διακόσμηση μεγάλου δωματίου

  5 Ιδέες για να γεμίσεις ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο!

  Μπορεί να έχεις διαβάσει πολλά tips για να διακοσμήσεις μια μικρή κρεβατοκάμαρα αλλά τι γίνεται όταν η δική σου είναι πολύ μεγάλη; Είναι αλήθεια ότι ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο μπορεί να δείξει άδειο και κρύο αν δεν το διακοσμήσεις σωστά, πράγμα διόλου επιθυμητό.

  Ίσως το να έχεις μια τεράστια κρεβατοκάμαρα να σου φαντάζει μεγάλη τύχη αλλά σίγουρα έχει και τις προκλήσεις του. Κι αυτό γιατί είναι πιο δύσκολο για ένα μεγάλο δωμάτιο να δείξει ζεστό και φιλόξενο. Ανακάλυψε λοιπόν 5 ιδέες για να γεμίσεις ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο!

  Πως να διακοσμήσεις ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο!

   

  1. Διάλεξε ένα μεγάλο κρεβάτι

  Ξεκινάμε από τα βασικά: αν έχεις ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο τότε πρέπει οπωσδήποτε να διαλέξεις ένα μεγάλο κρεβάτι! Μια από τις ανέσεις λοιπόν που δε χρειάζεται πια να στερείσαι είναι το να απλώνεσαι και να κοιμάσαι άνετα μέσα σε ένα μεγάλο κρεβάτι. Πέρα από την άνεση σου όμως μια τέτοια επιλογή θα κάνει το δωμάτιο να μοιάζει λιγότερο άδειο.

  Δες επίσης: 5 Ιδέες για να δείχνει το σπίτι πιο ζεστό!

  2. Τοποθέτησε ένα καναπέ μπροστά από το κρεβάτι

  Μια πολύ όμορφη ιδέα για να γεμίσεις λίγο περισσότερο το χώρο του υπνοδωματίου είναι να τοποθετήσεις μπροστά από το κρεβάτι σου ένα καναπέ! Με τον τρόπο αυτό θα αναβαθμίσεις το στυλ της κρεβατοκάμαρας και θα έχεις ένα σημείο να κάθεσαι εκτός κρεβατιού. Φρόντισε ο καναπές σου να είναι περίπου στο μήκος του κρεβατιού.

  Δες επίσης: 5 Ιδέες για να ομορφύνεις οποιοδήποτε δωμάτιο!

  3. Διακόσμησε με πολλά φυτά

  Είναι γνωστό ότι τα φυτά εκτός από στυλ προσδίδουν και ζεστασιά σε ένα χώρο. Έτσι, σε μεγάλους χώρους που έχουν τον κίνδυνο να δείχνουν κρύοι τα φυτά είναι απαραίτητα! Αν λοιπόν έχεις μια μεγάλη κρεβατοκάμαρα τότε μπορείς να τη διακοσμήσεις με πολλά φυτά εσωτερικού χώρου, ακόμα και με αυτά που είναι πολύ μεγάλα για να τοποθετήσεις σε οποιοδήποτε άλλο χώρο!

  Δες επίσης: Πώς να διακοσμήσεις με φυτά την κρεβατοκάμαρα!

  4. Δώσε χώρο στα ρούχα σου

  Αυτό που ονειρεύονται όσοι έχουν μικρό υπνοδωμάτιο είναι να έχουν χώρο για όλα τους τα ρούχα και τα παπούτσια. Αν λοιπόν έχεις χώρο στην κρεβατοκάμαρα σου τότε μπορείς να αφιερώσεις ένα σημαντικό μέρος του δωματίου για να οργανώσεις τα ρούχα σου. Σε αυτό θα σε βοηθήσουν τα ράφια, τα συρτάρια και οι ράγες. Έτσι θα έχεις ένα άψογο υπνοδωμάτιο- βεστιάριο.

  Δες επίσης: 5 Τάσεις στη διακόσμηση μικρού υπνοδωματίου!

  5. Τοποθέτησε μια συρταριέρα

  Ένα από τα πιο κομψά έπιπλα σε μια κρεβατοκάμαρα που ωστόσο στερούμαστε όταν δεν υπάρχει χώρος είναι η συρταριέρα. Πρόκειται για ένα ιδανικό έπιπλο για να αποθηκεύσεις ρούχα, εσώρουχα, σεντόνια ή πετσέτες αλλά είναι πολύ περισσότερα από αυτό! Μπορείς να τοποθετήσεις έναν καθρέπτη επάνω από τη συρταριέρα και να φτιάξεις έτσι ένα όμορφο σημείο στο δωμάτιο για να βάφεσαι και να ετοιμάζεσαι. Ακόμα, διακοσμώντας κατάλληλα την επιφάνεια του επίπλου θα ομορφύνεις πολύ το χώρο!