οικονομικές αλλαγές καθιστικό

  Οικονομικές αλλαγές για να ανανεώσεις το καθιστικό

  Όλοι θέλουμε ένα στιλάτο σαλόνι στο οποίο θα απολαμβάνουμε όμορφες στιγμές. Και ενώ συχνά νομίζουμε ότι ένας όμορφος χώρος απαιτεί πολλά χρήματα δεν είναι πάντα έτσι. Μπορείς με μερικές απλές και οικονομικές αλλαγές στο καθιστικό σου να του δώσεις μια νέα πνοή!

  Δε χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία για να αποκτήσεις το σαλόνι των ονείρων σου! Ακόμα και με περιορισμένο budget μπορείς να το πετύχεις αρκεί να έχεις καλές ιδέες. Ανακάλυψε λοιπόν μερικές οικονομικές αλλαγές για να ανανεώσεις το καθιστικό σου!

  Πως να ανανεώσεις το σαλόνι με λίγα χρήματα!

   

  Βάψε το πάτωμα του σαλονιού

  σκούρο ξύλινο πάτωμα σαλόνι

  Αν έχεις ένα σαλόνι με ξύλινο πάτωμα τότε τι πιο ανανεωτικό από το να του αλλάξεις το χρώμα; Από ένα απλό φρεσκάρισμα στο πάτωμα μέχρι μια πιο εκκεντρική αλλαγή χρώματος μια τέτοια παρέμβαση θα ανανεώσει αισθητά το χώρο. Μάλιστα, το κόστος της αλλαγής αυτής είναι πολύ μικρό οπότε σίγουρα αξίζει να το δοκιμάσεις!

  Δες επίσης: Όμορφες ιδέες για ένα χειμωνιάτικο καθιστικό

  Στόλισε το τραπεζάκι μέσης

  rustic σαλόνι ξύλινο τραπέζι

  Το τραπέζι μέσης είναι ένα έπιπλο που δεν πρέπει να παραμελείς αν θέλεις ένα στιλάτο καθιστικό. Εξάλλου, μπορείς να το στολίσεις ξοδεύοντας ελάχιστα χρήματα και χρησιμοποιώντας διακοσμητικά που πιθανό να έχεις ήδη. Μερικά κεριά, ένα βάζο, λίγα βιβλία αποτελούν μερικά μόνο από τα πράγματα που σίγουρα έχεις στο σπίτι σου και που αξίζει να τοποθετήσεις στο τραπεζάκι σαλονιού ώστε να του δώσεις τύπο και να ανανεώσεις ολόκληρο το σαλόνι!

  Δες επίσης: Vintage διακόσμηση στο τραπεζάκι σαλονιού

  Τοποθέτησε ένα ράφι

  γωνιακός καναπές ράφια οικονομικές αλλαγές καθιστικό

  Τα ράφια αποτελούν από τα διακοσμητικά που μπορούν να αλλάξουν τελείως έναν τοίχο. Μάλιστα, μπορείς να βρεις ράφια που δεν κοστίζουν ακριβά. Διακόσμησε λοιπόν τουλάχιστον έναν τοίχο στο σαλόνι με ένα ή περισσότερα ράφια, ανάλογα με το budget που μπορείς να διαθέσεις. Με τον τρόπο αυτό θα φρεσκάρεις τους τοίχους του καθιστικού σου και κατά συνέπεια θα αλλάξει ολόκληρο το δωμάτιο!

  Δες επίσης: 7 Συνδυασμοί χρωμάτων για ένα cozy σαλόνι

  Διακόσμησε με φυτά

  σαλόνι πολλά φυτά οικονομικές αλλαγές καθιστικό

  Τα φυτά μπορούν να ανανεώσουν οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού αφού βάζουν χρώμα και ζωντάνια! Επιπλέον, τα περισσότερα φυτά είναι συνήθως οικονομικά. Γιατί λοιπόν να μην εμπλουτίσεις το σαλόνι σου με πρασινάδες που θα το ζωντανέψουν και που θα ανεβάζουν τη διάθεση σου κάθε φορά που τις αντικρύζεις!

  Δες επίσης: Πως να φροντίσεις τα φυτά εσωτερικού χώρου το χειμώνα

  Ανανέωσε τα μαξιλάρια του καναπέ

  πράσινος καναπές μεγάλος πίνακας

  Αν θέλεις να ανανεώνεις το σαλόνι σου που και που τότε μια καλή ιδέα είναι να αλλάζεις τα καλύμματα στα μαξιλάρια του καναπέ. Μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο κάθε σεζόν για να δίνεις στον καναπέ και κατ’ επέκταση στο σαλόνι το mood της εποχής. Αλλάζοντας μόνο τα καλύμματα και όχι τα μαξιλάρια καταφέρνεις να πετύχεις μια σημαντική ανανέωση στο σαλόνι με μικρό κόστος!