cozy κρεβατοκάμαρα

5 Βήματα για να έχεις το πιο cozy κρεβάτι τον χειμώνα

Μετά από μια κουραστική μέρα το μόνο που θες είναι να ξαπλώσεις στο κρεβάτι σου, να μπεις μέσα στα ζεστά παπλώματα, να σκεπαστείς με τις ζεστές κουβέρτες σου και να απολαύσεις τη χαλάρωση. Η αποφόρτιση αυτή είναι απολαυστική, ειδικά όταν ο χώρος σου είναι άνετος και ευχάριστος.

Πως λοιπόν μπορείς να διαμορφώσεις το κρεβάτι σου έτσι ώστε να είναι ο πιο cozy χώρος μέσα στο σπίτι; Παρακάτω θα σου δείξουμε 5 τρόπους για να απογειώσεις τη ξεκούραση σου φέτος τον χειμώνα!

Τρόποι για να έχεις ένα cozy χειμωνιάτικο κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο!

 

1. Επένδυσε σε μια ηλεκτρική κουβέρτα!

ηλεκτρική κουβέρτα

Η ηλεκτρική κουβέρτα ή αλλιώς υπόστρωμα θα σε σώσει τον χειμώνα. Αντί να μπαίνεις στα κρύα σεντόνια σου, φαντάσου να ξαπλώνεις και να νιώθεις αμέσως μια γλυκιά ζέστη να αγκαλιάζει το σώμα σου.

Η ηλεκτρική κουβέρτα θα πάει τη ξεκούραση σου ένα βήμα παρακάτω, θα σου προσφέρει πραγματικά πολύ μεγάλη χαρά και απόλαυση. Τα προϊόντα συνήθως έχουν 2-3 σκάλες για να ρυθμίσεις τη θερμοκρασία ανάλογα με τα γούστα σου! Βρες οικονομικές ηλ. κουβέρτες εδώ!

2. Διακοσμητική κουρτίνα και φωτάκια για cozy κρεβάτι!

cozy κρεβάτι

Οπτικά, το κρεβάτι σου θα δείξει 100 φορές πιο cozy εάν απλώς διακοσμήσεις με μια αέρινη κουρτίνα πάνω από το προσκέφαλο. Για να απογειώσεις αυτό το cozy look πρόσθεσε και μερικά φωτάκια ή LED ταινία για να ζεστάνεις ακόμα περισσότερο τον χώρο!

Τα κεράκια είναι επίσης μια πολύ καλή επιλογή!

Δες επίσης: 5 Απλοί τρόποι να κάνεις το υπνοδωμάτιο πιο cozy!

3. Χνουδωτό χαλάκι δίπλα από το κρεβάτι!

χαλάκι στο υπνοδωμάτιο

Στόχος είναι να κάνουμε τη κάθε άβολη διαδικασία άνετη. Και μια τέτοια διαδικασία είναι το να σηκωθείς το πρωί από το ζεστό κρεβάτι σου. Με ένα χνουδωτό χαλάκι ακριβώς δίπλα από το κρεβάτι σου θα εξασφαλίσεις ότι το πρώτο σου βήμα με το που θα σηκωθείς θα είναι ζεστό και ευχάριστο. Έτσι θα έχεις λιγότερο επώδυνα ξυπνήματα και, βασικά, θα απολαμβάνεις τα πρωινά σου!

Δες επίσης: 5 Όμορφες ιδέες για τον τοίχο πίσω από το κρεβάτι!

4. Πρόσθεσε ένα χοντρό πλεκτό ριχτάρι!

πλεκτή κουβέρτα

Must cozy στοιχείο στο υπνοδωμάτιο είναι μια πλεκτή κουβέρτα στο κρεβάτι. Πέρα από το ότι είναι πολύ ζεστές και ευχάριστες για χουχούλιασμα, είναι και μόδα όσον αφορά την διακόσμηση εσωτερικού χώρου. Και μπορείς να τη χρησιμοποιείς και στο κρεβάτι σου, και σε κάποια πολυθρόνα ως decor ή και στον καναπέ!

Δες επίσης: 8 Πρωτότυπες ιδέες για κρεβάτια!

5. Γέμισε το κρεβάτι με μαξιλάρια!

cozy μαξιλάρια

Δες επίσης: Πως θα συντηρήσεις σωστά το memory-foam στρώμα του κρεβατιού!

Τέλος, φρόντισε να έχεις cozy μαξιλάρια στο κρεβάτι για να απολαμβάνεις στο έπακρο τη ξεκούραση σου. Διακόσμησε και με διαφορετικών υφών μαξιλάρια δηλαδή πλεκτά, χνουδωτά, βαμβακερά, μαλλιάρά ή λινά! Βρες όμορφα μαξιλάρια εδώ!