ιδέες για μοντέρνα χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

  5 Ιδέες για μοντέρνα χριστουγεννιάτικη διακόσμηση!

  Η αγαπημένη εποχή όλων μας πλησιάζει και όλοι ανυπομονούμε να περάσουμε όμορφες στιγμές δίπλα από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, το αναμμένο τζάκι και τις χριστουγεννιάτικες μυρωδιές παρέα με τους αγαπημένους μας. Μήπως όμως έχεις βαρεθεί την ίδια διακόσμηση στο σπίτι σου; Τι θα έλεγες για μια πιο μοντέρνα χριστουγεννιάτικη διακόσμηση που θα ξεφεύγει από τα συνηθισμένα;

  Φέτος μπορείς να κάνεις μια ανανέωση στο χριστουγεννιάτικο decor και να φέρεις έναν πιο σύγχρονο και μοντέρνο αέρα στο εσωτερικό σου χώρο. Εδώ θα βρεις 5 ιδέες για μια μοναδική γιορτινή διακόσμηση φέτος τα Χριστούγεννα!

  Πως να στολίσεις το σπίτι σου τα Χριστούγεννα σε μοντέρνο στυλ!

   

  1. Κομψή minimal χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο σπίτι!

   

  χριστουγεννιάτικο decor στο τζάκι χριστουγεννιάτικο σπίτι

  Μια μοντέρνα διακόσμηση μπορεί να είναι minimal αλλά και εντυπωσιακή ταυτόχρονα. Δεν είναι τα πολλά χριστουγεννιάτικα είδη που θα κάνουν όμορφο το decor του σπιτιού αλλά ο τρόπος που θα τα συνδυάσεις μεταξύ τους και θα τα τοποθετήσεις στα σωστά σημεία.

  Δες επίσης: 14 Ιδέες για Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με κορμούς!

  Δε χρειάζεται λοιπόν φέτος να απλώσεις όλα σου τα χριστουγεννιάτικα απλά για να γεμίσεις τον χώρο. Αντί αυτού, διάλεξε τα αγαπημένα σου ή μόνο αυτά που ταιριάζουν πραγματικά στον χώρο σου και στόλισε μόνο με αυτά το σπίτι σου. Με τον τρόπο αυτό θα εκτιμήσεις πραγματικά αυτά τα λίγα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά και θα έχουν μεγαλύτερη αξία.

  Δες επίσης:6 Ιδέες για μίνιμαλ χριστουγεννιάτικη διακόσμηση!

  2. Βάλε το λευκό χρώμα στο decor εσωτερικού χώρου!

  στολισμένο σαλόνι χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο σαλόνι

  Ένα ίσως υποτιμημένο χρώμα στο χριστουγεννιάτικο decor είναι το λευκό. Ο παραδοσιακός στολιμός σε κόκκινο και πράσινο χρώμα είναι σίγουρα όμορφος, μια λευκή διακόσμηση όμως θα είναι εξίσου εντυπωσιακή και διαφορετική.

  Πέτυχε τον τέλειο λευκό στολισμό με ένα χιονισμένο δέντρο και λευκά στολίδια και διακοσμητικά. Η διακόσμηση αυτή θα σου βγάλει ένα τελείως διαφορετικό στυλ στο σπίτι σου και έναν αέρα ίσως λίγο πιο πολυτελή και ακριβό!

  Δες επίσης: 6 Ιδέες για το τραπεζάκι σαλονιού τα Χριστούγεννα!

  3. Σύγχρονη διακόσμηση τα Χριστούγεννα με ξύλινα διακοσμητικά!

  χριστουγεννιάτικο δεντράκι διακοσημτικό χριστουγεννιάτικος στολισμός σε γωνία του σπιτιού

  Από ένα μοντέρνα διακοσμημένο σπίτι τα Χριστούγεννα δε μπορούν να λείπουν και μερικά ξύλινα διακοσμητικά. Ειδικά αν ακολουθήσεις τα παραπάνω βήματα της minimal διακόσμησης με έντονο το λευκό χρώμα, τα ξύλινα στοιχεία θα αναδειχθούν υπέροχα. Είναι πολύ κομψά και όμορφα στο μάτι και μπορούν να ταιριάξουν σε κάθε σπίτι!

  Βάλε το ξύλινο στοιχείο στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με ξύλινα διακοσμητικά, ξύλινες κατασκευές, decor από κλαδιά ή ξύλινες σκάλες και σκαμπό!

  Δες επίσης: Χριστουγεννιάτικο decor στα κάγκελα του μπαλκονιού!

  4. Σύγχρονο decor Χριστουγέννων με φυτά!

  μοντέρνες χριστουγεννιάτικες μπάλες χριστουγεννιάτικο βάζο με γκι

  Η παραπάνω ζωντάνια σε ένα μοντέρνο σπίτι μπορεί να έρθει με λίγα φυτά. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να στολίσεις το σπίτι με φυτά τα Χριστούγεννα. Ένας πρώτος τρόπος είναι να διαλέξεις χριστουγεννιάτικα φυτά όπως έλατα, αλεξανδρινούς, γκι ή κάκτους των χριστουγέννων. Μια δεύτερη πρόταση είναι να στολίσεις τα ήδη υπάρχοντα φυτά εσωτερικού χώρου στο σπίτι σου με στολίδια, φωτάκια και κορδέλες. Τέλος, μπορείς να στολίσεις και μερικές διαφανείς μπάλες με μικρά κλαδιά ή φύλλα από φυτά!

  Δες επίσης: Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση πόρτας με κορδέλα!

  5. Απλά, σύγχρονα κρεμαστά διακοσμητικά!

  κρεμαστή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση minimal μοντέρνα χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

  Δες επίσης: Ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση πόρτας εισόδου!

  Για να ολοκληρώσεις το μοντέρνο σου σπίτι τα Χριστούγεννα μένουν μόνο λίγα κομψά κρεμαστά διακοσμητικά σε διάφορα σημεία. Διάλεξε διακοσμητικά όπως κορδέλες, κουδούνια, αποξηραμένα φρούτα, γιρλάντες, χριστουγεννιάτικες μπάλες και στολίδια. Κρέμασε τα στα φυτά σου, στο τζάκι, στις πόρτες, στα φωτιστικά και στα παράθυρα. Είναι μια μικρή λεπτομέρεια που θα δώσει ωραίο στυλ όμως στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση!