τζάκι χειμώνα

    Όμορφοι τρόποι να διακοσμήσεις το τζάκι το χειμώνα

    Το τζάκι είναι συνήθως τοποθετημένο σε κεντρικό σημείο στο σαλόνι. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα αν δε το διακοσμήσεις ο χώρος να δείχνει κρύος. Αν λοιπόν θέλεις να ομορφύνεις το τζάκι σου τώρα το χειμώνα εμείς θα σου προτείνουμε μερικές κομψές ιδέες!

    Αν ανήκεις στους τυχερούς που έχουν τζάκι στο σπίτι τους τότε δεν πρέπει να αφήσεις το χώρο πάνω και γύρω του ανεκμετάλλευτο. Ανακάλυψε μερικούς όμορφους τρόπους να διακοσμήσεις το τζάκι το χειμώνα!

    Χειμωνιάτικες ιδέες για διακόσμηση τζακιού!

     

    Layering με καθρέπτες

    layering καθρέπτες τζάκι χειμώνα

    Οι καθρέπτες αποτελούν ένα σύνηθες διακοσμητικό αντικείμενο για τον τοίχο επάνω από το τζάκι. Ωστόσο, αν θέλεις να διακοσμήσεις με καθρέπτες αλλά με ένα πιο φρέσκο τρόπο φέτος το χειμώνα τότε μπορείς να κάνεις ένα layering με καθρέπτες. Πρακτικά λοιπόν δεν έχεις παρά να τοποθετήσεις επάνω στο ράφι του τζακιού διαφορετικούς καθρέπτες, με αυτούς που βρίσκονται πίσω να καλύπτονται μερικώς από μπροστινούς. Μη φοβηθείς επίσης να κάνεις ένα mix and match σε στυλ!

    Δες επίσης: Οικονομικές αλλαγές για να ανανεώσεις το καθιστικό

    Minimal ασπρόμαυρη διακόσμηση

    minimal διακόσμηση τζακιού

    Αν το σαλόνι σου είναι μοντέρνας αισθητικής τότε ίσως μια minimal ασπρόμαυρη διακόσμηση να είναι ακριβώς ότι χρειάζεται το τζάκι σου. Μάλιστα, είναι πολύ απλό να την πετύχεις. Τοποθέτησε λίγα διακοσμητικά κομμάτια, σε χρωματισμούς άσπρου και λευκού, με απλές γραμμές. Με τον τρόπο αυτό το τζάκι σου θα εναρμονιστεί με το στυλ του χώρου.

    Δες επίσης: Τα Καλύτερα χρώματα τοίχου για μικρούς χώρους

    Βάζα με αποξηραμένα φυτά και pampas grass

    βάζα pampas grass

    Το χειμώνα ως γνωστόν δεν υπάρχουν τόσα πολλά φρέσκα λουλούδια για να διακοσμήσεις τα βάζα σου. Ωστόσο, μπορείς άνετα να χρησιμοποιήσεις αποξηραμένα φυτά ή ακόμα και pampas grass που αποτελεί μια διακοσμητική εμμονή! Τοποθέτησε τα αποξηραμένα λουλούδια και φυτά επάνω στο τζάκι και θα δώσεις πολύ στυλ στο σημείο!

    Δες επίσης: Χειμωνιάτικη διακόσμηση στο τραπεζάκι σαλονιού

    Τζάκι βαμμένο σε σκούρο χρώμα

    σαλόνι μαύρο χρώμα τζακιού

    Αν θέλεις να κάνεις το τζάκι το κεντρικό σημείο του δωματίου τότε μια τέλεια ιδέα είναι να το βάψεις σε πιο σκούρο χρώμα από τους τοίχους γύρω του. Μπορείς ακόμα να τολμήσεις και ένα μαύρο χρώμα στο τζάκι. Μια τέτοια κίνηση θα κάνει το τζάκι να ξεχωρίσει χωρίς αμφιβολία και επίσης αποτελεί μια μοντέρνα πινελιά!

    Δες επίσης: 5 Τρόποι να φέρεις καλή τύχη στο σπίτι σου

    Διακόσμηση τζακιού με κεριά

    τζάκι κεριά

    Τα κεριά είναι απαραίτητα ειδικά το χειμώνα για τη διακόσμηση του σπιτιού. Κι αυτό γιατί κάνουν το δωμάτιο πιο ζεστό, πιο cozy και δημιουργούν ρομαντική ατμόσφαιρα. Διακόσμησε τα λοιπόν άφοβα επάνω, δίπλα ή ακόμα και μέσα στο τζάκι. Μπορείς να δοκιμάσεις μέχρι και κεριά με άρωμα για πιο έντονο αποτέλεσμα!