γλάστρες εσωτερικού χώρου του 2022

Όμορφες γλάστρες εσωτερικού χώρου του 2022

Ένας από τους καλύτερους τρόπους να διακοσμήσεις το σπίτι σου εσωτερικά είναι να τοποθετήσεις γλάστρες. Φυσικά μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις ως δοχεία για φυτά και λουλούδια, αλλά αυτή δεν είναι η μοναδική επιλογή. Κάποιες γλάστρες αποτελούν μοναδικά διακοσμητικά αντικείμενα ακόμα και μόνες τους, χωρίς την αναγκαιότητα ύπαρξης κάποιου φυτού. Αυτή η χρονιά είναι γεμάτη με πανέμορφες προτάσεις για τη διακόσμηση και φυσικά οι γλάστρες δε θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση. Αν ψάχνεις και συ τις καλύτερες γλάστρες εσωτερικού χώρου του 2022, αξίζει να ρίξεις μια ματιά παρακάτω.

Όλες οι τάσεις στις γλάστρες εσωτερικού χώρου για το 2022

 

Γλάστρα – κλεψύδρα

Γλάστρα - κλεψύδρα

Οι γλάστρες σε σχήμα κλεψύδρας είναι μία από τις πιο δυνατές τάσεις της χρονιάς. Πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο σχέδιο, το οποίο σίγουρα θα αναβαθμίσει κάθε χώρο που θα κοσμήσει. Μπορείς να τις βρεις σε διάφορα μεγέθη, από ογκώδεις γλάστρες μέχρι και πιο μικρές λεπτεπίλεπτες. Ό,τι και να επιλέξεις, είναι βέβαιο ότι το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.

Αν θέλεις αυτή τη μεταλλική εκδοχή της γλάστρας-κλεψύδρας σε βιομηχανικό στιλ, μπορείς να τη βρεις εδώ!

Τσιμεντένιες γλάστρες εσωτερικού χώρου του 2022

Τσιμεντένιες γλάστρες εσωτερικού χώρου του 2022

Μία ακόμα αγαπημένη κατηγορία γλαστρών, η οποία πρωταγωνιστεί και φέτος, είναι οι τσιμεντένιες γλάστρες. Το τσιμέντο δίνει μια βαρύτητα κυριολεκτικά και μεταφορικά και είναι ιδανική επιλογή για όσους ψάχνουν για πιο απλές, μίνιμαλ και δωρικού χαρακτήρα λύσεις. Αν, ωστόσο, σου αρέσει το τσιμέντο ως υλικό για τη γλάστρα σου, αλλά θέλεις κάτι πιο ιδιαίτερο, μπορείς να βρεις τσιμεντένιες γλάστρες σε απίθανα σχέδια.

Μπορείς να βρεις αυτές τις γλάστρες εδώ!

Δες επίσης: Κομψές γλάστρες εσωτερικού χώρου από IKEA!

Γλάστρες σε γεωμετρικά σχέδια

Γλάστρες σε γεωμετρικά σχέδια

Είναι πια κοινό μυστικό ότι τα γεωμετρικά σχέδια είναι αγαπημένη επιλογή στη διακόσμηση του σπιτιού γενικά. Αυτή την τάση ακολουθούν φέτος και οι γλάστρες. Θα δεις επιδαπέδιες και κρεμαστές γλάστρες σε πανέμορφους και πολύ ενδιαφέροντες σχεδιασμούς. Ωστόσο, η γεωμετρικότητα δε θα περιοριστεί εκεί, καθώς υπάρχουν και πολλές γλάστρες με αποτυπωμένα γεωμετρικά σχήματα πάνω τους. Όποια εκδοχή και να επιλέξεις για το σπίτι σου, σίγουρα θα ενθουσιάσει.

Για τα επιτοίχια γλαστράκια δες εδώ!

Αν θέλεις τις μικρές ασπρόμαυρες γλάστρες με τα γεωμετρικά σχέδια, μπορείς να τις βρεις εδώ!

Γλάστρες από φυσικά υλικά

Γλάστρες από φυσικά υλικά

Φέτος έχουμε δει ότι η φύση είναι πρωταγωνιστικό στοιχείο παντού, από τη διακόσμηση μέχρι τη μόδα. Υλικά όπως το ξύλο, το μπαμπού, το ρατάν είναι κυρίαρχα σε πολλά έπιπλα και το ίδιο συμβαίνει και με τις γλάστρες. Αν θέλεις μία eco-friendly ανεπιτήδευτη διακόσμηση, η οποία θα αποπνέει ζεστασιά και οικειότητα, αυτές οι γλάστρες είναι η ιδανική επιλογή για εσένα.

Μπορείς να βρεις τη γλάστρα εδώ!

Δες επίσης: 8 Ιδέες για μικρά γλαστράκια για εσωτερικούς χώρους!

Αυτοποτιζόμενες γλάστρες εσωτερικού χώρου του 2022

Αυτοποτιζόμενες γλάστρες εσωτερικού χώρου του 2022

Επειδή η πρακτικότητα και η λειτουργικότητα είναι σημαντικά στις μέρες μας και με αυτό συμφωνούν και οι τάσεις της διακόσμησης, οι γλάστρες του 2022 πρέπει να εξυπηρετούν τον σκοπό τους. Έτσι, οι αυτοποτιζόμενες γλάστρες είναι μεγάλο must της φετινής χρονιάς. Σκέψου πόσο βολική θα ήταν μια τέτοια γλάστρα, ειδικά για εσένα που καλλιεργείς μυρωδικά.

Για τις υπέροχες αυτοποτιζόμενες γλάστρες μπορείς να δεις εδώ!

Μακραμέ κρεμαστές γλάστρες

Μακραμέ κρεμαστές γλάστρες

Μία ακόμα υπέροχη ιδέα για μια πιο boho προσέγγιση για διακόσμηση με γλάστρες είναι κάποιες μακραμέ κρεμαστές γλάστρες. Μπορείς να τις κρεμάσεις σε οποιαδήποτε γωνιά του σπιτιού σου. Αν, μάλιστα, επιλέξεις πολλά μικρά γλαστράκια για τα μακραμέ, το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Αν θέλεις να αποκτήσεις αυτές τις μακραμέ γλάστρες, μπορείς να τις βρεις εδώ!

Γλάστρες σε σχήμα προσώπου

Γλάστρες σε σχήμα προσώπου

Μία επίσης ενδιαφέρουσα και μοναδική τάση στις γλάστρες φέτος είναι αυτές σε σχήμα προσώπου. Είναι μια πρωτότυπη ιδέα για τους εσωτερικούς, αλλά και εξωτερικούς χώρους του σπιτιού σου.

Για αυτές τις μοναδικές γλάστρες σε σχήμα προσώπου δες εδώ!

Δες επίσης: 28 Ομορφες γλάστρες εσωτερικού χώρου!

Αυτές είναι οι καλύτερες και οικονομικότερες επιλογές σε γλάστρες εσωτερικού χώρου για τη φετινή χρονιά. Διάλεξε όποια από αυτές τις τάσεις επιθυμείς για να διακοσμήσεις τον χώρο σου.