τύποι κρεβατιού

6 Τύποι κρεβατιού και ποιο να επιλέξεις για εσένα!

Κάθε τύπος και στυλ κρεβατιού είναι μοναδικοί και εδώ θα σου δείξω πως να επιλέξεις τον καλύτερο για εσένα. Υπάρχουν έξι τύποι κρεβατιού ώστε να αποφασίσεις ποιος είναι ο κατάλληλος τον χώρο σου, με βάση τη διακόσμηση του σπιτιού αλλά και το budget που θέλεις να διαθέσεις.

Είτε είσαι ρομαντικός τύπος, είτε κλασικός, είτε διαχρονικός όλα τα στυλ είναι εδώ για να βρεις το καλύτερο για εσένα και να  δημιουργήσεις το δωμάτιο που ονειρεύεσαι.

Ποιοι είναι οι τύποι κρεβατιού και πως να επιλέξεις τον ιδανικό!

 

1. Κρεβάτι με κεφαλάρι και υποπόδια – Διαχρονικοί τύποι κρεβατιού

κρεβατι με ποδια

Το κρεβάτι με κεφαλάρι και υποπόδια είναι από τις πιο διαχρονικές επιλογές για κρεβάτι. Μπορείς να βρεις πολλά διαφορετικά στυλ για κεφαλάρι, από μέταλλο, δέρμα και ξύλο.

Ανάλογα το budget σου, το στυλ και το χρώμα που θέλεις να επιλέξεις, μπορείς να βρεις μια τεράστια ποικιλία ώστε να βρεις αυτό που ψάχνεις.

Μπορείς να δεις ακόμα 6 Πρωτότυπα κεφαλάρια για ξεχωριστά κρεβάτια!

2.Κρεβάτι με ουρανό – Ρομαντικός τύπος κρεβατιού

κρεβατι με ουρανο

Αν είσαι ρομαντικός τύπος, τότε το κρεβάτι με ουρανό είναι ιδανικό για εσένα. Πρέπει βέβαια να διαθέτεις ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο και το budget για να το επιλέξεις, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα μαγικό.

Μπορείς να δεις ακόμα 8 Πρωτότυπες ιδέες για κρεβάτια!

3. Κουκέτα κρεβάτια – Για 2+ παιδιά

κουκετα για παιδια

Τα παιδιά λατρεύουν τις κουκέτες και αυτό γιατί στα μάτια τους φαντάζει σαν παιχνίδι με το σκαρφάλωμα και το ιδιαίτερο στυλ τους.

Αν έχεις δύο παιδιά ή και τρία μπορείς να επιλέξεις μια κουκέτα με έναν όροφο επάνω και έναν κάτω και ένα συρόμενο κρεβάτι, υποπόδια ή αποθηκευτικό χώρο.

4. Κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο – Πρακτικός τύπος κρεβατιού

κρεβατι με αποθηκευτικο χωρο

Αν θέλεις αποθηκευτικό χώρο στο κρεβάτι σου, δεν έχεις παρά να επιλέξεις ένα όπου θα σηκώνεται το επάνω μέρος ή θα έχει ένα συρόμενο συρτάρι για να βάζεις μέσα σεντόνια, κουβέρτες, μαξιλάρια και ότι άλλο εσύ θέλεις.

Μπορείς να δεις εδώ 6 Ιδέες για κρεβάτια με αποθηκευτικό χώρο!

5. Καναπές/κρεβάτι – Λειτουργικοί τύποι κρεβατιού

καναπες κρεβατι

Ένας καναπές κρεβάτι αποτελεί την ιδανική επιλογή σε φοιτητικά σπίτια, καθώς έτσι μπορείς να έχεις έναν άνετο καναπέ όπου όποτε εσύ χρειάζεσαι να γίνεται ένα μονό ή διπλό κρεβάτι για εσένα ή τους φίλους σου.

6. Κρεβάτι χωρίς υποπόδια – Κλασικός τύπος κρεβατιού

χαμηλο κρεβατι

Το κρεβάτι χωρίς υποπόδια, είναι χαμηλό και ακουμπάει στο δάπεδο. Είναι κλασικό στυλ κρεβατιού που πολλοί επιλέγουν.

Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν θα μπορείς να καθαρίζεις συχνά από κάτω και θα πρέπει να σηκώνεις το στρώμα και τις τάβλες για να μπορέσεις να καθαρίσεις, ή να το μετακινήσεις αν το επιτρέπει ο διαθέσιμος χώρος στο δωμάτιο.

Μπορείς να δεις εδώ 20 DIY Κρεβάτια από παλέτες!

Αυτοί οι έξι τύποι κρεβατιού είναι οι πιο δημοφιλείς και ανάμεσα τους μπορείς να βρεις τον κατάλληλο για εσένα. Μέτρησε τον χώρο του δωματίου, θέσε ένα budget, καταστάλαξε το στυλ που θέλεις να έχει ο χώρος και επίλεξε το ιδανικό τύπο κρεβατιού.

google-news

Ακολουθήστε το Exypnes-idees.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!