τοίχο Χριστούγεννα

  5 Όμορφες ιδέες για να διακοσμήσεις τον τοίχο τα Χριστούγεννα

  Οι άδειοι τοίχοι σε ένα σπίτι όχι μόνο δεν το αναδεικνύουν αλλά μάλιστα το κάνουν να μοιάζει κρύο και αφιλόξενο. Ειδικά τώρα που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα μπορείς να ομορφύνεις οποιοδήποτε τοίχο με μερικούς απλούς αλλά κομψούς τρόπους. Έτσι το σπίτι θα δείχνει και πιο cozy και πιο γιορτινό.

  Πράγματι, μερικοί δημιουργικοί τρόποι διακόσμησης τοίχων είναι ότι ακριβώς χρειάζεσαι τις φετινές γιορτές. Ανακάλυψε λοιπόν 5 όμορφες ιδέες για να διακοσμήσεις τον τοίχο τα Χριστούγεννα!

  Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στους τοίχους του σπιτιού!

   

  1. Κρέμασε γιορτινά στεφάνια

  Και ποιος δεν αγαπά τα στεφάνια για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού του; Κι ενώ οι τρόποι να τα χρησιμοποιήσεις είναι πάρα πολλοί, ένας από τους πιο δημοφιλείς είναι να τα στερεώσεις στον τοίχο. Μπορείς είτε να διακοσμήσεις με ένα εντυπωσιακό στεφάνι, είτε με περισσότερα που είναι μικρότερα σε μέγεθος. Όπως και να έχει, ο τοίχος απευθείας θα αναδειχθεί!

  Δες επίσης: 16 Ιδέες για χριστουγεννιάτικα στεφάνια

  2. Διακόσμησε τα ράφια σου με χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά

  Σίγουρα σε κάποιο σημείο του σπιτιού σου έχεις μερικά ράφια. Εξάλλου, τα ράφια αποτελούν ένα πολύ βολικό και στιλάτο διακοσμητικό για οποιοδήποτε δωμάτιο. Τώρα τα Χριστούγεννα λοιπόν μπορείς να βάλεις τα ράφια σε γιορτινό mood, διακοσμώντας τα με μερικά χριστουγεννιάτικα αντικείμενα. Μερικά δεντράκια, σπιτάκια, ένα βάζο με μπάλες ή ένας τάρανδος είναι μερικές μόνο από τις επιλογές που έχεις.

  Δες επίσης: 5 Ιδέες για μοντέρνα χριστουγεννιάτικη διακόσμηση!

  3. Φτιάξε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο τοίχου

  Αν έχεις ένα μικρό σπίτι ή αν απλά έχεις βαρεθεί τα κλασικά χριστουγεννιάτικα δέντρα και ψάχνεις κάτι εναλλακτικό τότε ένα δέντρο τοίχου είναι μια τέλεια ιδέα. Οι τρόποι να το φτιάξεις είναι πολλοί! Για παράδειγμα, μπορείς να κρεμάσεις πράσινα κλαδιά από έλατο ή ξερά κλαδιά και να τα διακοσμήσεις με μπάλες και άλλα στολίδια που θα έβαζες σε ένα κλασικό δέντρο.

  Δες επίσης: 5 Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά που χρειάζεσαι!

  4. Κρέμασε μια χριστουγεννιάτικη πινακίδα ή κάδρο

  Τα κάδρα ή οι πινακίδες με μηνύματα αποτελούν μέρος της διακόσμησης των τοίχων ανεξάρτητα από την εποχή. Τώρα όμως που έρχονται οι γιορτές, μπορείς να διαλέξεις για τους τοίχους σου κάδρα με χριστουγεννιάτικα θέματα. Έτσι, ο τοίχος θα ομορφύνει, έχοντας ταυτόχρονα αέρα Χριστουγέννων.

  Δες επίσης: 8 Ιδέες για διαφορετικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο!

  5. Διακόσμησε τον τοίχο με αστέρια

  Τα αστέρια σίγουρα παραπέμπουν σε χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, γι’ αυτό και αποτελούν μια τέλεια επιλογή για τους τοίχους σου τις φετινές γιορτές. Με μερικά χάρτινα μεγάλα αστέρια κάθε τοίχος μπορεί να αλλάξει! Δέσε τα αστέρια σου από μια όμορφη κορδέλα, κρέμασε τα στον τοίχο και απευθείας ο χώρος σου θα αλλάξει.