τραπεζαρία για μικρό διαμέρισμα

Ιδέες για τραπεζαρία σε μικρό διαμέρισμα!

Μετακόμισες μόλις στο φοιτητικό σου σπίτι ή σε ένα μικρό διαμέρισμα και σκέφτεσαι πως να εκμεταλλευτείς σωστά τον χώρο σου; Θέλεις να υποδέχεσαι τους καλεσμένους σου σε μία τραπεζαρία όμως δεν είναι αρκετά μεγάλο το μέγεθος του σπιτιού σου; Τότε πρέπει σίγουρα να δεις το παρακάτω άρθρο με ιδέες για τραπεζαρία σε μικρό διαμέρισμα!

Η τραπεζαρία, είναι ένας πολύ βασικός χώρος του σπιτιού σου. Αυτό συμβαίνει καθώς εκεί δεν τρως μόνο το φαγητό σου, αλλά μπορείς να κάνεις και άλλα πράγματα! Για παράδειγμα, αν το διαμέρισμα σου είναι μικρό, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το βασικό τραπέζι του σπιτιού σου για χώρο εργασίας, ή και διαβάσματος! Υπάρχουν κάποιες τραπεζαρίες που είναι κατάλληλες ακόμα και για τα πιο μικρά σπίτια. Ακόμα, παίζει ρόλο και το σημείο που θα την τοποθετήσεις. Για αυτό πρέπει να επενδύσεις σε αυτό το έπιπλο, και να βρεις το κατάλληλο για να γίνει ο χώρος σου πιο χρηστικός και να τον εκμεταλλευτείς σωστά! Δες τις παρακάτω ιδέες πριν αγοράσεις τη δική σου τραπεζαρία!

Τραπεζαρίες για φοιτητικά σπίτια!

Στρογγυλή τραπεζαρία για μικρό διαμέρισμα

Στρόγγυλη μικρή τραπεζαρία Τραπέζαρια μικρό σπίτι Μικρό τραπέζι κυκλικό λευκό Στρόγγυλη τραπεζαρία για μικρό διαμέρισμα Στρόγγυλη τραπεζαρία για μικρό διαμέρισμαΑρχικά, μια πολύ έξυπνη λύση, για σένα που ζεις σε ένα μικρό διαμέρισμα, είναι μία στρόγγυλη τραπεζαρία! Ακόμα και μία μεγάλου μεγέθους, με χώρο για τέσσερις ή έξι καρέκλες, πιάνει λιγότερο χώρο με μία αντίστοιχη ορθογώνια! Επίσης, η επιφάνεια του τραπεζιού σου είναι πολύ πιο βολική και έτσι μπορείς να τοποθετήσεις εκεί αντικείμενα και διακοσμητικά για την όμορφη διαμόρφωση του χώρου σου! Τέλος, σε ένα πολύ μικρό διαμέρισμα, μπορείς να τοποθετήσεις μια τραπεζαρία με δύο θέσεις, που θυμίζει πολύ τα σπίτια Ευρωπαϊκού τύπου! Τοποθέτησέ τη στη κουζίνα σου, ή ακόμα και στο σαλόνι σου!

 Δες επίσης: Μοντέρνα τραπέζια για τη μικρή κουζίνα σου

Ορθογώνιο μικρό τραπέζι

Μικρό διαμέρισμα τραπεζαρία στον τοίχο Τραπεζαρία σε μικρό διαμέρισμα Τραπεζαρία για μικρό διαμέρισμα Μικρό τραπέζι με σκαμπό Μικρό ορθογώνιο τραπέζι Μικρή τραπεζαρία για μικρό διαμέρισμα

Ακόμα, μπορείς να επιλέξεις μία ορθογώνια τραπεζαρία! Αυτό το έπιπλο είναι κατάλληλο για να το τοποθετήσεις στον τοίχο του σπιτιού σου, για να εξοικονομήσεις χώρο! Επίσης, μπορείς να το συνοδεύσεις με πτυσσόμενες καρέκλες που θα τις κρύβεις για να μη πιάνουν πολύ χώρο! Άλλη μία έξυπνη λύση, αν θέλεις ορθογώνια τραπεζαρία, είναι να βρεις μία ρυθμιζόμενου μεγέθους. Έτσι, όταν τοποθετείς την επιπλέον τάβλα, το τραπέζι σου θα μεγαλώνει και θα μπορείς να υποδέχεσαι περισσότερους καλεσμένους! Τέλος, αν θέλεις επιπλέον θέσεις, μπορείς να μετακινήσεις τη τραπεζαρία σου κοντά στον καναπέ!

Δες επίσης: Μοντέρνα και πρακτικά τραπέζια σαλονιού

Ημικύκλια ή πτυσσόμενη τραπεζαρία για μικρό διαμέρισμα

Ημικύκλια μικρή τραπεζαρία για μικρό διαμέρισμα Ξύλινη τραπεζαρία για μικρό διαμέρισμα Ημικύκλια τραπεζαρία για μικρό διαμέρισμα Ημικύκλιο πτυσσόμενο τραπέζι ημικύκλιο καφέ τραπέζι

Δες επίσης: 5 Ιδέες για να αναβαθμίσεις την τραπεζαρία σου!

Τέλος, άλλο ένα στιλ τραπεζαρίας για μικρό διαμέρισμα που μπορείς να επιλέξεις, είναι το ημικύκλιο τραπέζι! Και αυτό μπορείς να το τοποθετήσεις στον τοίχο σου, αλλά η καμπυλότητα του, σου δίνει τη δυνατότητα να το γεμίσεις περιμετρικά με καρέκλες ή με σκαμπό! Έτσι, θα μπορείς να δεχτείς ταυτόχρονα περισσότερους καλεσμένους! Ακόμα, μπορείς να βρεις ένα ημικύκλιο τραπέζι που ανοίγει και γίνεται στρόγγυλο! Με αυτόν τρόπο θα διπλασιάζεται το μέγεθος της τραπεζαρίας σου! Αυτή η επιλογή βολεύει, αν υπάρχει αρκετός χώρος να τοποθετήσεις την ανοιχτή τραπεζαρία σου!

google-news

Ακολουθήστε το Exypnes-idees.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!