διακόσμηση. με βάζα

  12 Πανέμορφα βάζα για να διακοσμήσεις το σπίτι!

  Ένα σπίτι μπορεί να είναι μοντέρνο και με τα πιο ωραία έπιπλα, αλλά οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά. Τα διακοσμητικά στοιχεία είναι απαραίτητα, για να ολοκληρωθεί ένα σπίτι και να δείχνει ακόμα πιο cozy. Ένας τρόπος λοιπόν, να διακοσμήσεις το χώρο σου είναι τα βάζα. Μικρά, μεγάλα, με έντονα χρώματα, πιο minimal. Όλα έχουν μια ιδιαίτερη θέση στον κόσμο του interior design. Ανακάλυψε, παρακάτω, 12 προτάσεις για διακόσμηση με βάζα! 

  Πώς να εντάξεις ένα βάζο στη διακόσμηση του σπιτιού;

  1. Κεραμικά Βάζα σε διάφορα σχέδια

  Τα συγκεκριμένα βάζα τα βλέπουμε όλο και πιο συχνά να διακοσμούν τραπέζια των σπιτιών, ή και καταστημάτων. Πράγματι, είναι πολύ ιδιαίτερα και minimal. Μπορείς να τοποθετήσεις μέσα λουλούδια, ή ακόμα και να τα αφήσεις σκέτα. Εξάλλου, μπορούν να σταθούν και μόνα τους, λόγω της ιδιαιτερότητας τους. Επιπλέον, λόγω του σχήματος τους, μερικά δεν έχουν σχεδιαστεί για να τοποθετούμε φυτά μέσα. Αυτό, που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις ψεύτικα φυτά, ώστε να τα διακοσμήσεις όπως εσύ θέλεις.

  Δες επίσης: 3 Πανεύκολα DIYs για χειροποίητα βάζα!

  2. Γυάλινα βάζα

  Τα γυάλινα παραπέμπουν πιο πολύ στα κλασσικά και διαχρονικά, που δε λείπουν από κανένα σπίτι. Βγάζουν μια vintage αίσθηση, από άλλη εποχή. Μπορείς να τα βρεις σε διάφορα σχέδια, χρώματα, αλλά και πολύ απλά. Μπορείς να κάνεις μια σύνθεση με διάφορα σχέδια, άλλα ψηλά, άλλα κοντά και σε διαφορετικά σχήματα. Έτσι, θα έχεις ποικιλία και δεν θα είναι βαρετό.

  Δες επίσης: 36 Ιδέες διακόσμησης για όμορφο σπίτι με γυάλινα βάζα!

  3. Μεγάλο βάζο δαπέδου

  Δες επίσης: Διακόσμησε το σπίτι σου με εκπληκτικά βάζα δαπέδου!

  Τι πιο όμορφο από ένα μεγάλο, εκκεντρικό βάζο δίπλα στην αγαπημένη σου πολυθρόνα; Επίσης, μπορείς να εκμεταλλευτείς τις άδειες γωνίες του σπιτιού, που δεν ήξερες πως να τις γεμίσεις και να τοποθετήσεις εκεί ένα oversized βάζο. Έτσι, το σπίτι σου θα δείχνει πιο μοντέρνο, πολυτελές και ανανεωμένο.