υπνοδωμάτια χρώμα

  6 Ιδέες για εντυπωσιακά υπνοδωμάτια με χρώμα!

  Σίγουρα, ένα δωμάτιο σε γήινους τόνους είναι πάντα μια κομψή και διαχρονική επιλογή. Παρόλα αυτά, το χρώμα είναι εκείνο που μπορεί να πάει έναν χώρο στο επόμενο επίπεδο! Έτσι, μπορείς να φτιάξεις υπέροχα υπνοδωμάτια με χρώμα που μόλις τα βλέπεις ή περνάς χρόνο σε αυτά θα φτιάνει η διάθεση σου!

  Είναι αλήθεια ότι το χρώμα μπορεί να απογειώσει την κρεβατοκάμαρα σου, γι’ αυτό δεν υπάρχει λόγος να το φοβάσαι. Ανακάλυψε λοιπόν 6 όμορφες ιδέες για εντυπωσιακά υπνοδωμάτια με χρώμα!

  Υπέροχα χρωματιστά υπνοδωμάτια που θα εντυπωσιάσουν!

   

  1. Διάλεξε χρωματιστά υφάσματα

  υπνοδωμάτιο ροζ τοίχοι χρωματιστό κρεβάτι

  Ένας τρόπος να βάλεις χρώμα στην κρεβατοκάμαρα σου είναι να επιλέξεις χρωματιστά υφάσματα. Συγκεκριμένα, οι κουρτίνες, το κάλυμμα του κρεβατιού και το ύφασμα στα μαξιλάρια μπορούν να είναι σε διάφορα χρώματα της αρεσκείας σου. Μάλιστα, μη φοβηθείς να μπλέξεις διάφορα χρώματα μεταξύ τους.

  Δες επίσης: 7 Υπέροχες ιδέες για σαλόνια με χρώμα!

  2. Βάψε τους τοίχους σε ένα έντονο χρώμα

  κρεβατοκάμαρα κίτρινος τοίχος υπνοδωμάτια χρώμα

  Ο πιο εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος να βάλεις χρώμα στο υπνοδωμάτιο σου είναι να βάψεις τους τοίχους σε ένα έντονο χρώμα. Με αυτή την οικονομική κίνηση θα αλλάξει τελείως η όψη του δωματίου σου. Αν θέλεις να βάλεις ένα σκούρο χρώμα αλλά φοβάσαι να βάψεις όλους τους τοίχους μπορείς να βάψεις έναν ή δύο.

  Δες επίσης: Σπίτια γεμάτα χρώματα που θα σου φτιάξουν τη διάθεση!

  3. Άλλαξε το χρώμα στα έπιπλα σου

  κρεβατοκάμαρα πράσινη συρταριέρα υπνοδωμάτια χρώμα

  Ένας ακόμα τρόπος να βάλεις χρώμα ξοδεύοντας λίγα χρήματα είναι να βάψεις κάποιο ή όλα τα έπιπλα του υπνοδωματίου σε ένα χρώμα που σου αρέσει. Για παράδειγμα, μπορείς να βάψεις την ξύλινη συρταριέρα σου σε ένα πιο έντονο χρώμα, όπως το πράσινο ή το μπλε.

  Δες επίσης: 5 Ιδέες διακόσμησης για ένα μοντέρνο υπνοδωμάτιο!

  4. Διακόσμησε με έντονα patterns

  κρεβάτι πολύχρωμα υφάσματα

  Ένας πολύ μοντέρνος τρόπος να ενσωματώσεις το χρώμα και να δώσεις ζωή στην κρεβατοκάμαρα είναι να διακοσμήσεις με διάφορα patterns. Έτσι, μη φοβηθείς να εμπλέξεις διαφορετικά σχέδια μεταξύ τους στα χαλιά, στις κουρτίνες, στα διακοσμητικά μαξιλάρια και σε όλα τα άλλα στοιχεία του υπνοδωματίου.

  Δες επίσης: Πως να κάνεις τον απόλυτο DIY γεωμετρικό τοίχο!

  5. Προτίμησε ένα statement χρωματιστό κεφαλάρι

  κρεβάτι κίτρινο κεφαλάρι υπνοδωμάτια χρώμα

  Ένα ιδιαίτερο κεφαλάρι στο κρεβάτι σου μπορεί να αναβαθμίσει την εικόνα όλου του δωματίου. Αν μάλιστα επιλέξεις ένα statement κεφαλάρι σε ένα ζωντανό χρώμα τότε θα φωτίσεις και θα δώσεις ενδιαφέρον στην κρεβατοκάμαρα σου.

  Δες επίσης: 6 Τάσεις διακόσμησης για το υπνοδωμάτιο το 2021

  6. Διάλεξε έντονα διακοσμητικά αντικείμενα

  γαλάζιο υπνοδωμάτιο πίνακες

  Ένας ακόμα τρόπος να κάνεις την κρεβατοκάμαρα πιο έντονη χρωματικά είναι να διακοσμήσεις με χρωματιστά διακοσμητικά αντικείμενα. Εξάλλου, οι λεπτομέρειες μετράνε πολύ! Έτσι, μπορείς να επιλέξεις κάδρα και πίνακες σε ένα έντονο χρώμα, μαξιλάρια ή ακόμα και χρωματιστά φωτιστικά.

  google-news

  Ακολουθήστε το Exypnes-idees.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!