grafeio mpez kai kafe

Τα καλύτερα χρώματα τοίχων για επαγγελματικούς χώρους!

Όταν επιλέγουμε την καριέρα μας και το τι θα ακολουθήσουμε θέλουμε να έχουμε τις καλύτερες προϋποθέσεις και το να εντάξουμε την κατάλληλη διακόσμηση σε αυτό είναι πρωτίστως σημασίας. Θα σου δείξω τα χρώματα τοίχων που είναι ιδανικά για το επάγγελμα σου σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις στον χώρο.

Από κοινωνικά επαγγέλματα μέχρι συμβουλευτικής φύσης αλλά και εστίασης είναι μερικοί κλάδοι που θα δούμε και θα μάθουμε τι πρέπει να επιλέξεις για να έχεις επιτυχημένη πορεία στην καριέρα σου, πάντα σύμφωνα με τη διακόσμηση του χώρου που έχεις επιλέξει.

Ιδανικά χρώματα τοίχων σύμφωνα με το επάγγελμα που έχεις επιλέξει!

Επαγγέλματα εστίασης

magazi me tapetsaria kai skoura xrwmata skouri diakosmisi se estiatorio mpez kafe xrwmataprasinoi toixoi magazigkri diakosmisi magazioupetrol kai xilo diakosmisi magazioumpez tapetsaria kai gkrikitrino kai xulo diakosmisi

Στα επαγγέλματα εστίασης όπως καφετέριες και εστιατόρια, το χρώμα που θα επιλέξεις συνήθως έχει να κάνει με το ύφος του μαγαζιού. Σε καφετέριες προτιμάνε τι ταπετσαρίες με κάποιο λογότυπο ή σχέδιο για να δώσουν έμφαση σε έναν χώρο, και κινούνται γύρω από σκούρες και παλ αποχρώσεις για σικάτο αποτέλεσμα. Στα εστιατόρια μπορείς να βρεις το στυλ διακόσμησης που θα ακολουθήσεις, αλλά στην πλειοψηφία, τα χρώματα πρέπει να είναι ανοιχτόχρωμα και απαλά για να νιώθει πιο ήρεμος ο πελάτης όταν παραγγέλνει το φαγητό του. Το ξύλο σαν υλικό, το μπεζ και το ζαχαρί είναι αποχρώσεις και υλικά που σίγουρα αποτελούν μια διαχρονική επιλογή για όλους.

Μπορείς να δεις ακόμα 15 Μοναδικές προτάσεις για έπιπλα από ξύλο!

Διοικητικά επαγγέλματα

dioikhtiko grafeio mauro portokali gri monterno grafeio grafeio mpez kai kafe kage kai zaxari xrwmata se grafeio monterno leuko gkri grafio kafe leko grafeio

Στα διοικητικά επαγγέλματα το παν είναι να μην επιλέξεις πολλά διαφορετικά χρώματα, αλλά να κινηθείς με λίγα και καλά. Το καφέ του ξύλου συνδυασμένο με λευκό, μπεζ και μικρές νότες από έντονα χρώματα όπως πορτοκαλί και κόκκινο είναι τέλεια για τέτοιους χώρους όπου θέλεις να διαφαίνεται το κύρος και η μοντέρνα διάθεση.

Ιατρικά επαγγέλματα

gkri galazio iatreio galazio kai leuko se toixo iatreiou monterno gkri iatreio bez skouro iatreio anoixto mple iatreioleuko kai kafe iatreio

Στα ιατρεία συνήθως προτιμούνται οι ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις που δεν βαραίνουν το κλίμα και το μάτι του ασθενή. Αν ψάχνεις για πιο μοντέρνα διακόσμηση επίλεξε έπιπλα από ανοικτό βέγκε και συνδύασε το με λευκά ή γκρι διακοσμητικά και χρώμα στους τοίχους. Για πιο κλασική διακόσμηση, το μπεζ και το απαλό γαλάζιο είναι ιδανικά για εσένα.

Τουριστικά επαγγέλματα

gkri leuko xrwmata toixwn se grafio tapetsaria se touristiko grafio mple petrol skouro touristiko grafio mpez xrwmata se turistiko grafio kafe touristiko grafeio leyko me tapetsaria grafeio

Σε ένα επάγγελμα που έχει να κάνει με πολύ κόσμο και με τουρισμό, λίγο χρώμα για πιο χαρούμενο στυλ βοηθάει τους πελάτες να αισθάνονται άνετα. Το μπλε, το πετρόλ, το ανοιχτό καφέ και οι ταπετσαρίες είναι ιδανικές για εσένα που θέλεις να δημιουργήσεις έναν άνετο και όμορφο χώρο.

Νομικά – Συμβουλευτικά επαγγέλματα

gri mesaio gia grafeio kitrino anoixto grafeio sumbouleytiko grafiio kafe skouro mpez skouro nomiko grafio mpez anoixto grafeio dikhgorou mpez kitrino grafeio

Τα νομικά και συμβουλευτικά γραφεία διακατέχονται από μια πιο κλασική αίσθηση η οποία σε συνδυασμό με τα βαριά έπιπλα κάνουν τον χώρο να δείχνει σοβαρός και ιδιαίτερος. Επίλεξε έπιπλα σε καφέ σκούρες αποχρώσεις και ντύσε τα με μοντέρνα διακοσμητικά και βιβλία που σχετίζονται με τη δουλειά σου. Τα χρώματα πρέπει να είναι και εδώ παλ όπως μπεζ, γκρι, ζαχαρί, λευκό, ώχρα.

Επαγγέλματα εμπορίου ειδών

magazi rouxwn kafe mpez skouro roz kai gkri toixoi se magazileuko katasthma rouxwnkatastima kafe mpez roz magazi ruxwn kitrino mpez magazikafe galazio kai leukoi toixoi magazileuko spasmeno se magazi

Στα καταστήματα θέλουμε τα αντικείμενα προς πώληση να “μιλάνε” μαζί μας και να μην χάνονται μέσα σε μια πληθώρα χρωμάτων και διακοσμητικών. Διάλεξε το ύφος του μαγαζιού και επίλεξε ένα ή δυο απαλά χρώματα για να το βάψεις. Πρόσεξε τον φωτισμό και τα έπιπλα-ραφιέρες να αναδεικνύουν το εμπόρευμα σου και είσαι έτοιμη να “σκίσεις” στην αγορά.

Μπορείς να δεις επίσης Οι τάσεις στα χρώματα για τον τοίχο του σαλονιού το 2019!

Όταν ψάχνεις τα χρώματα που θα επιλέξεις για να βάψεις τους τοίχους του γραφείου ή του καταστήματος σου πάντα να λαμβάνεις υπόψιν σου το τι θέλεις να προσφέρεις στους πελάτες σου και τι διακόσμηση θέλεις να έχει ο χώρος. Δεν χρειάζεται να κάνεις υπερβολές για να έχεις έναν μοντέρνο και άψογο εργασιακό χώρο.

google-news

Ακολουθήστε το Exypnes-idees.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!