κουζίνα λίγα χρήματα

  Ιδέες για να ανανεώσεις την κουζίνα με λίγα χρήματα

  Η κουζίνα είναι το δωμάτιο του σπιτιού που συνήθως παραμελούμε ως προς τη διακόσμηση. Κακώς όμως γιατί με ένα μίνι φρεσκάρισμα μπορεί να σε εμπνεύσει και να αυξήσει τη δημιουργικότητα σου. Μάλιστα, μπορείς να ανανεώσεις την κουζίνα με λίγα χρήματα και να την κάνεις να μοιάζει σχεδόν σαν καινούρια!

  Δε χρειάζεται μια πλήρης ανακαίνιση για να φρεσκάρεις την κουζίνα. Μπορείς με εύκολες αλλαγές που στοιχίζουν ελάχιστα να κάνεις το χώρο αυτό μοντέρνο και εμπνευστικό. Ανακάλυψε λοιπόν όμορφες ιδέες για να ανανεώσεις την κουζίνα με λίγα χρήματα!

  Οικονομικοί τρόποι για να φρεσκάρεις την κουζίνα!

  Διακόσμησε με έναν ψάθινο δίσκο τον πάγκο ή τη νησίδα

  ψάθινος δίσκος κουζίνα

  Οι δίσκοι είναι ένα αντικείμενο με μεγάλη διακοσμητική αξία και ενίοτε μικρό κόστος. Κι αυτό γιατί είναι ότι πρέπει για να οργανώνει τα αντικείμενα με στυλ. Μπορείς λοιπόν να τοποθετήσεις έναν ψάθινο δίσκο στην κουζίνα ώστε να οργανώσεις μέσα σε αυτόν τα διάφορα βαζάκια σου. Έτσι, θα συνδυάσεις στυλ με οργάνωση και ο πάγκος της κουζίνας θα ομορφύνει.

  Δες επίσης: 6 Τρόποι να διακοσμήσεις τον πάγκο της κουζίνας

  Άλλαξε καπέλο στα φωτιστικά της κουζίνας

  νησίδα ρατάν φωτιστικά

  Ο φωτισμός παίζει ρόλο ακόμα και στην κουζίνα. Αν θέλεις μια αναέωση στο χώρο αυτό μπορείς πολύ απλά να αλλάξεις το καπέλο του ή των φωτιστικών που έχεις. Για παράδειγμα, τα ρατάν καπέλα είναι ανάλαφρα, ταιριάζουν στο χώρο και θα βρεις και αρκετές οικονομικές επιλογές.

  Δες επίσης: 5 Φωτιστικά που θα αναβαθμίσουν την κουζίνα σου!

  Γέμισε ένα μπολ με φρούτα

  μπολ μήλα

  Ένας ανέξοδος τρόπος να φρεσκάρεις και να ανανεώσεις την κουζίνα είναι να γεμίσεις ένα μπολ με φρούτα. Είναι τόσο απλό! Αν έχεις για παράδειγμα μερικά μήλα, μπανάνες, ρόδια ή οποιοδήποτε άλλο φρούτο μπορείς να φανταστείς δεν υπάρχει λόγος να το κρύβεις σε ντουλάπια αλλά ανάδειξε τα μέσα σε ένα όμορφο μπολ.

  Δες επίσης: 5 Τρόποι να κάνεις την κουζίνα να δείχνει μεγαλύτερη

  Μην αφήνεις κενούς τους τοίχους της κουζίνας

  τοίχος κουζίνας επιφάνειες κοπής κουζίνα λίγα χρήματα

  Οι κενοί τοίχοι δεν είναι ωραίοι ούτε στην κουζίνα! Φρόντισε λοιπόν να τους διακοσμήσεις χωρίς όμως να σου στοιχίσει ακριβά. Για παράδειγμα, κρέμασε τα ξύλα κοπής ή τις κουτάλες στον τοίχο ή μερικά όμορφα καδράκια που θα αναβαθμίσουν τη διακόσμηση του χώρου.

  Δες επίσης: Ιδέες διακόσμησης για τον τοίχο της κουζίνας

  Κρέμασε ράφια στην κουζίνα

  minimal κουζίνα ράφια κουζίνα λίγα χρήματα

  Τα ράφια στην κουζίνα είναι μια μεγάλη τάση διακόσμησης τα τελευταία χρόνια. Αν λοιπόν εσύ ψάχνεις έναν τρόπο να αποκτήσεις έξτρα χώρο από αυτόν που έχεις στα ντουλάπια σου το να κρεμάσεις ράφια είναι μια τέλεια ιδέα. Άσε που με αυτόν τον τρόπο θα διακοσμήσεις και τον τοίχο!