5 Πράγματα ΙΚΕΑ που πρέπει να έχεις στην κουζίνα σου!

Όλες ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να οργανώσεις τη σκέψη σου, όταν όλα είναι ακατάστατα ή δεν ξέρεις πού βρίσκονται. Ειδικότερα, στο χώρο της κουζίνας, τα ντουλάπια χρειάζονται λίγη τακτοποίηση. Γιατί, λοιπόν, να μη διευκολύνεις τον εαυτό σου χρησιμοποιώντας κάποια απλά αντικείμενα για οργάνωση; Στο ΙΚΕΑ θα βρεις ό,τι ψάχνεις σχετικά με το σπίτι σου και ειδικότερα για την οργάνωση του. Εμείς θα σου δείξουμε 5 πράγματα από το ΙΚΕΑ που πρέπει να έχεις στην κουζίνα σου, για να είναι πιο λειτουργική!

5 Αντικείμενα IKEA που χρειάζεσαι στην κουζίνα!

 

1. Κουτί VARIERA

Τα συγκεκριμένα κουτιά αποθήκευσης VARIERA χωράνε σε όλα τα ντουλάπια ή ακόμα και σε συρτάρι. Μπορείς μέσα να βάλεις πολλά πράγματα, όπως τρόφιμα ή ακόμα και καθαριστικά. Γενικά, είναι πολύ βοηθητικά, αφού θα σε βοηθήσουν να οργανώσεις καλύτερα τα πράγματα και να ομαδοποιήσεις ό,τι έχεις. Έτσι, θα είναι όλα συγκεντρωμένα και θα μπορείς να τα βρίσκεις εύκολα και γρήγορα.

Δες επίσης: Ιδέες από τα ΙΚΕΑ που θα ανανεώσουν την κουζίνα!

2. Ένθετα ράφια VARIERA

Τα συγκεκριμένα ράφια VARIERA είναι ιδιαίτερα χρήσιμα, αφού θα εξοικονομήσεις χώρο. Αναρωτήθηκες ποτέ, γιατί αφήνουμε τόσο χώρο ανεκμετάλλευτο στα ντουλάπια με τα πιάτα; Γιατί, να μην μπορούμε να τα τοποθετήσουμε και πιο ψηλά, ώστε να χωράνε περισσότερα; Ε, λοιπόν, με αυτά τα ράφια μπορείς να χωρέσεις ακόμα και διπλάσια αντικείμενα.

Δες επίσης: 6 Διαφορετικοί τρόποι να χρησιμοποιήσεις ένα σκαμπό του ΙΚΕΑ!

3. Τρόλεϊ RASKOG

Σίγουρα, θα το έχεις δει σε πολλά σπίτια το συγκεκριμένο τρόλεϊ. Πράγματι, είναι ιδιαίτερα πρακτικό και χρήσιμο. Μπορείς να τοποθετήσεις στα ράφια πράγματα, που πιθανότατα δε χωράνε κάπου αλλού. Επίσης, αποθηκεύεις τρόφιμα, που δε χρειάζονται ψυγείο.

Δες επίσης: 15 Υπέροχες επιλογές για σαλόνι από το ΙΚΕΑ!

4. Δοχείο αποθήκευσης KORKEN

Τα βάζα αυτά, που κλείνουν αεροστεγώς, θα σου χρησιμεύσουν πολύ στην κουζίνα σου. Μπορείς να αποθηκεύσεις τρόφιμα για αρκετό καιρό, χωρίς να πάθουν τίποτα. Για παράδειγμα, μπορείς να έχεις ένα ξεχωριστό βαζάκι για το αλεύρι, το ρύζι, τη ζάχαρη, τον καφέ κ.α.

Δες επίσης: 8 Οικονομικοί τρόποι να αναβαθμίσεις τα έπιπλα από τα ΙΚΕΑ!

5. Οργάνωση για καπάκια VARIERA

Δες επίσης: 6 Όμορφα και βολικά έπιπλα γραφείου ΙΚΕΑ!

Όλες μας, λίγο ή πολύ, δεν ξέρουμε πού να βάλουμε τα καπάκια από τις κατσαρόλες και συνήθως καταλήγουν πεταμένα μέσα στα ντουλάπια. Το εξάρτημα αυτό θα σε βοηθήσει να οργανώσεις τα καπάκια σου και να τα έχεις τακτοποιημένα και συγκεντρωμένα. Έτσι, δε θα χρειάζεται να τα ψάχνεις όταν τα χρειάζεσαι.