δημιουργικοί αποθηκευτικοί χώροι

  5 Δημιουργικοί αποθηκευτικοί χώροι για μικρά σπίτια

  Ένα σύνηθες πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όλοι όσοι έχουν μικρά σπίτια είναι ότι δεν υπάρχει αρκετός αποθηκευτικός χώρος για τα πράγματα. Κατά συνέπεια, το σπίτι καταλήγει να δείχνει υπερφορτωμένο ή ακόμα και ακατάστατο. Μπορείς όμως εύκολα να δώσεις τέλος σε αυτό το πρόβλημα καθώς υπάρχουν δημιουργικοί αποθηκευτικοί χώροι που θα σε βοηθήσουν!

  Πράγματι, ένα μικρό σπίτι έχει πολλές προκλήσεις! Αν θέλεις να δημιουργήσεις έξτρα χώρο για να αποθηκεύεις τα πράγματα σου όμως μπορείς. Δες ποιοι είναι οι 5 δημιουργικοί αποθηκευτικοί χώροι για μικρά σπίτια!

  5 Όμορφες αποθηκευτικές ιδέες για μικρό σπίτι!

   

  1. Τραπεζάκι σαλονιού με χώρο αποθήκευσης

  τραπεζάκι σαλονιού δημιουργικοί αποθηκευτικοί χώροι

  Το τραπεζάκι του σαλονιού είναι ένα έπιπλο που όσο μικρό κι αν είναι το σπίτι σου σίγουρα το έχεις. Για να κερδίσεις λοιπόν χώρο μπορείς να επιλέξεις ένα τραπεζάκι μέσης που να έχει αποθηκευτικό χώρο. Οι επιλογές που έχεις είναι πολλές. Από τραπεζάκια που έχουν ράφια μέχρι τραπέζια με εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο. Το σίγουρο είναι ότι θα έχεις ένα νέο μέρος για να φυλάσσεις έστω και λίγα πράγματα.

  Δες επίσης: Παγκάκια και σκαμπό ως τραπεζάκια σαλονιού

  2. Στιλάτα ράφια

  γωνιακά ράφια σαλόνι

  Τα ράφια είναι μια τέλεια ιδέα ειδικά για έναν μικρό χώρο. Εκτός από το ότι είναι όμορφα, μπορούν ταυτόχρονα να χρησιμοποιηθούν για να τοποθετήσεις διακοσμητικά αλλά και άλλα αντικείμενα. Μπορείς να δοκιμάσεις τα γωνιακά ράφια που είναι διαφορετικά και σε βοηθάν να γεμίσεις μερικές άχαρες γωνίες του σπιτιού σου.

  Δες επίσης: Ιδέες για διακόσμηση καναπέ με ριχτάρι και μαξιλάρια

  3. Κουτιά κάτω από το κρεβάτι

  αποθηκευτικός χώρος ρούχα δημιουργικοί αποθηκευτικοί χώροι

  Ένα κλασικό πρόβλημα σε ένα μικρό σπίτι είναι το που να αποθηκεύσεις τα ρούχα που δεν είναι η εποχή τους. Αν έχεις χώρο κάτω από το κρεβάτι, η λύση στο πρόβλημα αυτό είναι μερικά υφασμάτινα μεγάλα κουτιά. Γέμισε λοιπόν τα κουτιά αυτά με τα ρούχα σου και κράτα τα αποθηκευμένα κάτω από το κρεβάτι σου μέχρι να τα χρειαστείς. Έτσι, αφενός τα ρούχα σου θα μένουν προστατευμένα και αφετέρου ο χώρος κάτω από το κρεβάτι θα δείχνει οργανωμένος.

  Δες επίσης: 5 Λόγοι που η διακόσμηση του σπιτιού δεν έχει συνοχή

  4. Τζάκι

  τζάκι βιβλία

  Αν έχεις ένα τζάκι που δε χρησιμοποιείς τότε ήρθε η ώρα να το καθαρίσεις καλά και να το χρησιμοποιήσεις για αποθήκευση. Για παράδειγμα, μπορείς να τοποθετήσεις μέσα στο τζάκι σου βιβλία, τα οποία συνήθως καταλαμβάνουν αρκετό χώρο. Έτσι, δε θα αφήνεις πια ανεκμετάλλευτο ένα χρήσιμο σημείο.

  Δες επίσης: 5 Μυστικά για να κάνεις ένα μεγάλο σαλόνι cozy

  5. Ψάθινα καλάθια

  κρεβάτι ράφι

  Ένα πολύ στιλάτο αντικείμενο που θα σου λύσει τα χέρια είναι τα ψάθινα καλάθια! Εκτός του ότι είναι πανέμορφα, τα ψάθινα καλάθια μπορούν άνετα να αντικαταστήσουν μερικά συρτάρια αν δεν έχεις αρκετά. Με τον τρόπο αυτό θα έχεις έξτρα χώρο για αποθήκευση, ο οποίος μάλιστα θα είναι και ιδιαίτερα όμορφος.

  google-news

  Ακολουθήστε το Exypnes-idees.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!