίνεται ημιτελής. Για το λόγο αυτό φρόντισε να διακοσμήσεις το διάδρομο του σπιτιού με διάφορους τρόπους. Κάδρα, ράφια, χαλάκια, καθρέπτες και πολλά άλλα στοιχεία μπορούν να δώσουν ενδιαφέρον στον μέχρι πρότινος βαρετό διάδρομο.

  Δες επίσης: 6 Λύσεις για να διακοσμήσεις το διάδρομο στο σπίτι!

  5. Μπάνιο

  μπάνιο φυτά

  Λίγα είναι τα μπάνια που θα δεις ότι έχουν κάτι παραπάνω από τα βασικά στοιχεία! Ωστόσο, ακόμα και το πιο μικρό μπάνιο έχει έστω και λίγο χώρο για διακοσμητικά αντικείμενα! Μερικά κεριά, ένας διακοσμητικό δίσκος, γλαστράκια με φυτά, ράφια και όμορφα δοχεία αποθήκευσης μπορούν να αναβαθμίσουν το χώρο και να αναβαθμίσουν το μπάνιο σου!

  google-news

  Ακολουθήστε το Exypnes-idees.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!