διακόσμηση κουζίνας 2023

  5 Τάσεις για τη διακόσμηση της κουζίνας το 2023

  Η κουζίνα αποτελεί το πιο δημιουργικό δωμάτιο του σπιτιού. Αν μέσα στο 2023 σκοπεύεις να ανακαινίσεις την κουζίνα ή να μπεις σε νέο σπίτι τότε σίγουρα αξίζει να δεις τι θα επικρατήσει στα trends. Γι’ αυτό θα σου δείξουμε τις μεγαλύτερες τάσεις στη διακόσμηση της κουζίνας το 2023.

  Θέλεις μια ανανέωση στην κουζίνα σου που θα την κάνει να δείχνει μοντέρνα και στιλάτη; Ανακάλυψε τις 5 τάσεις για τη διακόσμηση της κουζίνας το 2023!

  5 Decor trends για την κουζίνα σου το 2023

  1. Μεγάλες νησίδες- Διακόσμηση κουζίνας για το 2023

  μεγάλη νησίδα τραπεζαρία

  Οι νησίδες δε φαίνεται να φεύγουν από τη μόδα σύντομα! Κι όχι μόνο δε φεύγουν αλλά μεγαλώνουν! Το 2023 λοιπόν θα δούμε μεγάλες νησίδες που αποκτούν και νέους ρόλους. Για παράδειγμα οι νησίδες μπορούν να αποτελέσουν μια μοντέρνα τραπεζαρία που θα μπορεί να φιλοξενήσει όλα τα γεύματα της οικογένειας απλά και μόνο με μερικά σκαμπό.

  Δες επίσης: 4 Λόγοι που η κουζίνα σου φαίνεται ακατάστατη!

  2. Mix and match μετάλλων

  μαύρα στοιχεία πάγκος

  Μια τάση στη διακόσμηση της κουζίνας το 2023 που θα μας λύσει τα χέρια είναι το mix and match μετάλλων. Με άλλα λόγια, δε χρειάζεται να προσπαθείς να ταιριάξεις απαραίτητα τα μεταλλικά στοιχεία της κουζίνας και να περιοριστείς σε 1-2. Αντίθετα, μπορείς να προσθέσεις λεπτομέρειες χάλκινες, ατσάλινες, μαύρες, μπρούτζινες και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς χωρίς φόβο ότι δε θα ταιριάζουν μεταξύ τους.

  Δες επίσης: Ιδέες για να ανανεώσεις την κουζίνα με λίγα χρήματα

  3. Χρώματα στην κουζίνα

  γαλάζια κουζίνα διακόσμηση κουζίνασ 2023

  Μπορεί οι ολόλευκες κουζίνες να θεωρούνται μια πολύ κομψή επιλογή αλλά το 2023 φαίνεται ότι δε θα προτιμηθούν. Αντίθετα, αυτό που αποκτά μεγάλες διαστάσεις είναι το χρώμα στην κουζίνα. Για παράδειγμα, το πράσινο και το γαλάζιο είναι ότι πρέπει για τα ντουλάπια και τη νησίδα καθώς θα ανανεώσουν το δωμάτιο.

  Δες επίσης: Ιδέες διακόσμησης για τον τοίχο της κουζίνας

  4. Τολμηρά φωτιστικά- Διακόσμηση κουζίνας για το 2023

  εκκεντρικό φωτιστικό κουζίνα

  Σίγουρα όλες οι μεγάλες αλλαγές στην κουζίνα είναι και κοστοβόρες. Μια αλλαγή όμως που θα σου στοιχίσει λιγότερο ενώ θα φρεσκάρει το χώρο είναι η αλλαγή των φωτιστικών. Με άλλα λόγια, το 2023 επιτάσσεις τολμηρά και εκκεντρικά φωτιστικά στην κουζίνα που ίσως να μην τολμούσες να βάλεις τις προηγούμενες χρονιά. Μια τέλεια ιδέα είναι σίγουρα οι πολυέλαιοι.

  Δες επίσης: Έξυπνοι τρόποι να δείχνει η κουζίνα σου πολυτελής

  5. Μάρμαρο με χρώμα

  πράσινο μάρμαρο κουζίνας διακόσμηση κουζίνασ 2023

  Το μάρμαρο συνεχίζει να αποτελεί μια δημοφιλή και αγαπημένη επιλογή για τη νέα χρονιά. Αυτό που αλλάζει όμως είναι η απόχρωση του! Συγκεκριμένα, το κλασικό ασπρόμαυρο χρώμα του μαρμάρου μπαίνει σε δεύτερη μοίρα και επικρατεί το μάρμαρο με χρώμα. Η παραλλαγή αυτή θα δώσει ζωντάνια στην κουζίνα σου!