ιδέες για γωνιακά ράφια

6 Καταπληκτικές ιδέες για γωνιακά ράφια στο σπίτι!

Μια απίθανη λύση για να εκμεταλλευτείς έξυπνα τις γωνίες του σπιτιού είναι να τις γεμίσεις με λειτουργικά γωνιακά ράφια. Έτσι κερδίζεις επιπλέον χώρο να βάλεις τα βιβλία, τα κάδρα και τα διακοσμητικά σου.

Είναι πρακτικά και όμορφα και αποτελούν μια από τις πιο μοντέρνες επιλογές όσον αφορά τα ράφια. Είναι ασυνήθιστα και μπορούν να μεταμορφώσουν το σπίτι σου σε έναν σύγχρονο χώρο. Παρακάτω θα βρεις 6 όμορφες ιδέες για γωνιακά ράφια για όλο το σπίτι!

6 Ράφια για να βάλεις στις γωνίες του σπιτιού σου!

 

1. Γωνιακά ράφια μέσα στον τοίχο!

γωνιακά ράφια μέσα στο τοίχο

Πολύ μοντέρνα και σικ ιδέα είναι τα ράφια μέσα στον τοίχο. Και φυσικά, μιλάμε για τις γωνίες των τοίχων. Η ιδέα αυτή εφαρμόζεται συχνά σε πολυτελή σπίτια για αυτό και θα φέρουν τον αντίστοιχο αέρα στο σπίτι σου. Είναι μια έξυπνη και πρωτότυπη λύση για ράφια που αποπνέει κομψότητα.

Δες επίσης: 25 Μοναδικές λύσεις για ράφια κουζίνας!

2. Ψηλό ράφι κατά μήκος του δωματίου!

ψηλό ράφι στο σπίτι

Μια άλλη ωραία ιδέα είναι να βάλεις ένα ψηλό ράφι κατά μήκος του δωματίου. Έτσι ο χώρος σου θα δείξει αμέσως πιο γεμάτος και πιο ολοκληρωμένος ενώ δε θα σου στερήσεις καθόλου πολύτιμο χώρο από τα χαμηλά σημεία του τοίχου!

Δες επίσης: Πως να διακοσμήσεις τα ράφια του σαλονιού σύμφωνα με τους ειδικούς!

3. Γωνιακή βιβλιοθήκη στο σαλόνι!

γωνιακή βιβλιοθήκη

Μια γωνία στο σπίτι είναι καταπληκτική για να δημιουργήσεις μια βιβλιοθήκη ή έναν μικρό χώρο ανάγνωσης και χαλάρωσης. Είναι ουσιαστικά σαν να φτιάχνεις τη δικιά σου κατασκευή χρησιμοποιώντας μόνο ράφια και όχι ολόκληρο έπιπλο βιβλιοθήκης!

Δες επίσης: Πως να διακοσμήσεις τον τοίχο σου με μοντέρνα ράφια!

4. Τριγωνικά ράφια στις γωνίες!

τριγωνικά ράφια στις γωνίες

Τι θα έλεγες για μερικά τριγωνικά ράφια γωνίας στο σπίτι; Πρόκειται για μια ιδέα διακριτική και ταιριαστή σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού. Φανταστικό σημείο για να εφαρμόσεις αυτή την ιδέα είναι η είσοδος του σπιτιού, ίσα ίσα για να ακουμπάς τα απαραίτητα!

Δες επίσης: 5 Τρόποι για ανοιξιάτικη διακόσμηση στα ράφια!

5. Μοντέρνο ξύλινο ράφι γωνίας!

ράφι γωνίας

Αυτό εδώ το μονοκόματο ξύλινο ράφι γωνίας είναι ονειρικό. Και αυτό γιατί το σχέδιο του είναι πρωτότυπο και πολύ σύγχρονο!

Δες επίσης: 12+1 Ιδέες για να φτιάξεις μόνο σου υπέροχα ξύλινα ράφια!

6. Γωνιακά ράφια-κουτιά!

κατασκευή με ράφια στις γωνίες του σπιτιού

Δες επίσης: 21 DIY ιδέες για ράφια με σχοινιά!

Καλή ιδέα είναι και τα γωνιακά ράφια-κουτιά με τα οποία μπορείς να έχεις πολύ αποθηκευτικό χώρο αλλά και ωραία διακόσμηση στους τοίχους. Την πρόταση αυτή μπορείς να τη φτιάξεις και μόνη σου χρησιμοποιώντας καφάσια!

google-news

Ακολουθήστε το Exypnes-idees.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!